Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מזה מספר שבועות אני מחפש רכב בעל תא מטען מרווח, ותאי נוסעים בעיקר קידמי נוחים.

אני זקוק למקום להסיע כלב 2 ילדים אותי ואת אישתי.

ולאחרונה התחלתי לחשוב האם התשובה לצרכים שלי הוא ג'יפ?

אני יודע שזו לא מטרת הרכב בתכלס, ושיש חסרונות אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בכל זאת.

האם שווה לשקול בכלל קניה של ג'יפ לצרכים אלו? האם ג'יפים (כשאלה עקרונית) יענו על דרישות אלו?

פורסם

התשובה לדרישות שלך היא מינוואן או מיקרוואן.

איזה בדיוק? זה תלוי בתקציב שלא ציינת ובדרישות נוספות מהרכב.

פורסם

תגדיר תקציב ומשמה נוכל להתקדם.

יש ג'יפונים של מדרכות כמו ניסאן ג'וק שפחות מרווחים מסופר מיני. ויש ג'יפים מאד מרווחים כמו Q7, כמובן טווח מחירים שונה לגמרי.

משפחתית גדולה גם כן תענה על הדרישות שלך.

פורסם

ממליץ על פורשה קאיין GTS חדש, או טויוטה פריויה 94, או סוזוקי בלאנו 96 סטיישן, תלוי בתקציב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ברכבים בתצורת SUV במקרים רבים אין תא מטען גדול. בכל מקרה אין טעם לחפש רכב ג׳יפ/קרוסאובר אם אין בכוונתך לנצל אותו ככזה. יש לא מעט רכבים בהם תוכל להסיע 4 נוסעים + שני כלבים (תלוי בגודלם) אך כפי שנאמר לא הגדרת תקציב ודרישות נוספות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כמו שכתבתי במקום אחר:

הרנו סניק 5 מושבים מרווחת ונוחה בהרבה מכל מה שהוזכר כאן כשמדובר על 5 אנשים - היא היחידה שנותנת 3 מושבים בגודל מלא מאחור, תא מטען גדול ומבנה מיקרוואן שגם גבוה יותר.

רכב מצויין בלי קשר.

• תוכן חדש...