Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר אתם כאלה נחמדים - לגבי הרעש מהמנוע וסחיבה בכלל. יצא לכם לעבור את ה-120 קמ"ש? האוטו משתעל שהוא באיזור של 120 -130 ? איך הוא סוחב עם המזגן ? אני שואל את זה כי לא יהיה לי נעים להרביץ שהנציג של הנסיעת מבחן לידי. תודה

אתה רוצה טיפ בשביל נסיעת מבחן?

תבקש לעשות עוד אחת, ב9 באב.

יש מצב שיהיה לך כבישים ריקים יותר וגם יהיה לך אופציה לעשות את הנסיעה לבד. אפילו תביא איתך מישהו תביא איתך רכב מלא אפילו, תבחן אותו במקסימום קפאסיטי.

אני עשיתי את נסיעת המבחן שלי בערב פסח והכבישים היו ריקים ולבחור בסוכנות לא היה זמן לבוא איתי בכלל ובסוף חזרתי אחרי איזה 40 דקות.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מה ז"א עוד אחת ? אפשר לעשות יותר מנסיעת מבחן אחת? הרכב לא אמור לסחוב יותר משני אנשים - אותי ועוד אחד ולכן לא מעניין אותי מצבים שהרכב עמוס. גם בגאז לא כזה קריטי - שמעתי כבר שהוא בגודל של תא כפפות. מה שמעניין שיסחוב טוב ,שמזגן דולק לא יחנוק את הרכב ויחליש אותו . אה והכי חשוב שיסחוב טוב באיזור שמקבלים בו שלילת רישיון .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מקפיץ... לא בא לי לחכות עד דצמבר. מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

‬http://static.skoda.co.il/index.php?Ref=GOOGLE&BID=21976איך הסקודה הזאת ? מה אומר הרמת גימור הזאת ? עדיפה על סוויפט?

אז ככה. עשיתי את המבחן היום בסוכנות נורמלית שכן מחזיקה סוויפט צמוד. משום מה הרכב לא הרגיש לי חזק משמעותית מהשרייד החביבה והזקנה שלי . יש מצב שזה בגלל שהנסיעה הייתה בעיר ?

פורסם

בעיר זה לא מדד,גם הפנדה שלי בעיר חזקה,אם היית נוסע בכביש הררי או בכביש בין עירוני היית מרגיש הבדל גדול יותר,לי אישית הקישור לא עובד, אתה מתכוונן לפאביה 1.4?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאביה 1.4 ידנית דגם ambition . בעיר הרכב הרגיש חלש = הסוויפט . לא בדקתי את הרכב מחוץ לעיר.

פורסם

לסוויפט יתרוןבבטיחות,ועוד שנה נוספת,הפאביה מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר.

עסה עליה נסעית מבחן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שהפאביה הרבה יותר יקרה מהסוויפט ותאבד ערך הרבה יותר מהר. הדגם שנראה טוב זה עם הגג בצבע לבן ומגנזיום. הדגם הסטנדרטי שמגיע במבצע זה נראה רכב לפנסיונרים.

פורסם

אני לא בטוח,הפאביה דווקא נהנת משוק די טוב,והיא נחשבת לדגם מאוד מצליח.

פורסם

מה מבחינת טיפולים וביטוחים ? האם המחירים זהים? בין הפאביה לסוויפט .

פורסם

עוד משהו. מישהו יודע למה החליטו לצאת במבצעים עם ביטוח וטסט וכו רק על האלטו והספלאש?

פורסם

אתה יכול להתקשר למוסך מורשה ולשאול לגבי המחירים,זה יהיה הכי מדויק.

• תוכן חדש...