Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים קניתי פיאט פונטו 2004.

יש לי מספר בעיות ברכב אתם יכולים אז החלטתי לפנות למומחים של הפורום לבקשת עזרה.

אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה הטיפול הנדרש לכל בעיה, כמה כל טיפול צריך לעלות לי, ובאיזה מוסך באיזור ראשון לציון כדאי לי לבצע את הטיפול.

רשימת הבעיות:

1. בעיית מיזוג - כאשר אני מפעיל את המזגן יוצא אוויר חם (וכן אני לוחץ על הכפתור באמצע כדי להפעיל את המזגן).

הבעיה הזו הייתה קיימת עוד שקניתי את הרכב.

* אני חושב שרק צריך למלא גז במזגן (הבנתי שזה צריך לעלות רק 100 שקל ככה).

2. בעיית היגוי - לפני כיומיים נסעתי ברכב ולאחר שתי דקות של נסיעה ההגה ננעל (לא יכולתי להזיז את ההגה) וקיבלתי שגיאה "steering error" במחשב הדרך. אחרי שכיביתי והדלקתי את הרכב הבעיה "טופלה" ולא חזרה מאז. אני מניח שיש בעיה של ההיגוי והבעיה יכולה לצוץ לי בכל רגע נתון בזמן הנסיעה.

* האם הטיפול הנדרש הוא רק להוסיף שמן להגה או שהבעיה יותר רצינית?

3. המגבים לא מנקים את השמשה כמו שצריך.

*כנראה רק צריך להחליף מגבים.

4. לפני כ- 3 שנים החליפו לי רצועת טיימינג ברכב. האם צריך להחליף אותה פעם נוספת?

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

1. אם זה רק גז (תתפלל שזה רק גז) אז זה בערך 250 ש"ח.

2. מחלה ידועה זה מנוע חשמלי של ההגה בסביבות 600 ש"ח, אין שמן בהגה.

3. להחליף מגבים. יש זולים של 50 ש"ח לזוג ויש יקרים.

4. לפי הזכור לי טיימינג כל 3 שנים (לא סגור על זה) או כל 60 אלף.

איזה דגם זה? 80 כ"ס או 60 כ"ס?

פורסם

לגביי התקלה של ההגה אכן מדובר בהגה חשמלי ולא הידראולי.

תקלות במערכת זו יקרות מאוד לתיקון . החל מהחלפת מנוע / מחשב הגה וחיישן מומנט שזה הכי יקר ומסובך מניסיון אישי!

מזגן- האם המדחס נכנס לפעולה בכלל? אם כן אז יכול להיות שיש בריחת גז ויכול להיות מדחס לא תקין!

אם לא עובד המדחס- בדוק פיוזים לפני שאתה נכנס למוסך שלא יעבדו עלייך

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים.

שגיא הרכב הוא 80 כ"ס.

הבעיה בהיגוי צצה לי רק פעם אחת ומאז לא חזרה? האם שווה לתקן אותה או לקוות לטוב?

forum770 - איך אני יכול לדעת האם המדחס במזגן נכנס לפעולה? איפה הפיוזים ואיך מחליפים אותם?

נקודה נוספת שאני כנראה אצטרך לתקן:

5. ברקסים - שאני בולם את הרכב יש לי רעש של חריקה, האם זה אומר שהגיע הזמן להחליף את הבלמים?

פורסם

לדעתי, עניין ההגה הוא קריטי. תחשוב שבאמצע סיבוב ההגה מתקשה...

בקשר למדחס, שומעים מתי שהוא נכנס לפעולה. ואם תהיה בהילוך סרק תוכל לראות שהטורים עולים קצת.

פורסם

תניע תאוטו תפתח מכסה מנוע תפעיל מזגן ותסתכל אם הגלגל הפנימי של המדחס מסתובב , תאמין לי שתסתכל עליו אם הוא יעבוד אתה תדע. אם לא פתח את קופסת הפיוזים במכסה מנוע ותסתכל על הפיוזים תראה אם יש אחד שרוף - כמובן שאת הבדיקה הזו תעשה במנוע וסוויץ כבויים!

לגביי הברקסים צריך לפתוח ולראות חריקה זה יכול להיות מכמה דברים.

אגב עושה רושם שהרכב מאוד מוזנח מכאנית! בכמה קנית אותו?

פורסם

בזמן קניית הרכב לא ידעתי את הבעיות שאני ציינתי (בדקתי את הרכב והבעיות לא עלו).

קניתי את הרכב במחיר מחירון.

• תוכן חדש...