Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3GS - תיקון כפתור בית - לא בבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיו כמה שרשורים בנושא, אבל תמיד כולם גלשו לאיך אפשר לתקן את זה בבית.

אני יודע שיש את IFIXIT, אני יודע שאפשר בבית לבד, אני יודע שאפשר להזמין ב EBAY. וגם הטריקים של ה YOUTUBE לא עובדים.

אבל:

אין לי חשק להתעסק עם זה. אני מעדיף לשלם 200 שקל שיתקנו לי את זה.

אם יש חנות שאתם מכירים שעושה עבודה טובה ואמינה והמחיר הגיוני (בסביבות 200 שקל נראה לי הגיוני), אשמח להמלצות.

מדובר ב 3GS בין שנתיים שכפתור הבית מגיב לפחות מ 50% לחיצות.

תודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מניח שניסית את הטריק של כיול כפתור הבית?

אם כן וזה עדיין לא עוזר, חבל לשלם למעבדה 200 שקל. תזמין לך את כל מסך המגע + כפתור הבית + התושבת ב-14 דולר.

http://www.ebay.com/itm/Black-Front-Glass-Touch-Screen-Digitizer-Frame-Home-button-for-iPhone-3GS-/320893288271?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab6baff4f#ht_2134wt_952

זה יקל עליך מאוד, בלי הבלאגן של חימום והפרדת הזכוכית.

עריכה: אם אני זוכר נכון, אתה מחיפה, אם תרצה אני אגיע אליך להרכיב אותו בשבילך, בתמורה לארוחה ב"גולדפיש".

Stay Dirty

פורסם

אסף, אני מתעלק גם על השרשור :)

אני משוטט באי ביי לקניית מסך וכפתור בית וכיבוי (סוג של אותה בעיה כמו הבחור מעליי), ואני מוצא הרבה רק אני לא יודע האם זה אורגינל. תוכל לצרף לינק ממוכר אמין לאייפון 4?

תודה

ניב

לא חותם

פורסם
אני יודע שהיו כמה שרשורים בנושא, אבל תמיד כולם גלשו לאיך אפשר לתקן את זה בבית.

אני יודע שיש את IFIXIT, אני יודע שאפשר בבית לבד, אני יודע שאפשר להזמין ב EBAY. וגם הטריקים של ה YOUTUBE לא עובדים.

אבל:

אין לי חשק להתעסק עם זה. אני מעדיף לשלם 200 שקל שיתקנו לי את זה.

אם יש חנות שאתם מכירים שעושה עבודה טובה ואמינה והמחיר הגיוני (בסביבות 200 שקל נראה לי הגיוני), אשמח להמלצות.

מדובר ב 3GS בין שנתיים שכפתור הבית מגיב לפחות מ 50% לחיצות.

תודה.

אני ממליץ לך על מעבדת גו מובייל בת"א. המחיר 150 שקל להחלפת כפתור בית איכותיי ולא הזבל מאייבי.

http://www.gomobile.co.il/

דרך אגב המעבדות בארץ דווקא מרווחיות מכול הסרטים ביוטיוב וההסברים כיצד לתקן את האייפון בעצמך של האתר IFIXIT.

נחשו למה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אסף, אני מתעלק גם על השרשור :)

אני משוטט באי ביי לקניית מסך וכפתור בית וכיבוי (סוג של אותה בעיה כמו הבחור מעליי), ואני מוצא הרבה רק אני לא יודע האם זה אורגינל. תוכל לצרף לינק ממוכר אמין לאייפון 4?

תודה

ניב

אין באיביי חלקים מקורים לתיקון האייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם

למרק הייתה פשוט חוויה קצת לא נעימה עם תיקון עצמי שהסתבך, אז הוא קצת נסער... אבל הכל הסתדר בסוף.

(אין בעיה להשיג חלקים מקוריים באייבי.)

Stay Dirty

פורסם

אסף, אני עוד חייב לך אגאדיר, כך שאם תרצה להמיר למקום אחר אין בעיה, למרות שאני יותר טיפוס של בורגריות מדגים.

אפשר להתפשר על יונק הרומני, במידה ואתה בעניין של קבבים, איקרה, הרבה בצל... :-)

בקיצור, אתה רוצה לקפוץ איזה יום ? אני עובד הרבה מהבית, ככה שאפשר להפגש לאיזה צהריים. כמה זמן לוקח תיקון כזה ?

פורסם

גם קבבים נשמע אחלה :)

ההחלפה עצמה לא תיקח יותר מ-10 דקות עם החלק שבקישור למעלה. אלא אם כן יש לך עוד כמה דקות לבזבז, ויש לך פן לחימום, אז תזמין רק את כפתור הבית:

http://www.ebay.com/itm/New-Home-Button-Ribbon-Flex-Cable-Ribbon-For-Apple-iPhone-3Gs-Repair-Part-/170807824055?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c4f08eb7#ht_2098wt_972

Stay Dirty

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני מניח שניסית את הטריק של כיול כפתור הבית?

אם כן וזה עדיין לא עוזר, חבל לשלם למעבדה 200 שקל. תזמין לך את כל מסך המגע + כפתור הבית + התושבת ב-14 דולר.

http://www.ebay.com/itm/Black-Front-Glass-Touch-Screen-Digitizer-Frame-Home-button-for-iPhone-3GS-/320893288271?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab6baff4f#ht_2134wt_952

זה יקל עליך מאוד, בלי הבלאגן של חימום והפרדת הזכוכית.

עריכה: אם אני זוכר נכון, אתה מחיפה, אם תרצה אני אגיע אליך להרכיב אותו בשבילך, בתמורה לארוחה ב"גולדפיש".

היי, הערכה הוזמנה... תתכונן לקבב הרומני 8)

פורסם

אלון, אם יש לך את הערכה, תקפוץ אלי, אני אחליף לך את זה.

איזה מצחיק אתה? אני צריך לראות כאן בפורום שאתה צריך עשרה בקשר לאייפון?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...