Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לשמוע את דעתכם על הרכב הזה:

סוזוקי SX4, דגם GLX שנת 2010, אוטומט, יד ראשונה מפרטי,

נפח מנוע:1600

ק"מ:45,500

טופל רק במוסך מורשה ולא עבר תאונות.

תוספות:

מערכת מולטימדיה הכוללת חיישני רוורס מצלמה אחורית Gps התראה שעוברים מהירות מותרת

מבקש עליו 82K.

ועוד שאלה: הבנתי שהחסרון שלו זה שיש לו תיבת 4 הילוכים, כיצד זה מורגש בביצועים?

תודה!

פורסם

משנת 2010 יש ל-SX4 מנוע משופר, הספק כ-120 כ"ס.

תיבת ההילוכים של סוזוקי היא אמנם תיבת 4 הילוכים סטנדרטית, אבל מגיבה יפה לדרישות.

אני נוהג מזה כשנתיים ברכב דומה. אמנם הנסועה שלי הרב יותר נמוכה, אבל סה"כ אני מרוצה ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרוב המכוניות המשפחתיות בשנים האלו יש תיבת הילוכים עם 4 הילוכים. עדיף בדרך כלל תיבה עם 5 או 6 הילוכים אבל זה מה שיש כמעט לכולם אז אני לא בטוח שזה נחשב לחיסרון.

לא כתבת אם מדובר בדגם 4 דלתות או בדגם 5 דלתות. בכל מקרה מדובר ברכב די חסכוני בדלק, אמין ודי זריז. לדעתי מדובר ברכב טוב, אני רק מציע לך לבדוק שהמושב האחורי מספיק מרווח לשימושים שלכם.

פורסם
לרוב המכוניות המשפחתיות בשנים האלו יש תיבת הילוכים עם 4 הילוכים. עדיף בדרך כלל תיבה עם 5 או 6 הילוכים אבל זה מה שיש כמעט לכולם אז אני לא בטוח שזה נחשב לחיסרון.

לא כתבת אם מדובר בדגם 4 דלתות או בדגם 5 דלתות. בכל מקרה מדובר ברכב די חסכוני בדלק, אמין ודי זריז. לדעתי מדובר ברכב טוב, אני רק מציע לך לבדוק שהמושב האחורי מספיק מרווח לשימושים שלכם.

מדובר בדגם 4 דלתות.

תודה!

פורסם
התשובות עזרו אך לא התייחסו לרכב הספציפי שציינתי

לפי מחירון יד2 המחירון של דגם GLX (בלי התוספות הנ"ל) הוא 80.5 אלף, כך שאם מדובר במנוע ה-119 כ"ס המחיר הוא סביר.

היא ידועה כמכונית זריזה, חזקה, אמינה והכי חסכונית מבין המשפחתיות האוטומטיות רגילות, וגם הבגאז' שלה גדול מאוד.

החיסרון היחידי בדגם זה הוא שדה הראיה לצדדים בגלל קורה צידית רחבה שמגבילה את שדה הראיה בפניות, וזה עניין שמחייב משנה זהירות.

פורסם

לגבי קורה A - מבחינת שדה הראיה היא לא יותר בעיתית מזו של, נניח, מאזדה 3. זה מחיר החיזוקים למקרה התהפכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מבצע כעת על חדש ב100K שקל, אני חושב ששהפרש שווה את זה,

גם יד פחות גם רכב עם 3 שנים אחריות וגם פחות 46K ק"מ, נילא אם היה נניח 20K ק"מ.

לדעתי מחיר של 75K הוא כבר יותר ראלי.

אביב8)

פורסם

תעשה חיפוש פה בפורום דובר רבות על הרכב+סקירה מקיפה של איתמר,בגדול מדובר ברכב מוצלח בעל תמורה טובה,כמו שציינו פה ,במחירים והמיבצעים של היום שווה כבר לרכוש רכב חדש.

• תוכן חדש...