Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי הרבה.

בעיקר במצבים של עייפות רבה מאוד. (למשל שלוש שעות שינה בלילה שלפני).

באמת מצב מאוד מפחיד, העיניים נפקחות, אתה לא מצליח להזיז שום דבר ונמצא בחוסר ודאות לגבי כמה זמן

כל הדבר הזה הולך לקחת.

בהתחלה הייתי ממש נלחץ וחושב ששדים מדברים אליי, לפעמים במהלך השיתוק הזה אני שומע קולות מאוד חזקים וצעקות.

לפעמים אני בהכרה מלאה, יכול לראות ולשמוע את הסביבה אבל לא לזוז.

עכשיו אני כבר רגיל לזה ומכין את עצמי שזה יכול לקרות בעיקר כשאני עייף מאוד.

לעתים זה קורה פעם אחרי פעם, פתרון שמצאתי זה פשוט לקום לעשות סיבוב בחדר או סתם לעמוד לחצי דקה ולחזור למיטה.

וחשוב להפריד, אין שום קשר לחלום צלול שגם אותו יצא לי לחוות פעמיים-שלוש, אחד מהם היה חלום ממש מגניב, כל השכונה שלי הפכה בעצם לאיזור מלחמה, אני הסתתרתי מאחורי טנק הפוך על הצד ובאותו רגע שהגעתי להכרה שאני בחלום, התחלתי לזרוק רימונים לעבר איזשהו אויב בצד השני והכל היה סופר מוחשי.:shock:

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי קרה פעמיים שהתעוררתי אבל לא יכולתי להזיז שום איבר בגוף. שיתוק טוטאלי. אחרי כמה שניות כאילו מישהו סגר סוויץ' ופתאום הגוף מתפקד.

יש חבר רופא שהסביר לי שבאמת יש "סוויץ'" במוח שנפתח בזמן החלום כדי שהגוף לא יבצע מה שהמוח חולם. לפעמים קורה שהמנגנון לא מתפקד בצורה מושלמת.

דרך אגב,

גם לכם קורה שכשחם לכם בשינה, החלומות נהיים יותר הזויים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יאללה, אני מזה מקנא בכם, כמה וכמה פעמים ניסיתי ליצור מצב של "חלום צלול" ע"י כל מיני טריקים שקראתי ולא הצלחתי. תמיד רציתי להיות סופרמן וחשבתי שאולי בחלום אני אוכל להציל כמה עלמות חן, נו טוב.

פורסם

עד היום לא ידעתי מה זה וחייתי יפה מאוד עם עצמי!! עכשיו יתחילו הפרנויות ותודה רבה לך ערן, אני יתחיל להתכסות בלילה

ולישון עם אור, באמת תודה! :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יאללה, אני מזה מקנא בכם, כמה וכמה פעמים ניסיתי ליצור מצב של "חלום צלול" ע"י כל מיני טריקים שקראתי ולא הצלחתי. תמיד רציתי להיות סופרמן וחשבתי שאולי בחלום אני אוכל להציל כמה עלמות חן, נו טוב.

לפעמים זה קורה אם אתה מתעורר בבוקר ואז תוך כדי שאתה עדיין מעורפל אתה נרדם שוב.

תקבע שעון מעורר לשעה מסוימת ועוד כמה בהפרשים של 15 דקות אחד מהשני.

במהלך ה3-4 פעמים שתקום ותירדם שוב אולי יצא לך חלום צלול.

יש בעקרון חלום צלול שבו אתה בהכרה שאתה בתוך חלום ויש חלום עם שליטה שזה מאוד מאוד נדיר (קרה לי 3 פעמים בכל חיי).

פורסם

אוהו.. כמה חלומות הזויים יש לי. אני עובר שם לא מעט הרפתקאות. לעיתים רחוקות אני גם קולט שאני חולם, או שאני מודע חלקית לכך שאני חולם, ואני מנסה לשלוט במה שקורה בחלום. זה מצליח חלקית בלבד, ולעיתים זה גורם לי להתעורר (כי אני נתקע בלי רעיון להמשך החלום).

בחלק מהחלומות אני גם מרגיש מה שקורה. לפני יומיים חלמתי שאני במעלית בבניין עתידני. רוצה לרדת מקומה מסויימת ללובי, והמעלית צונחת במהירות מפחידה ועוצרת בחריקה ברגע האחרון. הכל גם הרגשתי..

לשמחתי, אצלי ההפרדה בין מצב חלום לבין ערנות, היא מוחלטת. שיתוק שינה נשמע דבר מפחיד מאוד.

פורסם

זה קרה לי לפני כמה חודשים בפעם הראשונה בחיי, אחרי לילה של שמירות (חייל) שהייתי בו מאוד עייף.

משום מה לקח לי המון זמן להרדם, למרות שהייתי עייף, בעצם אפילו לא נרדמתי.

באיזשהו שלב רק הגוף שלי נרדם, ולא הצלחתי להשתלט עליו, והמוח עדיין פעל כרגיל!

התחלתי לראות דמויות מפחידות בחדר, למרות שהעיניים שלי היו עצומות.

ניסיתי לפתוח אותן אבל לא הצלחתי. זכרתי שפעם קראתי מאמר של שיתוק שינה

והמליצו במצב כזה להזיז איברים שניתן לשלוט עליהם בקלות, למשל אצבעות.

אז כך עשיתי, ותוך שנייה התעוררתי. לא, סליחה. קפצתי! אח"כ צחקתי בקול. :lol:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ארורים תהיו!!!

גם אני כמו איציק היקר ישנתי מצויין עד היום בלי לדעת מה עובר עליכם בלילות.

ביום הראשון בטירונות בחור שקט ומופנם מאוד התחיל לצרוח כמו מטורף מתוך שינה באמצע הלילה כאילו שוחטים אותו

ממש!

כל הגדוד נכנס לאטרף עד שראו שהוא בכלל ישן, התופעה התרחשה במשך חודש שלם במשך כל לילה עד שקב"ן הוציא

אותו מהגדוד, אין לי מושג מה קורה איתו היום.

בגדול אני לא זוכר מתי חלמתי בפעם האחרונה, ברור לי שכל אדם חולם אבל הבנתי שיש אנשים שלא זוכרים בכלל שחלמו.

אבל לפעמים שאני עייף מאוד אני מרגיש שניה לפני שאני נרדם כאילו אני נופל מגובה למיטה, לפעמים זה ברמה שאני ממש קופץ במיטה ומנסה להאחז במשהו. :oops:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
ארורים תהיו!!!

גם אני כמו איציק היקר ישנתי מצויין עד היום בלי לדעת מה עובר עליכם בלילות.

ביום הראשון בטירונות בחור שקט ומופנם מאוד התחיל לצרוח כמו מטורף מתוך שינה באמצע הלילה כאילו שוחטים אותו

ממש!

כל הגדוד נכנס לאטרף עד שראו שהוא בכלל ישן, התופעה התרחשה במשך חודש שלם במשך כל לילה עד שקב"ן הוציא

אותו מהגדוד, אין לי מושג מה קורה איתו היום.

בגדול אני לא זוכר מתי חלמתי בפעם האחרונה, ברור לי שכל אדם חולם אבל הבנתי שיש אנשים שלא זוכרים בכלל שחלמו.

אבל לפעמים שאני עייף מאוד אני מרגיש שניה לפני שאני נרדם כאילו אני נופל מגובה למיטה, לפעמים זה ברמה שאני ממש קופץ במיטה ומנסה להאחז במשהו. :oops:

אני מת על זה!!! זה הדבר הכי טוב שהומצא בגוף האדם.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

יש בעקרון חלום צלול שבו אתה בהכרה שאתה בתוך חלום ויש חלום עם שליטה שזה מאוד מאוד נדיר (קרה לי 3 פעמים בכל חיי).

יש דרכים לנסות לגרום לזה לקרות. אני זוכר שלפני הרבה שנים ניסיתי והצלחתי באמצעות השיטה הזאת (או דומה לה, חפש ברשת):

1. תכין מחברת ועט ליד המיטה (או אייפד :lol: ).

2. במשך כמה לילות, נסה להיזכר בחלום האחרון שהיה לך לפני שהתעוררת. מיד עם ההתעוררות כתוב כמה שיותר פרטים שאתה זוכר מהחלום. זה יאמן את המוח שלך לזהות את ההבדלים בין עולם החלום לעולם המציאות, וגם ילמד אותך כמה אתה באמת דפוק בשכל מבחינת רמת הדמיון של החלומות שלך :wink:

3. אחרי שבוע של זה, לך לישון כשאתה משנן לעצמך בראש "אני הולך לחלום ולדעת שאני חולם" או משהו בסגנון. אני יודע, זה נשמע טיפשי.

4. באותם לילות שאתה עושה את זה, תפעיל שעון מעורר אחרי כ-4-5 שעות שינה וכשהוא עובד תדאג לקום ולהסתובב בבית במשך כמה דקות. המטרה היא להעיר את הגוף שלך ליותר מכמה שניות כדי לבלבל אותו.

5. חזור לישון למשך עוד שעה-שעתיים כשאתה משנן לעצמך כמו קודם.

התהליך הזה, בתקווה, יעזור למוח שלך להישאר ער בזמן שהגוף במצב של שינה, וככה תהיה בשליטה מלאה על החלומות שלך.

אני לא אחראי לתוצאות, כמובן :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני סובל מזה כבר 9 שנים.

היו תקופות שזה היה קורה כל לילה וכמה פעמים בלילה בתקופה הראשונה כל חלום כזה הרגשתי כאילו זה הרגעים האחרונים שלי אח"כ התרגלתי לזה ופחות נלחצתי.

עד לפני שנה לא ידעתי מה זה והייתי מטורד מזה , חשבתי שיש בזה משהו עם מיסטיקה.

בצבא לא ידעו מה זה והביאו לי פטור משירות.

חוויתי חוויות דומות לשלכם שהגוף במצב משותק והמוח ער ומודע למציאות יחד עם הזיות מפחידות - שדים ,רוחות ותחושת ריחוף בחדר.

הכי הזוי כשהייתי ישן עם האקסית שלי הייתי מעיר אותה בזמן שאני ישן כדי שהיא תעיר אותי.

זה הביא אותי למצב של מודעות לחלומות עד כדי שליטה בהם , מזכיר בקצת את הסרט ההתחלה הסצנה עם הילדה כשהיא לומדת ליצור חלום.

פורסם

לי זה גם קורה וכל פעם אני נבהל מחדש, יוצא לי לפעמים אפילו ביום שלמוחורת להרגיש כאילו חלמתי מה הולך להיות היום בעבודה, וזה באמת קורה :S ההרגשה שידעת שזה הולך להיות :S

גם לי קורה אם הקטע של הנפילה, כל פעם זה מבהיל אותי מחדש.

לזוז מתוך שינה קורה לי הרבה, אישתי מספרת לי שפעם אחת הסתובבתי אליה בזמן שאני ישן והיא היתה עוד ערה, פתחתי עיניים

ונתתי לה לטמה למצח ואמרתי לה משהו, הסתובבתי וחזרתי לישון, היא אומרת שהיא היתה בשוק כמה דקות :lol:

פורסם

הקטע עם הנפילה הוא אחד החזקים, לא יודע אם זה קשור אבל זה היה קורה לי הרבה בתקופת הצבא.

האמת כל הקטע הזה עם חלומות והזיות הוא תחום מאוד מעניין ויש בו כל כך הרבה שאלות ללא תשובה.

אמנם לא קרה לי מעולם הקטע הזה של השיתוק שינה. אבל הייתה תקופה שכל לילה הייתי מתעורר באמצע הלילה

ותמיד תמיד הייתה ילדה קטנה בכניסה לחדר שהייתה מסתכלת עליי, נניח בצד את הגבריות, זה אחד הדברים

המלחיצים ומפחידים. אני תמיד הייתי זורק את הכרית עליה והיא הייתה נעלמת.

אני מאוד מקווה שאחרי שסיפרתי את זה, ה*ונה הקטנה לא תחזור הלילה :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בחלק מהחלומות אני גם מרגיש מה שקורה. לפני יומיים חלמתי שאני במעלית בבניין עתידני.

אל תדבר איתי על מעליות. מאחר וקרה לי פעם אחת שנתקעתי במעלית, חוויתי מאז מספר פעמים חלום שבו לאורך כל החלום אני עובר בין 2 מעליות התקועות באותו גובה בערך (אותה קומה), ואף פעם לא דרך הדלת. תמיד דרך הגג, סורגי-איוורור, כל מני דברים משוגעים כאלה.

אין לי בעייה עם זה, אבל זה פשוט משעמם כל החלום ככה...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אל תדבר איתי על מעליות. מאחר וקרה לי פעם אחת שנתקעתי במעלית, חוויתי מאז מספר פעמים חלום שבו לאורך כל החלום אני עובר בין 2 מעליות התקועות באותו גובה בערך (אותה קומה), ואף פעם לא דרך הדלת. תמיד דרך הגג, סורגי-איוורור, כל מני דברים משוגעים כאלה.

אין לי בעייה עם זה, אבל זה פשוט משעמם כל החלום ככה...:lol:

אם חלמת את זה בזמן\לפני הקמת העסק זה חלום הגיוני .

Gn'f'R

• תוכן חדש...