Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי בעיה עם כל התשובה שלך, היא סבבה, רק הקטע בציטוט הוא הבעייתי.

מה זה אוכל אותם בלי מלח?

הוא צריך להוציא את הרכב מהמוסך המורשה, להביא שמאי (בתשלום) שיעריך את הנזק ב X כסף, יתקן במוסך עפ"י בחירתו בחלקים מקוריים בלבד (וכמובן על חשבונו), לשכור עו"ד (גם עולה כסף ולא מעט), להגיש תביעה (עוד הוצאות), הוא יביא את השמאי שלו, הם יביאו את השמאי שלהם, ואת המהנדס שלהם, ואת הסמכות הטכנית, ומסמכים שונים ומשונים מהיצרן ואחרי 6 שנים של התדיינויות והוצאות כספיות ענקיות, מי בכלל מבטיח לו מה הוא יקבל, אם בכלל!

אז השימוש ב"אוכל אותם בלי מלח" הוא מטעה לחלוטין.

המשפט המצוטט שלי , מתייחס במישרין למשפט מעליו שמביע את דעתי האישית באשר לנושא.

לנוחיותך: " במידה וינסו למרוח אותך בשטויות , הייתי שוקל לפעול בכל דרך אפשרית בכדי לעצור אותם מלהמשיך לעבוד ( ולגרום נזק פוטנציאלי לחיי אדם) ובמקביל לתקן ולתבוע פיצוי מלא ."[/color]

כשכל זה מתייחס קונטקסטואלית למשפט של פותח השרשור: "אבל התקרית הזאת כל כך נגע בי שיש לי גם את הרצון לשים דברים במקומם!"

מסכים איתך שמדובר בעגמת נפש , טרטור, כאב ראש, הוצאות כספים .... , וספק אם יקבל משהו חוץ מאולכוס ושיער שיבא בעוד כמה שנים.

מקרה מעין זה לא היה אמור לקרות מלכתחילה.

מה לעשות , קרה.

לא פעם , לא פעמיים ולא 10.

לא רק אצל היבואן עלום השם מכאן , אלה גם אצל שאר היבואנים והמוסכים.

תסכים איתי שמכוון הגורמים הרשמיים( משרד לתרגום תקנות אירופיות aka תחבורה) וגם מהעסקיים ( יבואנים) לא תבוא הישועה והסקרנות בנושא הזה מסתכמת בהאם בעל הרכב /פותח השרשור יסיים את הטיפול הראשון לרכב החדש שלו עם בלמים או לא .

ולתפארת מדינת ישראל

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מה צריך להחליף, היה לא מזמן שרשור דומה שפתח דווקא המכונאי הראשי באיזה מוסך שהגיע אליו רכב במצב דומה. נוזל בלמים בתור התחלה, והיתר לפי בדיקה.

חוץ מזה, אני מניח שכולם כבר הבינו באיזה רכב מדובר - למה לא לפרסם וזהו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני היחידי שחשב שמדובר על צמפיון? :?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

יש לו תיקן..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אחרי 8 שנים בפורום, זה המשפט הכי מבריק שהצלחת להנפיק? :x

איך ידעתי שיקפצו כולם...

אמרתי את זה רק כי ידעתי שלא מדובר בצרפתייה :)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שניה, אני אחפש ג'וק יפה, זה עלול לקחת קצת זמן :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, זה היה קצר!

beee346080dca8ccbf432de08a1991aa.jpg

פורסם
בגירה, לא יכלת למצא אחד יותר מכוער ? :lol:

אני מבקש ממך להתעלם מהתגובה האחרונה של בגירה, הוא שכח שקודם הוא אמור לקחת את כדור האדום ורק אח"כ את הכחול.

הנה אחד מכוער יותר:

nissan-juke.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לגבי מה צריך להחליף, היה לא מזמן שרשור דומה שפתח דווקא המכונאי הראשי באיזה מוסך שהגיע אליו רכב במצב דומה. נוזל בלמים בתור התחלה, והיתר לפי בדיקה.

חוץ מזה, אני מניח שכולם כבר הבינו באיזה רכב מדובר - למה לא לפרסם וזהו?

תודה. יש מצב שתמצא את השרשור?

*נראה לי שהיה כבר מספיק שרשורים עד כמה הוא מכוער... אתם בטוחים שזה המקום ליצור עוד אחד כזה?

פורסם

כדאי מאוד להגיש תביעה ב"תביעות קטנות" נגד המוסך.

יתרונות: אגרה נמוכה, מראש מוטה לטובת הצרכן ונגד המוסך, למוסך אסור ליצג עצמו על ידי עו"ד כך שמישהו בכיר מהמוסך צריך לבזבז שם כחצי יום

מהיתרון האחרון נובע כי כדאי למוסך לבוא לקראתך.

חסרונות: בכתב ההגנה המוסך עלול להכחיש שקרה משהו . במקרה כזה צריך להביא חוות דעת של שמאי\ מכונאי \ נהג הגרר. (מקווה שיש לך קבלה של הגרר או לפחות אישור בכתב של נהג הגרר), וחוות הדעת הזו עולה כסף.

אם אכן המוסך יכחיש, תוכל לשקול נסיגה מהתביעה (הלכה האגרה-שהיא די נמוכה) או לצרף לכתב התביעה את הנירות האמורים ולהגדיל את סכום התביעה (לא סגור אם זה אפשרי).

מהנסיון שלי החברה הנתבעת מוכנה לפשרה מרחיקת לכת כדי להימנע ממשפט.

בהצלחה

יהודה

פורסם

בנוגע לקישור, בבקשה!

בנוגע לכיעור, צודק, חדל אש!

• תוכן חדש...