Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קיבלתי היום Nexus 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוב מה שאני עושה הוא לקרוא טוויטר ולינקים ממנו

riaa.gif

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על פניו נראה מכשיר טוב למחיר, רק חבל שאין 4G. מצד שני, אפשר לעשות Tethering מהנייד.

סתם שאלה, מה תעשה עם קישוריות 4g בארץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
riaa.gif

איך אתה רוצה שאני אקבל עדכונים מStormfront בדיוק?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
איך אתה רוצה שאני אקבל עדכונים מStormfront בדיוק?

עליך לא הייתי מנחש

http://www.stormfront.org/forum/

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עליך לא הייתי מנחש

http://www.stormfront.org/forum/

תודה. הטאבלט נמכר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לא מכרתי, סתם דאחקות. קניתי לי אחד, לאשתי אחד, שניהם ביחד עלו פחות מהאייפד הכי פשוט. ואתם יודעים מה? הוא פשוט מכשיר יותר טוב.

פורסם
דרך איזה פרוקסי התחברת לאתר?

Tor. לא מובטח לך שיהיה כתובת אמריקאית, זה לרוב לוקח כמה דקות של reconnections עד שאתה מגריל משהו טוב.

פורסם

http://buyamerica.co.il/tablet/49726--google-nexus-7-8gb.html

1285 ש"ח.

זה בערך 100 ש"ח יותר ממה שיעלה להביא אותו לבד עם מאסטופ (יכול להיות שאפשר לחסוך עוד קצת, אבל לא בקניה ישר מגוגל)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון אחרי שבוע בערך עם הנקסוס 7.

לגבי המשלוח: קיבלתי את הטאבלט אחרי שבועיים פלוס-מינוס, אחרי הסתבכות קלה עם אמצעי התשלום אצל מאסטופ. צריך לציין שהם גם ניסו לעשות עלי מצליח, ולגבות קצת פחות מ-30$ על המשלוח לארץ, למרות מבצע ה-17$ שהוזכר באתר. אחרי שהערתי להם על זה, הם הורידו מיד את המחיר, אבל ראוי היה שיעשו זאת בלי שיזכירו להם. אני רוצה לציין לטובה מצד שני את DHL, שלא הצליחו לתפוס אותי בבית וחזרו למחרת בבוקר עם החבילה אחרי שיצרתי איתם קשר ובהתאם להוראות שנתתי להם.

מהמכשיר עצמו אני מרוצה, למרות שחששתי בהתחלה מהגודל. 7" אכן לא מרגישים הרבה בידיים, אבל בסופו של דבר אין משהו שאפשר לעשות על מסך 10" שאי אפשר לעשות על מסך 7", והגודל שלו אידיאלי להקלדה בשתי ידיים (פחות מזה והמקלדת לא מרווחת, יותר מזה וקשה להגיע עם האצבעות לכל קצוות המקלדת). הביצועים טובים כמצופה מהמפרט המרשים, אבל קצת התאכזבתי שבאתרים עמוסים במדיה, כמו טאמבלר למשל, עדיין מורגש קרטוע. כנראה שזו יותר בעיה של הדפדפנים של היום מאשר המפרט עצמו, שמאפשר לעשות דברים מרשימים בהחלט חוץ מזה. התאכזבתי גם מהרבה אפליקציות טובות שחסומות להורדה לטאבלט בגלל סיבות כאלה ואחרות (Whatsapp, למשל) ודורשות מעקפים בדרכים לא דרכים.

אבל on the plus side, המסך פשוט מעולה, וכיף לקרוא איתו ספרים ואפילו לראות סרטי HD. על בעיית המקום הלא רב אפשר להתגבר בקלות באמצעות התקנת אפליקציית סטרימינג שמאפשרת לצפות בסרטים ברזולוציה של 720p באופן חלק לגמרי ע"ג הטאבלט, וזה הרבה יותר נוח מאשר לטרוח ולהעביר סרטים ומדיה הלוך חזור עם כבל USB. ובגדול, פשוט כיף לעבוד עם המכשיר הזה. יש תחושה שאנדרואיד סוף סוף התבגרה למשהו שרוצים אותו לא רק גיקים (כמו שקניתי את הנקסוס 1 שעדיין משמש אותי, לפני יותר משנתיים...) אלא משהו מקביל בחווית השימוש ובזרימה ל-iOS. בלי קשר (ואולי דווקא עם), יש תחושת "חופש" ממשית, יותר מסמארטפון ואפילו יותר קרוב ללפטופ. אפשר להכנס לכל אתר בלי לחשוש שפתאום אין לו גרסת סלולר ולהקליד הרבה בלי לחשוש ממוות קליני של האגודל.

רק חבל שאין אפשרות לקישוריות 3G, מה שכמובן היה מייקר את המחיר מצד אחד, אבל מצד שני היה מאפשר לנצל את הגודל הקטן יחסית של הטאבלט לנשיאה לכל מקום בתיק קטן (או אפילו בכיס של המדים, מה שמתברר כאפשרי בהחלט!).

• תוכן חדש...