Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצחק שמיר נפטר בגיל 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלא קשור לנושא הפורום אבל בכל זאת מדובר בראש ממשלה לשעבר! יום עצוב מאד היום! יצחק שמיר ראש הממשלה לשעבר , איש לח״י , אוהב ישראל , נפטר לאחר מאבק ארוך מאד במחלה קשה , והוא בן 96 . שולח מכאן תנחומים כנים למשפחה ולעם ישראל שאיבד מנהיג גדול , איש דגול , ישר , ציוני ! יהי זיכרו ברוך !

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני יודע שלא קשור לנושא הפורום אבל בכל זאת מדובר בראש ממשלה לשעבר! יום עצוב מאד היום! יצחק שמיר ראש הממשלה לשעבר , איש לח״י , אוהב ישראל , נפטר לאחר מאבק ארוך מאד במחלה קשה , והוא בן 96 . שולח מכאן תנחומים כנים למשפחה ולעם ישראל שאיבד מנהיג גדול , איש דגול , ישר , ציוני ! יהי זיכרו ברוך !

משתתף בצערך :cry:

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם

גיל מכובד מאוד, מחלת האלצהיימר מוכרת לי מקרוב.

תרם רבות למדינה וכך גם ירשם בדפי ההיסטוריה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יום עצוב, לטעמי, ראש הממשלה הטוב ביותר שכיהן. איש שכל דאגתו הייתה למען עם ישראל וארץ ישראל, לא דאג לביתו, לא דאג לתדמיתו ולא נכנע ללחצים. היה ידוע בקור הרוח שלו, עוד מתקופת המוסד

הרבה בזכותו, מיליון עולים עזרו לצמיחתה ולפריחתה של ישראל, בזכותו, לא יהיה הסדר שלום שבגינו נפנה את כל השטחים. בתקופתו, בסיוע של שמעון פרס ושל יצחק מודעי, הצילו את הכלכלה הישראלית מקריסה, מרמה של אינפלציה של 400% בשנה לרמה של כ-10%, יסודות הכלכלה שקיימים עד היום

תנחומים למשפחה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יהי זכרו ברוך.

איש שניצב כסלע איתן מול לחצים בין לאומיים, האמין בצדקת דרכו ולא סר ממנה גם כשזה עלה לו בראשות הממשלה.

יחד עם מנחם בגין ז"ל הם היו בין הגורמים שסילקו את הבריטים מכאן ובכך סללו את הדרך להקמת מדינת ישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

על אף שאינני נמנה על תומכי מחנה הימין, הידיעה על פטירתו של שמיר ז"ל ציערה אותי. האיש היה מנהיג בעל שיעור קומה, מהימים שבהם מנהיג היה נלחם כדי לממש את האג'נדה שלו. היום האג'נדה הפכה להיות רק האמצעי, המטרה היא הכיסא.

משתתף בצער המשפחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יהיה זכרו ברוך!!! איש גדול היה שאין היום כבר כאלה- וחבל!!!:?:cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למרות שלא נמניתי על תומכיו ולמרות שלא הסכמתי עם דרכו הערכתי את אמונתו בדרכו ואת פועלו לפי אמונתו ולא לפי טובתו.

המחלה הארורה שממנה סבל גזלה את נשמתו עוד בחייו ומותו הפיזי הוא שחרור ולא מוות.

מי יתן ויהיו לנו מנהיגים אמיתיים כמוהו.

יהי זכרו ברוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המנהיג הישראלי שהכי הערצתי, בזכות עברו העשיר ותרומתו למדינה וגם בגלל צניעותו, חבל שאין מנהיגים כאלו כיום,

יהי זכרו ברוך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ואם נעזוב לרגע את הצד הפוליטי...

האיש היה מנהיג צנוע שכבר לא רואים בימינו, לא אקירוב ולא הולילנד, בית קטן וצנוע בת"א גם בתקופת כהונותו וגם לאחריה.

ללא ספק יש מה להתגעגע לאנשים מסוגו.

יהי זכרו ברוך

פורסם
המנהיג הישראלי שהכי הערצתי, בזכות עברו העשיר ותרומתו למדינה וגם בגלל צניעותו, חבל שאין מנהיגים כאלו כיום,

יהי זכרו ברוך.

:mm_yeah:

יהי זכרו ברוך.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כמו כולם אני מעריך אנשים שהיו משכמם ומעלה שלחמו, שהקריבו ונתנו הכל בשביל המדינה הזו. זהו דור שהולך ומתמעט ולא רחוק היום שכולם ילכו. לצערי הרב, ככל שאנחנו מתרחקים מתאריך קום המדינה ככה אנשים לוקחים אותה כמובן מאליו. המדינה הזו בתחילת תהליך קריסה ואנשים מאמינים שאם משהו לא ישתנה כאן היא לא תחזיק מעמד יותר מ 20 שנים. אני לא מדבר על הבולשיט המחאה לצדק חברתי. לא זה הענין. העניין שככל שעוברים השנים פחות ופחות אנשים יהיו מוכנים להקריב בעבורה. היום זה נחשב הירואי אבל עוד 20 שנה ואפילו פחות זה יחשב לפראייריות. הסבא בנה והנכד הורס. מי היה מאמין שיהודי ישראלי יעמוד מול דגל ישראל בתל אביב ויצדיע במועל יד את ההצדעה הנאצית לכיוון הדגל?

יש עוד הרבה אבל עייפתי מלכתוב. אנחנו עם שיש בנינו מטומטים ומפגרים. חוש ההרס העצמי שלנו גבוה ביותר.

לא פלא שאנחנו בין העמים שסבלו קשה במשך ההיסטוריה של האנושות, התמכרנו לסבל.

עצוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...