Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל ועומק וופר בדלת של פאביה (כ"ע)

tregergal
שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי פאביה 2012. רציתי לדעת את העומק המקסימלי שאוכל להכניס בדלת. התכנון היה Mille אך נראה לי שאין ממש סיכוי שאכניס 7.3 עומק. האופציה השניה שחשבתי עליה היא VOCE של אודיסון 69mm.

אינני מעוניין לעשות בניות על הדיפון. המקסימום זה להוריד פלסטיקיים פנימיים שמפריעים ושלא רואים מבחוץ.

יש סיכוי לוופר הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתפלא אם לא תוכל להכניס וופר רציני בדלת, מקסימום הגבהות מ MDF (שגם ככה רצוי להתקין כאלו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שבדקתי בפורום סקודה

עומק ההתקנה הוא 38 ממ מהחור עד החלון

אבל ניתן להגדיל אותו ע"י שימוש בטבעת MDF

כי יש מרווח בין החור לדיפון אבל גם איתו עומק ההתקנה לא

יהיה נדיב בלשון המעטה ,לכן לא הייתי בוחר במידבאסים שציינתה.

http://www.briskoda.net/forums/topic/150893-replacing-the-standard-front-door-speakers/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצידו הפנימי של הדיפון - באיזור הרמקולים - יש מעיין גריל / רשת / הגנה נוספת בדמות פסי פלסטיק בולטים, מקסימום מגלחים אותם ומקבלים עוד כמה מילימטרים עומק :wink:

Abarth 595 Turismo BiColor 2017 :twisted:

Seat Ateca XCELLENCE 2017 :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל נשמע גבולי בגודל.

העניין עם הגריל תארתי לעצמי שיש שם.

אני צריך לבנות טבעות ולבדוק אם הדיפון נסגר וצריך גם לתת לממברנה קצת לזוז צריך לזכור.

אהיה באיטליה, ה ML165 עולה 160 יורו וה AV6.5 עולה 140. מבאס לא לקנות את המילה בכזה מחיר:cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נצל"ש -

כיצד להוציא את הטוויטרים שנמצאים בקורות ? הם מודבקים בדבק חם כנראה או מולחמים לתוך הפלסטיק של הקורה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לטוויטרים

הם מחוברים לקורות ב3 נקודות של פינים מפלסטיק שמותכים ע"מ להחזיק

להב של סכין יפני יסירו את הטוויטר ללא נזק לטוויטר או לקורה.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...