Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בהתלבטות קניה בין שתי רכבי שברולט (חדשות) , מאליבו 2.4 לבין הקרוז טורבו 1.4 .

ההחלטה ביניהם תיפול בימים הקרובים .

אך מה שיותר גורם לי לחששות ללכת על העסקה היא סחירות הרכבים של שברולט .

מישהו יכול לומר מניסיון/ידע - מה הסחירות של רכבים כאלו בעוד 3/4 שנים ? כמה באחוזים צפוי לרדת ערכם ?

שבוע טוב וכל טוב

אליהו

פורסם
לא מדובר ברכבים סחירים כי היבואן יוצא בלא מעט מבצעים.

ז"א שהעסקה מראש לא כ"כ כדאית לביצוע

פורסם

הקרוז קיימת בכמויות בליסינג, אמנם בגירסאת ה1600, עדיין יהיה קושי מסויים בעתיד עקב זה.

המאליבו גם היא קיימת בליסינג וזה גורם לשבירת השוק אם כי לא ברמה רצינית כמו ברכבים אחרים.

בכל מצב שברולט זה מותג די מצליח שנהרס עקב דייהו (לפי דעתי), אל תחשוב על סחירות, תקנה רכב שיתאים לך.

כרגע המצב הוא על הפנים וכמעט אין רכב שלא נהרס לו השוק בגלל הליסינג.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
ז"א שהעסקה מראש לא כ"כ כדאית לביצוע

את זה לא אמרתי.

בדוק את ההתאמה של הרכב אליך מול המתחרות, בדוק עלויות אחזקה (דלק, ביטוח וטיפולים) לתקופה שאתה מתכנן להחזיק את הרכב ואז שקלל את עלות השימוש הכוללת מול המתחרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תחפש חוזי עתידות, לא תמצא כאן..

אם היית שואל לפני שלוש שנים: "איזה רכב ישמור טוב יותר על המחירון, פורד מונדאו או סיטרואן C5", סביר להניח שהרוב המוחלט היה עונה לך נחרצות כי המונדאו תשמור טוב על ערכה לעומת ה-C5 הצרפתיה..

אם תסתכל היום במחירון, תראה כי ה-C5 שמרה על ערכה הרבה הרבה יותר טוב מאשר המונדאו (הפער של גרסאות הבסיס כמשומשות הוא 40K ש"ח!!), הסיבות לכך הן היצע ענק של מונדאו מליסינג במחירי זנות, אך מי ידע שכך יהיה לפני שלוש שנים.

אגב, גם המאליבו 3.5L שמרה על ערכה טוב יותר מאשר המונדאו (על פני הנייר הווירטואלי, לא יודע אם יהיה קל למכור), עם פער של כמעט 10K ש"ח לטובת המאליבו.

סביר להניח כי ה-2.4L תהיה יותר סחירה ותשמור טוב יותר על ערכה.

לצורך העיניין, המאליבו המציגה מחיר מחירון כמשומשת דומה מאוד למאזדה 6 (שתיהן בגרסאות הבסיס, שנת 2009 אשר נמכרו כחדשות במחיר זהה).

האם היית שואל את אותה השאלה ברכישה של מאזדה!? :arrow:

פורסם

תודה חבר'ה..

יש לכם הערכה גסה באחוזים , מהי ירידת הערך הצפויה בתוך 3-5 שנים ?

שאלה נוספת, במידה ואחליט ללכת על הקרוז (שהיא היותר חסכוני מביניהם).

האם יש מה לחשוש ממנוע הטורבו? אמינות,תיקונים וכו .

פורסם

גם אני חושב שירידת הערך של הקרוז תהיה לפחות 50/60%.

כיום הרכב נמכר ב70 % ביחס למחירו לפני 3 שנים אז תעשה את החשבון.

המליבו תירד קצת פחות

פורסם
גם אני חושב שירידת הערך של הקרוז תהיה לפחות 50/60%.

כיום הרכב נמכר ב70 % ביחס למחירו לפני 3 שנים אז תעשה את החשבון.

המליבו תירד קצת פחות

עשיתי בדיקה, וכיום קרוז 2009 נמכרת ב- 60% פחות .

ההבדלים לדעתי, הם שהקרוז 1.6 היא היוצאת לליסינג ולא הטורבו , ולכן אולי הדגם הזה ישמור קצת יותר טוב על הסחירות שלו .

לא ככה ?

פורסם

היי,

שתיהן מתומחרות לפי ממוצע הקטגוריה או אפילו מעל הממוצע בקטגוריה)

המאליבו שומרת יפה על ערכה בסגמנט שלה.

בגלל שהקרוז הושקה בישראל בתחילת השנה, אני יכול להגיד שאין עדיין פרטים, אבל אנחנו

צופים כי גם הקרוז תשמור על מחיר משומש גבוה.

גיא משברולט

פורסם
היי,

שתיהן מתומחרות לפי ממוצע הקטגוריה או אפילו מעלי ממוצע הקטגוריה)

המאליבו שומרת יפה על ערכה בסגמנט שלה.

בגלל שהקרוז הושקה בישראל בתחילת השנה, אני יכול להגיד שאין עדיין פרטים, אבל אנחנו

צופים כי גם הקרוז תשמור על מחיר משומש גבוה.

גיא משברולט

שלום גיא , מאיזו סיבה אתם צופים את שמירת הערך הגבוהה הזו ?

פורסם
למה שתרצה לשלם 140K על קרוז שאסטרה טורבו עולה 120?!

המחיר מציק גם לי .

אבל זקוק למקום ומרווח שהקרוז יודעת להעניק .

פורסם

הקרוז נמכרה לפני כשלוש שנים בכ20000 שקל פחות מהיום וגם אז היא התרסקה במחירון וגם כאשר באים למכור את הרכב ויש לי כאן חבר עם רכב כזה שנת 2009 עם כ70000 ק"מ שפרסם את הרכב ב20 % פחות מהמחירון והוא מוכן למכור בהרבה פחות.יש לו קרוז שמורה מאוד ולמי שמעוניין גם בפחות מ50000 הוא מוכר בכיף.הוא כבר 4 חודשים מנסה למכור.

המחיר הגבוה ביותר שרצו לתת לו עד עכשיו זה 42000 שקל.אז זאת התמונה כיום ולמי שלא מאמין שישיר הודעה ואני יקשר אותו עם הבחור.

זה ששינו קצת את הרכב והוסיפו על כך כ-20K זה לא משנה הרבה.

יש אין סוף רכבים כאלה מליסינג וגם גרסאות הטורבו אני מאמין ירדו קשה מאוד במחיר.

אתה מוכן לרכוש רכב ב140000 שקל ונראה שיש כאן באתר נציגים מUMI אז תבדוק איתם אם הם מוכנים לרכוש ממך את הרכב עוד 3 שנים ב50 % מהמחיר בלי טרייד אין.

אם הם מוכנים לעמוד מאחורי המוצר שלהם אז מצויין ,אם לא אז תבין מה מצב הרכב.

נסעתי ברכב הנ"ל והוא בהחלט נוסע יפה אבל ירידת הערך שלו היא גדולה מאוד.

• תוכן חדש...