Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה באמריקה זה יותר זול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי אמר שישראל היא שוק קטן מידי לתחרות?

בסלולר אין תחרות עכשיו?

ירון זליכה טוען באחת ההרצאות שלו ביוטיוב שגודל המדינה הטוב ביותר לשוק תחרותי הוא בין 6 ל-10 מליון אנשים, נחש איפה ישראל? בדיוק באמצע

סלולר - דוגמה מצויינת. עד לאחרונה היו 3 ספקי סלולר, והמחירים היו גבוהים. כשמשרד התקשורת "המציא" שחקנים חדשים (המפעילים הוירטואליים) נוצרה תחרות והמחירים צנחו.

4 שחקנים גדולים זו איננה תחרות חופשית. בואו נבדוק: טלויזיה: 2 שחקנים. עיתונים יומיים: 2. מוצרי חלב - 2 גדולים ועוד 2 קטנים יותר. סופרמרקטים: 2 רשתות גדולות ועוד אחת בינונית. להמשיך?

אני תוהה מה מקלקל את התחרות מעל 10 מליון.

:turn-l:
פורסם

לדעתי הכל בגלל מתח רווחים גבוה מידי שכל גורם בישראל רוצה לקחת לעצמו.

נכון שיש יבואן, ומיסים, ומערך לוגיסטי והובלה ופקידה ופרסום ומנקה - שגורמים למחיר שונה ממה שאני או אתה קונים בחו"ל ומייבאים לבד.

הבעיה שבישראל כולם רוצים להרויח הרבה. הרבה מידי. כל גורם בדרך.

לא נשכח שמי שמוכר לנו בחו"ל מרויח, הדואר מקבל את שלו, אולי גם המכס, ובכל זאת הגענו לחצי או שליש ואולי רבע מהמחיר בארץ. הרבה ארצות הן גדולות מישראל, יש להם הוצאות הובלה, לוגיסטיקה מורכבת שאין פה - אבל שומרים על מתח רווחים סביר ולא מופרז כמו אצלנו.

כמעט בכל תחום תראה את זה, ולא נראה שמשהו ישתנה. אנשים לא מפסיקים לקנות, מעט מידי קונים בחו"ל, ככה שהיבואנים והחנויות ממשיכים לגבות מחירים גבוהים מידי. גם בתחום הרכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
סלולר - דוגמה מצויינת. עד לאחרונה היו 3 ספקי סלולר, והמחירים היו גבוהים. כשמשרד התקשורת "המציא" שחקנים חדשים (המפעילים הוירטואליים) נוצרה תחרות והמחירים צנחו.

4 שחקנים גדולים זו איננה תחרות חופשית. בואו נבדוק: טלויזיה: 2 שחקנים. עיתונים יומיים: 2. מוצרי חלב - 2 גדולים ועוד 2 קטנים יותר. סופרמרקטים: 2 רשתות גדולות ועוד אחת בינונית. להמשיך?

אני תוהה מה מקלקל את התחרות מעל 10 מליון.

התחרות הרצינית בסלולר דווקא לא באה מכיוון המפעילים הוירטואליים אלא מהוט וגולן (שתיהן לא ויטואליות)

לא יודע מה מקלקל מעל 10 מיליון (אני מניח שזה לא מקלקל, אבל זה פחות אידיאלי), אבל שמעתי מהרבה אנשים שישראל מקום קטן מידי לתחרות, מאיפה הבאתם את זה?

• תוכן חדש...