Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחילה, שבת שלום לכולם :)

אנחנו מחפשים מיני-ואן למשפחה המונה 6 נפשות.

התקציב שלנו הוא עד 95,000, קונים דרך ליסינג בטרייד אין.

חשבנו על סיטרואן פיקאסו ומצד שני על מאזדה 5.

מספר שאלות:

1) איך הרכבים הללו אם משווים אותם האחד לשני? (מבחינת חיסכון, שוק, אמינות, בעיות נפוצות ושאר הפרמטרים הרגילים)

2) גיר רובוטי או אוטומטי - מה עדיף בעצם ולמה? איך המעבר בין גיר אוטומטי לרובוטי?

3) האם יש רכבים אחרים (קרניבל, ורסו, טוראן, FRV...) שהם עדיפים גם על הפיקאסו וגם על המאזדה, לדעתכם? אם כן, למה?

תודה רבה!

פורסם

מאזדה 5 הוא רכב קצת מיותר לדעתי. לא חסכוני בדלק, לא מרווח בפנים ולא ברור מה היתרון שלו כרכב 7 מקומות.

הפיקאסו הוא רכב 7 מקומות מצוין. רק הגיר הרובוטי שלו מטריד לא מעט אנשים, בלי סיבה של ממש. עוד קצת על הרכב תוכל לקרוא במבחן הדרך שעשינו לו באתר - סיטרואן C4 פיקאסו.

מבחינת תקציב אתם קצת גבוליים אבל אולי אולי אולי תצליחו למצוא פורד S-MAX מליסינג/השכרה. גם כאן מדובר ברכב 7 מקומות נהדר, אם כי קצת פחות חסכוני בדלק.

אופציה שלישית, שלא הזכרת, מיצובישי גרנדיס. הרבה אנשים קצת מפחדים ממנו לאחרונה, אחרי המקרה של משפחת אטיאס ליד הכינרת. אין סיבה לחשוש ממנו, שם היה מדובר ברכב ששוקם אחרי תאונה וככל הנראה לא היה במצב טוב. בכל מקרה, הרכב מאוד מרווח אבל גם כאן לא ממש חסכוני בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שווה בהחלט כמו שצביקה כתב לבדוק גם את האופציה של מיצובישי גרנדיס.

רכב בעל 7 מקומות,שאם תוחזק כהלכה בהחלט יראה אמינות ויעשה את העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ממש ציינתם מה חשוב לכם ומה אתם מחפשים מעבר לדרישה למיניוואן ותקציב.

בגלל שאתם 6 ומושב אחד מאחור לא יהיה בשימוש (ואז יהיה מקום לקצת יותר מתיק גב בבגאז') אני ממליץ לבדוק את הטויוטה וורסו, הוא פחות מרווח אבל התמרון בו הכי קרוב לרכב האצ'בק רגילה, תנוחת הישיבה טובה והוא חסכוני יחסית למתחרים.

פורסם
לא ממש ציינתם מה חשוב לכם ומה אתם מחפשים מעבר לדרישה למיניוואן ותקציב.

בגלל שאתם 6 ומושב אחד מאחור לא יהיה בשימוש (ואז יהיה מקום לקצת יותר מתיק גב בבגאז') אני ממליץ לבדוק את הטויוטה וורסו, הוא פחות מרווח אבל התמרון בו הכי קרוב לרכב האצ'בק רגילה, תנוחת הישיבה טובה והוא חסכוני יחסית למתחרים.

בגדול:

מרווח, משפחתי, מעניק נסיעה נעימה (ככל שניתן), לא "שותה" דלק, ממוזג היטב (נשמע קצת טיפשי וברור מאליו, אבל זה מאד חשוב לנו) ושיהיה אמין, לא בעייתי וסחיר.

פורסם

אז אני בהחלט מציע את הוורסו.

המנוע קטן יותר מהמקובל בקטגוריה ( 1.8 ) והגיר הוא רציף, צריכת הדלק לא רעה בכלל ואצלי בנסיעה משולבת (היה אצלי רכב כזה ליומיים) הוא השיג 12 ק"מ לליטר.

המרווח בסדר גמור וגם נוחות הנסיעה, בזכות הגיר הרציף בשיוט הרכב שקט ונינוח בזכות הסל"ד הנמוך.

לא שמעתי על בעיות אמינות והמזגן בסדר אבל אני לא יודע כמה הוא אפקטיבי בעבור יושבי השורה השלישית.

פורסם

הורסו קולע לכל הדרישות שלכם מלבד לדרישה שיהיה מרווח. אבל יהיה לכם מאוד קשה להשיג אחד משומש, כמעט ואין כאלו בשוק בתקציב שלכם ומה שיש נחטף.

הפיקאסו קולע לכל הדרישות שלכם מלבד לדרישה שיהיה סחיר. אבל יש המון פיקאסו בשוק וקל למצוא אחת טובה בתקציב שלכם.

לשיקולכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

*הקפצה*

תודה רבה על התגובות!

ירדנו לגמרי מהסיטרואן פיקאסו, היא לא מצאה חן בעינינו.

התחלנו "לרחרח" בנוגע לטויוטה ורסו, הונדה FRV ופורד S-MAX.

אני מזכיר, הקריטריונים הם:

עד 95000,

שיהיה סחיר - זה מאד חשוב לנו (כמו המאזדה, פחות או יותר).

שיהיה אמין ולא ידוע כבעייתי.

לא "שותה" דלק, חסכוני ככל שניתן.

ממוזג היטב (הבנתי שיש בעיה בנוגע למיזוג האחורי במאזדה 5, אין פתחים למושבים האחרונים).

מי מביניהם עדיף ואיך הם לעומת המאזדה 5?

אם יש עוד אופציות אשמח לשמוע!

שוב, תודה רבה!

פורסם

קודם כל תרדו מהקטע של "סחיר" כי בעת הזאת כמעט שום דבר לא ממש "סחיר" ועל "סחירות" משלמים הרבה מאד כסף.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא בנקל C4 פיקאסו משנת 2010/11 או להוציא משמעותית פחות ולקנות שנת 2008/9.

מאזדה 5 - בתקציב שלכם תוכלו לקנות 2008/9 שזה לדעתי תמורה די מחורבנת לכסף (רק בגלל שהרכב "סחיר" כביכול)

המלצתי: אם C4 פיקאסו מתאים לדרישות, אין לחפש גרנדיס שהוא יקר ובזבזני יותר בדלק, או לקנות מאזדה 5 שהיא מרווחת פחות ויקרה יותר.

קנו C4 פיקאסו שנת 2008/9 ותשאירו בבית את הפרש הכסף שתחסכו.

לכל המשבחים את הטויוטה ורסו - השבחים במקומם, התקציב לא בדיוק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...