Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יאריס 2002 עם אזעקה של בוש שהגיעה עם הרכב כמו כל רכבי טויוטה מהשנים האלו.

לאחרונה כאשר דורכים או משחררים את האזעקה, במקום שהאיתותים יופעלו ויכבו, באותו הקצב פועלים אורות דרך קדמיים ואחוריים ואורות פנימיים בדשבורד (גיר,מזגן וכדומה) לעומת זאת אורות האיתותים לא פועלים כלל.

אני מנסה לחשוב מה שונה לאחרונה ברכב,

הותקנו חיישני רוורס, אבל המתקין התחבר לאור רוורס מאחורה לכאורה לא אמור להיות קשר.

והתקנתי דיבורית בלוטוט, חיברתי במקום דיבורית קודמת לאותו מחבר (3 חוטים: פלוס קבוע פלוס סוויטץ והארקה) עדיין לא אמור להיות קשר לאורות.

כאשר לוחצים על המשולש האדום או על ידית האיתות, האיתותים עצמם עובדים תקין, כלומר מדובר רק בדריכה או שחרור של האזעקה\נעילה מרכזית.

תופעה מוזרה, כאילו היציאה מהנעילה המרכזית או האזעקה שהולכת לאיתותים שונתה איכשהו וכעת מחוברת למגוון אורות אחרים!? אני לא מצליח לחשוב על עוד משהו אשמח לעזרה לפני שאני ניגש לחשמלאי.

פורסם

שמתי לב לזה כ חודש לאחר מכן, ולכן אני לא יודע להגיד אים זה קרה מייד אחרי או ביום בהיר של שמש.

אבל לא אמור להיות קשר למיטב ידיעתי, לכן אני מנסה לחשוב איפה יכולה להיות התנגשות כזאת.

בנוסף שחכתי לציין שהאזעקה מנוטרלת כלומר היא על מצב OFF והשלט משמש לנעילה מרכזית + קוד.

• תוכן חדש...