Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופה במדבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסופות שצה״ל קונה אינן משולמות מכספי הסיוע האמריקני, הן אינן יכולות להיות משולמות מהסיוע האמריקני.

המנועים שייכים לג'יפ, למה בדיוק אי אפשר לקנות אותם בכספי סיוע?

פורסם
הניסיון שלי עם הסופות 2 הוא פשוט נוראי.

כבר שנתים וחצי עברו מאז שהתגייסתי אני לא זוכר שבוע שהסופה היתה בשטח ולא חזרה לשבועיים מינימום בחימוש.

המון המון תקלות ובלאי לא סביר בעליל.

יש אצלנו שתי סופות מד האוץ שלהן עומד על 90 אלף קילומטר לראשונה ו85 אלף בשניה.

ד"א,יש לי עוד כמה חברים ביחידות אחרות שמעידים את אותו הדבר.

הפעמים היחידות שהסופות שאני נסעתי עליהם היו נכנסות לסדנה זה רק לטיפולים תקופים של בלמים ובלאי אחר שעם האופן שקורעים את הסופות האלה הוא סביר לחלוטין.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כבר שנתים וחצי עברו מאז שהתגייסתי אני לא זוכר שבוע שהסופה היתה בשטח ולא חזרה לשבועיים מינימום בחימוש.

הסופה (2) הפלוגתית שהיתה לנו בזמנו עם קילומטראז' דומה, נסעה במשך שנה(!) עם סתימת דלק מוזרה, סתימה במיכל עיבוי ואינספור פעמים בלי מים כלל ברדיאטור. כמובן שהיא התחממה עשרות פעמים, ומעולם לא הוחלף מנוע - כי בצבא כמו בצבא, כל עוד הוא מניע זה תקין.

ואני לא אתחיל לדבר על הגיר החורק, המזגן שמעולם לא איכזב גם בחום של שיזפון ועוד חוויות טובות.

עם היחס המשפיל והטיפול הזוועתי שהן קיבלו בגדוד שלנו - הן תיפקדו על הצד הטוב ביותר. להרוג אותן מעולם לא הצליחו.

ההאמרים, לעומת זאת, התנהגו כמו סוסים מתים וסיימו כל סופ"ש באחזקה.

פורסם
המנועים שייכים לג'יפ, למה בדיוק אי אפשר לקנות אותם בכספי סיוע?

כדי להכנס ל״סל״ הסיוע המוצר צריך להיות מיוצר במלואו בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, קרי מיוצר ומורכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשנותנים לילדים בני 18+ ג'יפ זה פלא שהוא מתפקד בכלל.

בכל אופן אני בטוח שאפשר לשפר ולהסב אותם למטרות אזרחיות.

הרנגלר גם לא נודע בנוחיותו על הכביש

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• תוכן חדש...