Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מערכת מולטימדיה מסוג AppRadio, של חברת Pioneer.

כידוע, אנחנו משתמשים בתקן האירופאי. כלומר, תחום תדרי הרדיו באפנון FM הינו 87.5-108MHz.

השאלה שלי היא האם המכשיר הזה (SPH-DA100) תומך בתקן האירופאי?

איך אני יכול להבחין בסוג התקן של המכשיר?

בדקתי בהמון אתרים, פיוניר ישראל, פיוניר אירופה, פיוניר ארה"ב...

כמובן שבשום אתר לא ראיתי שמדברים על תחומי התדרים.

אם אתם מבינים ויש לכם ניסיון בזה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי.

תודה.

פורסם

צודק.

אבל כבר שאלתי את אחד המוכרים והוא אמר לי שהוא לא יודע מה לענות לי.

כנראה הוא לא רצה להתחייב...

יש לך עוד רעיון חוץ מזה? לא שאני שולל את הרעיון שהצעת, פשוט עדיף שיהיו לי עוד כמה אפשרויות...

פורסם

אם המכשיר נרכש באירופה הוא יתאים לשימוש בארץ. אם המכשיר ירכש בארה"ב כנראה תהיה בעיית תדרים ולא בטוח כלל שניתן לכייל את המכשיר.

אני מציע לך להוריד את ה PDF של המכשיר ולראות האם קיימת אופציית AREA או European tuner.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום

הייתי שבוע שעבר בגרמניה וגם אני התעניינתי בפיוניר SPH-DA100

ראיתי אותו בתצוגה שם וביקשתי לחבר את האיפון שלי לניסוי

מתקינים אפליקציה בשם appradio על האיפון ומפעילים אותה. מחברים את האיפון בכבל מיוחד שמתחבר לרדיו והרדיו מזהה את החיבור ומציג את האפליקציות. הוא מציג רק את אלו שתומכות ביכולת appradio.

בדקתי את WAZE והוא עלה יפה והציג עברית. כשניסיתי להקליט עברית למציאת כתובת הוא לא הציג מקלדת עברית אבל לחיצות על האותיות האנגליות הופיע עברית.

צפייה ברשימת אנשי קשר נעשית דרך ה BT ואינה תומכת באותיות עבריות.

בקיצור - הרעיון מצוין למי שרוצה חווית איפון אמיתית ברכב ולא זקוק ל CD/DVD אבל יש צורך בעבודה גיור כדי שזה יהיה מתאים לשוק המקומי.

חבל כי ברמת המחיר שלו זה היה יכול להיות פתרון ממש טוב.

פורסם

אם כבר מדברים על ebuy כמה המכס היום על ציוד אדיו לרכב? נניח על מסך מולטמדיה ב200$. אגב אולי נעשה איזה קבוצת רכישה למולטמדיה לרכב?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
אם כבר מדברים על ebuy כמה המכס היום על ציוד אדיו לרכב? נניח על מסך מולטמדיה ב200$. אגב אולי נעשה איזה קבוצת רכישה למולטמדיה לרכב?

יקחו ממך רק מע''מ 17%

מכס זה מעל 350$

• תוכן חדש...