Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים הקרובים אני צריך לעשות טיפול 60K לסקודה פאביה 1.6, שנת 2008.

האם מישהו יכול לומר לי מה כולל הטיפול ומה העלות המשוערת (ללא תוספות שונות של בלמים וכדומה)?

עד עכשיו טיפלתי באוטו בדק, אבל עכשיו שתמה האחריות חשבתי ללכת למוסך רון, אשר לפי מה שקראתי כאן הינו מומלץ ביותר.

האם ההבדל הכספי יהיה משמעותי?

תודה לעוזרים

פורסם

שלום,

ראשית כל אתה יכול לבדוק בספר הרכב מה מומלץ, תגלה שכתוב שם הכל.

ככלל מדובר בטיפול "גדול" שכולל מלבד שמן ומסנן שמן גם פילטר מזן ופילטר אוויר והתוספת היא החלפת פלאגים. כמו"כ בלמים יש לבדוק ולהחליף רפידות במקרה הצורך. הטיפול יעלה לך במוסך מורשה בסביבות 1700-1800 ש"ח.

אצל רון תקבל חלפים תואמי מקור, עבודה מקצוענית ויחס אדיב ומסביר וכל זאת במחיר שהוא בוודאות נמוך מהמוסך המורשה. רון נותן שנת אחריות על העבודה והחלפים. אתה מוזמן לשלוח לו ה"פ או להרים טלפון ולברר עלויות, לדעתי הן תהיינה בוודאות נמוכות בכמה מאות שקלים מהמוסך המורשה.

מומלץ בחום.

בהצלחה

פורסם
שלום,

ראשית כל אתה יכול לבדוק בספר הרכב מה מומלץ, תגלה שכתוב שם הכל.

ככלל מדובר בטיפול "גדול" שכולל מלבד שמן ומסנן שמן גם פילטר מזן ופילטר אוויר והתוספת היא החלפת פלאגים. כמו"כ בלמים יש לבדוק ולהחליף רפידות במקרה הצורך. הטיפול יעלה לך במוסך מורשה בסביבות 1700-1800 ש"ח.

אצל רון תקבל חלפים תואמי מקור, עבודה מקצוענית ויחס אדיב ומסביר וכל זאת במחיר שהוא בוודאות נמוך מהמוסך המורשה. רון נותן שנת אחריות על העבודה והחלפים. אתה מוזמן לשלוח לו ה"פ או להרים טלפון ולברר עלויות, לדעתי הן תהיינה בוודאות נמוכות בכמה מאות שקלים מהמוסך המורשה.

מומלץ בחום.

בהצלחה

במידה והחלפים מקוריים, מה לדעתך יהיו הפרשי המחירים?

פורסם

שלום,

אני לא רוצה לזרוק סתם מספרים באוויר מכיוון שברשותי פולקסווגן ולא סקודה ואני לא יודע מה ההפרשים בין החלפים במוסכים המורשים. הכי בטוח שתרים טלפון למוסך רון, ותשאל עלות כוללת של טיפול 60k לפאביה ותשווה עם קבלה מהמוסך בו אתה מבצע תחזוקה לרכב כעת. אני משער שתחסוך איזה 400-500 שקל אבל אל תתפוס אותי בלשוני.

חזור לעדכן

פורסם

לפני שנה העברתי את הפאביה (כחודש לפני שנגנגה :( ) טיפול זהה, אם אני לא טועה יצא לי סביב 2000 אצל רון.

טלח :)

מה שכן, מומלץ מ-א-ד לטפל אצל רון.

8)
פורסם

אם אני זוכר נכון, גם בלמים.

הכי פשוט להתקשר לרון ולשאול...

מן הסתם הוא לא יידע מחיר מדויק, אבל טווח מחירים הוא יוכל לתת לך.

לפני שבוע עשיתי טיפול 165K לפולו שלי במוסך רון. לפני הטיפול הוא אמר מחיר מסוים, בפועל יצא יותר זול.

8)
פורסם
אם אני זוכר נכון, גם בלמים.

הכי פשוט להתקשר לרון ולשאול...

מן הסתם הוא לא יידע מחיר מדויק, אבל טווח מחירים הוא יוכל לתת לך.

לפני שבוע עשיתי טיפול 165K לפולו שלי במוסך רון. לפני הטיפול הוא אמר מחיר מסוים, בפועל יצא יותר זול.

אפשרי לשאול מה בוצע בטיפול וכמה עלה?

• תוכן חדש...