Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. התקשרתי לסוכנות. שמעתי את המשפטים הידועים " יש ביקוש היסטרי לרכב" ,וכו וכו . מחיר על הכביש 78 וקצת. בכל מקרה שאלתי לגבי נסיעת מבחן -טוען שיש רק רכב אחד שמטייל בין הסוכניות ,ולכן נסיעת מבחן צריך להזמין כמה ימים מראש, והשיא - אין נסיעות מבחן יום שישי. בכל מקרה אמרתי לו שאני לא קונה את הסיפורי סבתא שהוא מוכר לי - בכל זאת כמעט 80 אלף . מילא היה מדובר נגיד על 50. אמר שיברר מתי המועד הכי קרוב שאפשר לתאם נסיעת מבחן. יש מקומות אחרים שבהם אפשר לקחת את הרכב לנסיעת מבחן ? סוכנות ליסינג למשל או משהו כזה ? טוען גם שהרכב יסופק הכי מוקדם בחודש תשיעי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

טוב עדכון חם - נסיעת מבחן זמינה שבוע הבא - הבעיה שהן רק בשעות הצהריים יכולים - 13:00-17:30 . חוץ מזה שאספקה רק בדצמבר. מה נהיה איתם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עד כמה שידוע לי, יש באמת רק רכב אחד שמטייל בין הסוכנויות, לא הבנתי על איזה סיפורי סבתא אתה מדבר? מה הוא אמר, שצריך לחכות כמה ימים לנסיעת מבחן? מתי הוא סיפר סיפורי סבתא?

פורסם

סיפורי סבתא זה להגיד לי שיש ביקוש היסטרי וכו וכו..

פורסם

לגבי סוויפט ? וקנית בסוף?

פורסם

אני יודע שהסוויפט נכנסה לרשימת המתנה. מדובר לדעתי בקנייה מעולה, המחיר שלה טוב ומדובר בסה"כ במכונית נהדרת. טוב שהיבואן הכניס את הסוופיט לטרנד הידני.

פורסם

טוב, הגיוני שלוקח כמה ימים.

הגיוני גם האמת שהזמן אספקה ארוך

אנשים רוצים חדש, זול, ולא רוצים רכב גדול ולא רוצים לקנות חשמלי כי אין בזה ביטחון עדיין.

מה רצית שיקרה? שיהיה להם 100 רכבים בסטוק? D:

אני חיכיתי לרכב שלי חודשיים

יש לי חברים שחיכו חצי שנה... אתם קראתם כבר על הסאגות האלה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
לגבי סוויפט ? וקנית בסוף?

לא עשיתי נסיעת מבחן בשבילי.

אני יכול להגיד לך שאם הייתי צריך לקנות סופר-מיני ידנית באיזור ה 80K הייתי קונה אותה או את הפיאסטה.

emotion of motion

פורסם

הרעש בנסיעה מעל 100 באמת כזה מציק ? גם מכיון מנוע וגם בידוד רעשים .

פורסם

הרעש הכללי (רוח, מנוע, נסיעה) סביר בהחלט, הבולט מתוך השלושה זה רעש הכביש שגם הוא לא רציני, אני יכול להגיד שהרכב שקט יותר מגולף דור רביעי אם זה עוזר.

פורסם

אם כבר אתם כאלה נחמדים - לגבי הרעש מהמנוע וסחיבה בכלל. יצא לכם לעבור את ה-120 קמ"ש? האוטו משתעל שהוא באיזור של 120 -130 ? איך הוא סוחב עם המזגן ? אני שואל את זה כי לא יהיה לי נעים להרביץ שהנציג של הנסיעת מבחן לידי. תודה

• תוכן חדש...