Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המתקין העביר את כבל הרמקול השמאלי לאורך הצד השמאלי של הרכב, כלומר ליד כבל הפלוס.

כששאלתי אותו, הוא אמר, חשוב שהRCA לא יהיה לצד הפלוס, ושנדיר שיש בעיה עם העברת כבל הרמקול לצד הפלוס.

כמובן הכבל הועבר עד לתוך הדלת וכל הסיפור..

השאלה שלי האם זה באמת לא משנה שהכבל רמקול עובר שם.

תודה מראש.

פורסם

לא, זה לא משנה כלל וכלל.

כבלי הרמקולים לא מושפעים מספיחת הרעשים האלו.

כבל הRCA בגלל הסיכוך שלו משמש ממש כמו אנטנה וכשהוא עובר ליד כבל מתח ממקור DC הוא מסוגל לספוח פליטה של קרינה אלקטרומגנטית שנפלטת מכבלי הכוח או מחשבי הרכב וביחד עם זה לספוח את הרעשים המדוברים.

מה שאתה לא מעביר אחד ליד השני זה כבלי מתח (אצלי זה גם כולל את כבל הרימוט) ליד כבלי RCA או כבל האנטנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכיף - כבלי הרמקולים הם היחידים שאתה ממש יכול למתוח איך שבא לך - אני בד"כ מעביר אותם משני צידי הרכב בכדי לשמור על אורך כבלים דומה ככל האפשר. עניין של סימטריה ונוחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכיף - כבלי הרמקולים הם היחידים שאתה ממש יכול למתוח איך שבא לך - אני בד"כ מעביר אותם משני צידי הרכב בכדי לשמור על אורך כבלים דומה ככל האפשר. עניין של סימטריה ונוחות.

אם אתה מעביר את כבלי הרמקול משני צידי הרכב, אז איפה עובר כבל הסיגנל? [אינטרקונקט / RCA ]?

האם זה קשור לתופעה של רעש המנוע שנשמע דרך הרמקולים? ואם לא, איך מתגברים עליה?

פורסם

מנסיון שהיה לי,

כבל RCA איכותי אמור למנוע את רעש האלטרנטור. יש סיבות נוספות אבל העברתו בצד נגדי לצד העברת כבל הפלוס,

מונעת השראות שייגרמו לרעשים מיותרים.

פורסם
אם אתה מעביר את כבלי הרמקול משני צידי הרכב, אז איפה עובר כבל הסיגנל? [אינטרקונקט / RCA ]?

האם זה קשור לתופעה של רעש המנוע שנשמע דרך הרמקולים? ואם לא, איך מתגברים עליה?

מהצד הנגדי לכבל ה+

כלומר מהצד הימני.

• תוכן חדש...