Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר גדול (FULL TRUCK)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים יש לי שאלה לבעלי מקצוע:

מה יותר טוב ויותר חזק ויותר אמין ומאסיבי, מנוע DURAMAX V8 או CUMMENS V6 ?

והאם באמת המנוע של דורמקס הוא הטוב ביותר והאיכות שלו היא יותר טובה וחזקה מקמינס?

והאם קמינס זה אותו חברה שימצרת מנועים למשאיות?

http://www.youtube.com/watch?v=Lvn6-NWRqvo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים אני עדיין עם הדימקס, ועכשיו מעוניין באמת לעבור או לדודג' או סילבראדו,

בעלי נסיון עם 2 הרכבים, מה צריכת הדלק שלהם בפועל?

ולגבי הראם, האם המנוע והגיר שלו חזקים ואיכותיים?

ומהחינת כוח על הכביש האם הם יותר חזרקים מהדימקס בהרבה?

והאם כדאי ללכת על דודג' ראם 2011 יד 1?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בדיוק שלשום החזרתי סילברדו מנסיעת מבחן ארוכה. אין מה להגיד, כיף של טנדר. חזק, נוח, מפנק ואפילו די חביב בשטח (רק צריך לעשות משהו עם הפגוש הקדמי הנמוך.

לגבי צריכת דלק - רציתי לבדוק במדויק אבל נאלצתי להפסיק את נסיעת המבחן מוקדם מהצפוי אז לא יצא לי לעשות את הבדיקה המדויקת, אולי גיא משברולט יוכל להסביר לך למה :-) בכל מקרה לפי המחשב מדובר על 18 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת כולל קצת שטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בדיוק שלשום החזרתי סילברדו מנסיעת מבחן ארוכה. אין מה להגיד, כיף של טנדר. חזק, נוח, מפנק ואפילו די חביב בשטח (רק צריך לעשות משהו עם הפגוש הקדמי הנמוך.

לגבי צריכת דלק - רציתי לבדוק במדויק אבל נאלצתי להפסיק את נסיעת המבחן מוקדם מהצפוי אז לא יצא לי לעשות את הבדיקה המדויקת, אולי גיא משברולט יוכל להסביר לך למה :-) בכל מקרה לפי המחשב מדובר על 18 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת כולל קצת שטח.

נראה לי שהתכוונת 18 ליטר ל100 ק"מ

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

עם איזה דגם היתה קצר או קבינה כפולה?

לגבי נסיעת המבחן זה בתשלום? ולכמה זמן נותנים לך?

פורסם

רכב ההדגמה של היבואן הוא דבל-קבינה 4X4 ג'אנט בודד ברמת האבזור הגבוהה ביותר (מושבי עור + סאן-רוף + בקרת אקלים + מערכת מולטימדיה + מדרגות צד + כיסוי נגלל לתא המטען + קשת העמסה) ועליו נהגתי.

אני קיבלתי אותו לכמה ימים אבל אני "מקומבן" (כלומר עובד בתחום הרכב). אין לי מושג לגבי נסיעות מבחן של לקוחות פוטנציאליים, כדאי שתשאל בסוכנות המרכזית שלהם בראשון לציון.

פורסם

אוקי,

ובכללי מה דעתך על הרכב?

הוא באמת חזק על הכביש?

מבחינת הישיבה בפנים, הוא נוח בנסיעה ומרגיש מפנק? ולא כמו משאית?

פורסם

את דעתי על הרכב אתה תקרא כאן בקרוב בכתבה שתעלה לאתר.

אבל -

הרכב מאוד חזק על הכביש. או בוא נגיד את זה ככה - בעליות לירושלים, עם קצת מטען, אם האטתי זה רק בגלל רכבים אחרים ולא בגלל שהיה חסר כוח. על כביש רטוב וכשהרכב ריק, הוא מפרפר גם ב-60 קמ"ש :shock:

הרכב לא כל כך נוח כשהוא ריק, קצת קופצני וקשיח. כשמעמיסים אותו הוא משתפר. באופן כללי תא הנוסעים לא מרגיש כמו תא נוסעים של משאית אלא הרבה יותר מפנק. אבל באופן כללי יש ברכב סוג של דואליות בין משאית לרכב פרטי. מצד אחד, מושבי עור מחוממים ומקוררים. מצד שני, החומרים של תא הנוסעים לא כל כך איכותיים בהשוואה לרכבים פרטיים שעולים מעל ל-200 אלף ש"ח. יש כל מיני דוגמאות כאלו, כאילו הרכב הוא רגל לפה רגל לשם.

• תוכן חדש...