Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לקנות פונטו HGT שהנתונים שלה נראו טובים מאוד. לקחתי אותה לבדיקה והתוצאות היו טובות. צריך כמה תיקונים סבירים. הבוחן אמר שיש נקישות במנוע וצריך לכוון את השסתומים. בבירור עם אנשי פיאט הבנתי שלא ניתן לכוון את השסתומים ההידראולים במנוע של פונטו ספייס וחייבים לפתוח ראש מנוע. זה נשמע ממש לא הגיוני. האוטו רק בן שלוש. הבדיקה הראתה שההספק של המנוע כרגע הוא במיטבו אבל הבוחן אמר שאם הבעיה לא תטופל המצב יתדרדר. מה עושים? יש טעם לגעת ברכב כזה? לסבך את העניין עוד יותר אציין שהוחלפה כבר רצועת טיימינג ברכב שעשה רק 56,000 קילומטר. מה מסתתר מאחורי כל הסיפור הזה?

פורסם

על פי איזה נתון החליטו בבדיקה על כיוון שסתומים?

"לפי הרעש" או בדיקה באמצעות התחברות למחשב הרכב? אני משער שהאופציה הראשונה שהיא חאפרית למי שלא מבין במנועי 16 שסתומים עם תזמון משתנה..(VFD זה השם של פיאט ל"טכנולוגיה" הזאת)

בקיצור גש למוסך מורשה (מומלץ המוסך המרכזי ברמת החייל) ושם תקבל דיאגנוסטיקה אמיתית לגבי התקלות במנוע אם קיימות.

כמו כן ציינת שהספק הרכב דומה לנתון היצרן, מותר לשאול כמה זה היה במדוייק? האם הנתון שלך הוא במדידה בגלגלים או במנוע?

פורסם

הבדיקה נערכה במבדק הרצליה והרושם היה שהבדיקה הייתה מעמיקה ויסודית (למרות שהבוחן לא אמר לי שבמנוע הספיציפי הזה אי אפשר לכוון שסתומים, אלא שזה עניין של טיפול פשוט וזהו). את הסיפור של הראש מנוע שמעתי במוסך המרכזי. אני לא ראיתי את ההספק המדוייק בדף והוא לא מולי כרגע.

פורסם

בקש פירוט יותר גדול של מהות העבודה במוסך המרכזי, אם הם אמרו את זה כנראה שיש סיבה מוצדקת.

שאל גם אם זאת מחלה ידועה במנוע הזה, יכול להיות שזה משהו שקורה החל מק"מ מסויים.

• תוכן חדש...