Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל המחיר אבל לא משנה, בכל מיקרה אין לי ספק שאתה מרוצה וזה מה שחשוב. אני הספקתי לשמוע על רון רק דברים טובים מבחינת המיקצועיות (במחירים קצת פחות) ושימשיך כך. רואים לפי התגובות שלו בפורום את הנחמדות ואת הרצון לעזור מכל הלב וזה מה שחשוב. :)

פורסם

לא פירטתי מה הרכב עבר בטיפול, מניין לך שזה גבוה מדי?

ובכל אופן, גם אם יצא גבוה מעט - אני מעדיף לשלם X במקום שאני סומך עליו, ומקבל שירות מעולה וכו' מאשר לשלם X*1.5 לפחות במורשה יבואן, ולקבל יחס מעליב ומגעיל.

8)
פורסם
לא פירטתי מה הרכב עבר בטיפול, מניין לך שזה גבוה מדי?

ובכל אופן, גם אם יצא גבוה מעט - אני מעדיף לשלם X במקום שאני סומך עליו, ומקבל שירות מעולה וכו' מאשר לשלם X*1.5 לפחות במורשה יבואן, ולקבל יחס מעליב ומגעיל.

אמרת טיפול גדול ואני מסיק מכך שמדובר בשמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פלאגים... ואתה צודק, אין על המיקצועיות של רון כמו שאמרתי ממה ששמעתי פשוט אני משתדל שלא להגיע לטווחי המחירים האלה ולבצע הכל לבד. וגם אם אני לא יכול לעשות זאת לבד אם אין לי לדוגמא את הכלים או שמדובר במשהו שאני לא מתמחה בו רכשתי לי כבר את המוסכניק האישי שלי שהוא גם היה מורה הדרך שלי במשך השנים שאצלו שילמתי ממש ממש בזול על מה שהייתי צריך ובשיא המקצועיות.

• תוכן חדש...