Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך לקחת בחשבון את "השרות המצויין" של צמפיון ,את האחריות הקצרה ואת עלות הטיפולים והחלפים! בגדול כמו שציינו קודמי ,נסיעת מבחן תענה לך על רוב השאלות.

לא מסכים איתך. לא יודע מה הניסיון שלך עם צ'מפיון אבל שלי לאורך הרבה שנים הוא טוב ברובו עד מצוין כשבאמת הייתי צריך. כשהייתי "בידיים" של יבואנים אחרים לא בהכרח הרגשתי מלך אצלם. עם סיטרואן חדשה שנתקעה בימים הראשונים, דבר ראשון ניסו להפיל עלי את התיק (מחשב דפוק) וגם בקרסו כלקוח חוזר לא התאמצו יותר מדי להשאיר אותי בחיקם שלא לדבר על הרמה במוסך. חייב לציין לטובה את הניסיון שיש לנו גם עם כלמוביל, למרות שהרמה המכאנית של המכוניות שלהם (מיצובישי ויונדאי - למרצדס לצערי עוד לא הגענו) מאכזבת בניגוד למה שטוענים שהן הכי אמינות. תקלות קטנות ומעצבנות גם אצלם קורות, אבל השרות באמת מצוין. לגבי האחריות היא למעשה זהה (שלוש שנים לעומת שנתיים פלוס שנה שלישית "רצון טוב" בצ'מפיון) כל עוד תשמור על טיפולים בהתאם להוראות יצרן.

פורסם

ג'וני בוי, השירות של צ'מפיון מחפיר ומתחת לכל ביקורת - וזה נאמר לאחר מעל עשור עימם.

רמת השירות והמקצועיות במוסכים השונים נוטה להיות זוועתית, הם לא מבינים ויודעים מה קיים ברכב ואיך עובד, הכל בגדר השארות וניחושים.

המוצר מצויין ללא ספק, אך כל הקשור לשירות ומקצועיות בנוגע למוסכים - מחריד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם נותן הצבעה לסיאט אביזה. יחד עם זאת, באמת מסכים שהשירות של צ'מפיונס מוטורס "מעולה".... כשהייתה לי איביזה טיפלתי בה במוסך מורשה ברעננה שהיה ממש טוב, כל פעם שאיכשהו הגעתי למוסך הראשי קיבלתי טיפול "מוחץ".

פורסם

רק אף אחד מכם לא ציין, שלאיביזה, ולפאביה יתרון משמעותי והוא מנוע ה1.4 הגמישו הבשרני משל הפיאסטה, וזהו פרט חשוב ביותר.

פורסם

המנוע של הפאביה והאיביזה לא נחשב מנוע מיושן שעומד להיות מוחלף בכל הדגמים במנוע 1.2 החדש?

פורסם

המנוע הוא וותיק,אבל בזכותו ניתן למכור פאביה בכזה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ג'וני בוי, השירות של צ'מפיון מחפיר ומתחת לכל ביקורת - וזה נאמר לאחר מעל עשור עימם.

רמת השירות והמקצועיות במוסכים השונים נוטה להיות זוועתית, הם לא מבינים ויודעים מה קיים ברכב ואיך עובד, הכל בגדר השארות וניחושים.

המוצר מצויין ללא ספק, אך כל הקשור לשירות ומקצועיות בנוגע למוסכים - מחריד.

לא יכול לדבר בשם אחרים ומקרים שאני לא מכיר ובפרוש ציינתי שמדובר בנסיון אישי (מוצלח) רב שנים שלי. אני מניח שלא כולם רואים עין בעין את הדברים ואני גם שומע למשל כל היום תלונות על שרות של הוט אוו אורנג' למרות שלי מעולם לא היתה איתם בעיה, ככה שכנראה לא הכל שחור או לבן. לי בכל אופן יש ניסיון מוצלח עם שרות הלקוחות של צ'מפיון וגם עם המוסכים (פליקס או מרכזי). יכול להגיד לך שגם בכלמוביל שהם בעיני טובים מאוד בשרות ויחס, למדתי שלא כל המוסכים שלהם באותה רמה של מקצועיות ואכפתיות. לעומת זאת, יש חברות אחרות שהתנסתי פעם או פעמים עם המותג ולשם באמת אני לא אתקרב יותר. בכל מקרה, אני חושב שקצת נסחפת בתיאורים שלך מהסיבה הפשוטה שכמו הפתגם ש"אתה לא יכול לעבוד על כולם כל הזמן" - אם באמת המצב היה כמו שאתה מתאר, כבר מזמן היבואן היה פושט את הרגל. במציאות מדובר (נדמה לי) ביבואן שמוכר הכי הרבה מכוניות ללקוחות פרטיים ורבים מהם לקוחות חוזרים אז כנראה שיש כמה כאלה שחושבים כמוך והרבה יותר שלא חושבים ככה.

פורסם

לא הייתי שוקל את האיביזה או הפאביה מבלי לבדוק קודם את מחירי הביטוח שלהן.

הן בין המכוניות הכי גניבות הישראל כרגע ופרמיות הביטוח שלהן בהתאם.

פורסם

מחירי ביטוח מקיף + חובה לפי השוואת מחירים באתר wobi.co.il (להצעה הזולה ביותר שלא דורשת מיגון מעבר למה שמגיע עם הרכב):‏

קיה פיקנטו - 3310 ש"ח

סוזוקי ספלאש - 3560 ש"ח

פורד פיאסטה - 3620 ש"ח

סוזוקי סוויפט - 3690 ש"ח

קיה ריו - 3700 ש"ח

סיאט איביזה - 4100 ש"ח

מודגשות מכוניות שבכותרת.

פורסם

היו פה סיפורים רבים על מחירי ביטוח הזויים של 6000 ש"ח לאיביזה ופאביה.

המחירים שסיפקת נראים לי נמוכים מאוד.

האם במקרה מדובר במחירים לנהג יחיד מעל לגיל 30?

פורסם

מנוע ותיק " עלול" להיות אמין בהרבה ממנועים אחרים, נכון שצריכת הדלק תהיה גבוה יותר, אבל בסעיף האמינות אפשר לסמן v . במיוחד בפאביה במנוע MPI 1.4 הידני

• תוכן חדש...