תודה לכולם על התגובות!
Eli R - הקיה פיקנטו הספורטיבית הגיע רק השנה לישראל ככה שאני חושב שיהיה קשה למצוא אותה ביד 2 במחיר יותר טוב ממה שמציאים בחבר.
* אני יודע שיורד ערך עם רכב חדש אבל מניסיון שלי (אולי ניסיון שלילי מידיי, היה לי פיאט פונטו 2004 שבזבזתי עליה הרבה כסף בתיקונים שוטפים) אולי עדיף ירידת הערך מאשר להוציא סכום משמעותי על תיקונים (עוד פעם יכול להיות שזה סתם ניסיון שלילי שלי), מה דעתך?
yulianx - אמרת שיש לך ניסיון עם הדגם הספציפי, איך איכות הנסיעה ביחס לפיקנטו הרגילה?
* רוב הנסיעות שלי הן לבד או עם עוד נוסע בודד, אולי פעם בשבוע אני נוסע עם יותר מ2 אנשים ברכב, השאלה אם גם במקרה שלי הרכב לא יהיה פרקטי.
* ועוד שאלה, למישהו היה ניסיון בעבר עם מכירה של דגמי ספורט צעצוע (בוא נודה בעובדות, הפיקנטו "ספורט" זה סתם דגם יותר יפה של פיקנטו ולא ספורט) פשוט מעניין אותי לדעת אם בזמן המכירה אני אצטרך למכור את הרכב מתחת למחירון, ועד כמה זה יהיה לי קשה?
* וכמו שmarkb205 רשם, העובדה שהרכב שונה משאר הדגמים שחברות הליסינג מציעות לא אמור להקנות לי ייתרון מסויים בעת מכירת הרכב?