Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את כל התאורה ברכב שלי לתאורת לד (תאורה חיצונית, פנימית)

אני רוצה לשים נורות לד איכותיות ולקנות אותם אפילו ממקום עם אחריות כי נתקלתי בכל מיני לדים למיניהם לא איכותיים כל כך

על מי אתם ממליצים ומה טווח מחירים?

(נורות חנייה, לוחית רישוי אחורית, סלון הרכב, בגאז, הלוגן H4 איכותי)

פורסם

היי

אני לא יודע על איזה רכב אתה מדבר אבל אני מניח שלא מדובר על סדרה 7 או על E-CLASS.

אני רוצה ליידע אותך שתאורת לד שאתה מתקין בפנסי החזית לא תורמת ליופי של הרכב ולא תוסיף לך "כבוד".

בנוסף, תאורת הלד/קסנון/דמוי קסנון/כל השטויות האלה מאוד מסנוורת נהגים אחרים.

איך היית מרגיש אם היית מסתנוור מאיזה נהג ששם קצת לדים בשביל הפוזה? :evil:

מילא תאורת פנים, מילת תאורת לוחית רישוי, מילא אורות רווס, שגם את זה אני לא מבין אבל זה לבחירתך.

תקדיש מחשבה לנושא תאורת החזית בבקשה.

פורסם

עכשיו רץ בפורום הכללי שרשור ענק על כמה שנהגים מקללים את כל אלו שהופכים את המכוניות שלהם למכונות סינוור ענקיות כאשר בעליהן מתעלמים מהסביבה בצורה אגואיסטית שמסכנת את המשתמשים בדרך בגלל התקנת תאורה לא תקנית.

פורסם

אם אני שם נורות חנייה + רווורס + לוחית רישוי + סלון הרכב לדים זה יסנוור?

ואם אני יחליף את הנורות הלוגן צהובות H4 שיש לי בנורות הלוגן תוצרת אוסרם או פיליפס כמו שהציעו לי זה יסנוור?

אני לא מתכוון לעשות מהאוטו שלי איזה פצצת סינוור רק רוצה לשדרג לתאורה יפה יותר ויוקרתית וכמובן שלא מסנוורת

דיברתי עם מישהו שמוכר את הדברים הללו הוא הציע לי דברים איכותיים שלא מסנוורים הוא טוען הכל חוקי.

מה אתם אומרים?

מה המחירים שצריכים להיות ואיזה חברות מוכרות דברים כאלה פה בארץ?

פורסם

הוא טוען שהכל חוקי? אחלה, כשלא תעבור טסט, אל תשכח לציין זאת בפני הבוחן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם אני שם נורות חנייה + רווורס + לוחית רישוי + סלון הרכב לדים זה יסנוור?

ואם אני יחליף את הנורות הלוגן צהובות H4 שיש לי בנורות הלוגן תוצרת אוסרם או פיליפס כמו שהציעו לי זה יסנוור?

אני לא מתכוון לעשות מהאוטו שלי איזה פצצת סינוור רק רוצה לשדרג לתאורה יפה יותר ויוקרתית וכמובן שלא מסנוורת

דיברתי עם מישהו שמוכר את הדברים הללו הוא הציע לי דברים איכותיים שלא מסנוורים הוא טוען הכל חוקי.

מה אתם אומרים?

מה המחירים שצריכים להיות ואיזה חברות מוכרות דברים כאלה פה בארץ?

תמיר, אני אשאל אותך שאלה:

יבוא אליך עכשיו סוחר סמים, יגיד לך: "הנה חביבי, קח 2 גרם קוק, אין לך מה לדאוג, הכל חוקי!"

אתה תאמין לו?

i rest my case

פורסם

חחחחח נכון הוא רוצה למכור אבל לא יודע אצלנו בצפון יש לי כמה חברים ששמו לדים ועברו

שאני אומר ששמו זה כולל מספר אחורי וכולל את הפנסי חנייה..

אני ממש רוצה ומתלבט.. יש לכם פיתרון אחר לשידרוג של התאורה לתאורה יוקרתית יותר -לבנה?

ודרך אגב הוא הציע לי אוסרם נייט בריקר ששמעתי עליהם כמה פעמים...

זה אור צהוב אבל הוא אמר שזה מאיר בלילה חבל על הזמן אין מתחרים מבחינת התאורה של הנייט בריקר

עוד הוא ציין שיש להן אורך חיים קצר יותר משאר הנורות ושזה כבר לשיקול דעתי

מה אתם אומרים? אני ממש רוצה שידרוג ומתלבט רק אתם תעזרו לי

• תוכן חדש...