Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,אני חדש פה ולא מבין גדול מבקש עזרה די בדחיפות

מדובר ברכב שנת 2003 128000 ק"מ

מנוע, מע' קירור,מע' דלק,מע' הצתה-בלאי פנימי גבוה, רעש מער תיזמון ושסתומים-לטפל, רעשים ונקישות פנימיים 3 רעש פנימי ממיסבים, סימני שריפת שמן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, לבטל רעשים,ולחזור לשמיעת מנוע,

קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לטפל במערכת קירור, סיבובי מנוע לא יציבים, לטפל במע´ הזרקה, לתאם מנוע, חסר נוזל קירור.

מערכת פליטה-תקין

סרן קדמי ומע' היגוי-שחיקת צמיגים,נזילת שמן קלה מערכת הידראולית,נקישות במתלה,לתקן זוויות ומערכת היגוי ואיזון,גלגל הגה פגום

קפיצים-קפיציות לקויה

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה-החלפת במכסה מנוע,תיקון כנף קדמית,החלפת מכסה תא מטען,פגיעה ברצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש,תיקון כנף אחורית,תיקון פח דופן אחורית,תיקון פח חזית מולחם,פגיעות פח,תיקוני תאונות בחזית ומאחור

ליקויים בעלי משמעות שולית-ריפוד פגום,כיפוף בפגוש/תיקון/החלפה+שבר,פגמים בצבע+דהוי,קורוזיה בתא מנוע,מגן בתחתית לקוי

צמיגים-צמיגים קדמיים בינונים

מערכת תאורה-כולל מצבר-תאריך מצבר 8/11

העברת הכח-חופש צלבים,נקישה בשילוב הילוכים,תושבת תיבת הילוכים פגומה,רעש קל מתיבת הילוכים,מנגנון בורר הילוכים לקוי

מחוונים-תקין

אמרו לי שהשלדה נקייה.

בקומפרסיה (?) מופיע 6556 מקסימום 6 מינימום 5 הבדל 1.

יש לציין שמכון הבדיקה היה "טסט ליין" בגבעת שאול שכפי שהבנתי הוא אחד המכונים המחמירים ביותר.

בעל המגרש הראה לי בדיקות שונות מטסט ליין שהיו לו והתוצאות היו כמעט זהות לחלוטין מה שאומר שיש כאן כנראה כיסוי מבחינתם

אבל למרות הכל נשמע די מפחיד,

מה אתם אומרים?

האמת שכבר סיכמנו ככה שמקווה שלא להתבאס יותר מדי.מחירון 25000 וסוכם על 21500. תודה

פורסם

מוזר שפח חזית מולחם, פח דופן אחורית, רצפה אחורית וכנף אחורית אף אחד מהם לא מסומן כמשמעות גבוהה.

בכל מקרה הרכב הזה עבר תאונה לא נעימה בכלל גם מקדימה וגם מאחורה ודיי הרבה ממנו נפגע.

לגבי הסעיפים המנוע אין לי מושג, חוות הדעת הכי טבוה שתתקבל היא בבדיקה ספיציפית של כל הליקויים במוסך.

התאונה עצמה צריכה להוריד יותר מהמחיר ותוסיף לזה 2 צמיגים קדמיים חדשים ותושבת גיר וזה אומר עוד בלי הבדיקה של המנוע שהמחיר גבוהה מדי.

בהצלחה.

פורסם

כמו שאמר קודמי, הלחמת פח חזית שמוגדרת כמשמעות שולית תמוהה מאוד בעיני. הרכב כבר תאונה לא קלה והלחמות נעשות לרוב חזרה לשילדה ככה שזה מוגדר כפגיעה בשאסי או קצה שילדה.

בנוגע למנוע - הליקויים נשמעים חמורים ביחס לרכב שעבר רק 128 אלף ק"מ.

בכל אופן עדיף להתייעץ עם מוסכניק שאתה סומך עליו

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...