Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבכל אתר כותבים משהו אחר. לדוגמה, על טויוטה קורולה, זאת עם ה124 סוסים כבר מצאתי כמה נתונים. 12.1 שניות, 11.6 שניות ו11.8 שניות. בפועל אני לא בטוח שאין "זגזוגים" גם בדגמים הישנים יותר עם ה110 סוסים. מישהו פה יודע בוודאות?.

אני ממש אבל ממש לא חושב שזה נתון משמעותי מדי, אלא נחמד רק(בניגוד לעבר שהייתי כסיל קצת) אבל עובדתית שזה עדיין מעניין.

ומה הסיכוי שיצרן כמו טויוטה נותן נתוניים פסימיים בכוונה בהאצה הזו?

פורסם

12 שניות ל100?

אפשר להרדם בזמן הזה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואני רואה שיש כאן שרשורים על האצות אז חשבתי שזה מתאים לכאן גם.

אליקו, זה רק נשמע הרבה, בפועל זה מרגיש מהר יותר. אני רק רוצה לדעת מה היצרן אומר, כל פעם יש נתון אחר.

פורסם

בגלל שהנתונים לא כלכך רחוקים אחד מהשני, אפשר להסתפק בממוצע של שלושתם.

זה לא שנתון אחד מעיד על 8 שניות ואחד על 15

אלא כולם סביב אותו הנתון.

בוא נהיה נדיבים ונגיד 11.

זה לא משנה הרבה.

לא נראה לי שמישהו באמת בדק תאוצה ל100 של הרכב הנ"ל חוץ מהמפעל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמיתיים יותר גבוה בכחצי שניה-שניה מאלו שמפרסמות החברות גם ככה.

אם תקבל 12.5 שניות אני אהיה מופתע מאוד

פורסם

סתם שאלה, אסור לי לשאול?מה קרה?כואב לכם שאני שואל?

אם הייית יודע(לא בדקתי) והיה בכל מקום את אותו נתון תהיו בטוחים שזה המקום האחרון שהייתי שואל כי הצניעות פה ממש חוגגת.

פורסם

תלוי את מי שואלים, יש רכבים שבשבילם גם 6 שניות זו גלישה, ויש כאלה ש14 דקות זה טיסה בשבילם.

מעולם לא נתתי קיק ברכב שלי, כי לא היה לי צורך. להרגיש האצה? אני ממליץ על צניחה חופשית. אדרנלין? ספורט. כיף? סקס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

החבר'ה יורדים עליך כי זאת שאלה, קצת, איך לומר בלי לפגוע- ילדותית ומטופשת. תסכים איתי שהחצי שנייה "פער" שעולה ממה שכתבת לא ממש משמעותית, שיש הבדל בין מבחן בתנאי מעבדה לבין תוצאות בשטח ושמי שנוהג במכוניות כאלה לא מתעניין בנתון הזה (לא בהכרח בגלל אופי הנהג, אלא בגלל אופי הרכב).

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...