Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת - מישהו יכול לתת דעה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אז לאחר ששקניתי HP 6500A PLUS ולא הייתי מבסוט מאיכות ההדפסה ( במצב DRAFT היה לא קריא ! )

אני פונה לכול אלו שלא בחרו במיינסטרים .

שמתי עין על לקסמרק PRO901 ,אחרי הסוס עבודה שיהיה איתי 3 שנים מאותו הבית, אמנם עולה עם 250 ש"ח מה HP התואמת לה ,אבל אני מעריך שאיכות ההדפסה תהיה גם טובה כמו בקודמת .

מישהו ? משהו ?

אני לא מעוניין בלייזר .

דרוש פקס סורק ומדפסת , דופלקס זה רק nice to have .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אפשר לדעת למה אתה לא מעוניין בלייזר? עלות הדפסה בלייזר הרבה יותר נמוכה, ראשי דיו לא נסתמים כל יומיים וטונר מספיק לאלפי דפים ולא 100 דפים. בנוסף מהירות הדפסה גבוהה ואחידה בלי קשר אם אתה מדפיס תמונה או טקסט.

אם בכל זאת אתה רוצה דיו, למרות שאני לא מבין את הסיבה, קח משהו בסגנון HP ALL IN ONE. יש לי אותה גם, הראשים כמובן מזמן נסתמו, אבל משתמש בתור פקס וסורק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מדפיס כמויות גדולות ( מה שדווקא יכול להצביע על לקחת לייזר כדי שהראשים לא ייסתמו).

אני גם מדפיס לפעמים בצבע והבנתי שבלייזר זה מעט בעייתי .

HP לא נכנס יותר בדלת :x

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לייזר לא בעייתי בכלל,

מהזרקת הדיו היו לי רק צרות, המחירים של המחסניות והראשים כל כך אסטרונומיים, שהעלות למדפסת ה 2000 hp הישנה והאהובה עלי (עדיין שוכבת בארון מחכה לגאולתה) הגיעה למחיר הזוי של 1000 ש"ח וקצת יותר.

בלייזר ש"ל ההוצאות מגיעות ל 100-300 ש"ח עבור טונר של 3000 עמודים, גם אני לא מדפיס הרבה, אחרי 3 שנים אני צריך עכשיו לקנות טונר, הראשון הגיע עם חצי אבקה יענו 1500 עמודים, כלומר טונר מלא עתיד להתרוקן אצלי כעבור 6 שנים.

איפה זה ואיפה הבדיחה העצובה של הזרקת הדיו עם המחסניות המתיבשות בפתח כשיש עוד חצי כמות במיכל ועוד שלל מחלות.

פורסם

יש לי בבית 4 מדפסות - שלוש מהן בשימוש (עוד אחת למעשה לא בשימוש). מדפסת אחת היא משולבת של HP (דגם 5610, ילידת 2007) והאחרת 959C בת למעלה מ-10 שנים. שתיהן פועלות ללא דופי, ולציין כי מעולם לא סבלתי מהתיבשות מיכלי דיו, למרות תקופות שבהן השימוש היה בתדירות נמוכה, במיוחד במיכל הצבעוני. כמוכן יש מדפסת ליזר של Brother, אשר הגיעה עם טונר סטנדרי (3000 דפים) ובמהלך 3.5 השנים האחרונות לא סיימתי עדיין את הטונר השני - כאשר מדובר במדפסת שהשימוש בה יום יומי על ידי סטודנט.

מה שאני חייב לציין הוא שבכל המדפסות הגדרתי כברירת המחדל היא הדפסה באיכות מינימלית, והאיכות משופרת רק כאשר יש בכך צורך למסמך מסויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור מישהו שהיו עוברות אצלו בבית רק מדפסות HP, אני יכול להגיד שהדורות הישנים יותר היו לא רעים(עד לדור של המדפסת הצעירה שלך, ספריאל) אבל הדורות החדשים פשוט מבישים.

6500 של חבר שלי הפסיקה לעבוד חודש אחרי שפגה האחריות(וגם הייתה בתיקון פעם אחת במהלך האחריות) וה-4500 שלי בכול הדפסה זה הטלת מטבע אם היא תצליח להדפיס או תעשה שגיאה.

אני הייתי הולך על מותג אחר, ברדר למשל, שאני שומע עליו ביקורות די חיוביות

פורסם

אני יכול לומר לך שבעבודה שלי יש בעיקר מדפסות ברדר (כולן לייזר, מדגמים שונים) שעובדות קשה ופרט להחלפת טונר לא מצריכות שום טיפול. יש גם HP אחת שעובדת בעומס גבוה מאוד (אני מעריך כ-25,000-30,000 דפים צפופים בשנה) - מדובר בדגם משרדי heavy duty (לא זוכר את מספרו) והיא פשוט מעולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מדפיס כמויות גדולות ( מה שדווקא יכול להצביע על לקחת לייזר כדי שהראשים לא ייסתמו).

אני גם מדפיס לפעמים בצבע והבנתי שבלייזר זה מעט בעייתי .

HP לא נכנס יותר בדלת :x

בלייזר אין שום בעייה להדפיס בצבע. יש לי לייזר צבעונית ואני נהנה מכל רגע. דווקא אם מדפיסים מאט ראשי דיו נסתמים. כל מדפסות דיו שהיו לי בגלל שאני מדפיס מאט, הראשים כל הזמן היו נסתמים והיו לי מלא בעיות. לכן עברתי ללייזר.

גם איכות הדפסה בלייזר יותר טובה, ההדפסה יוצאת כמו מגאזין או ספר, הדף לא ספוג בדיו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני עם HP 4500, זו המדפסת HP הראשונה שאני מרוצה ממנה (יחסית). זו המדפסת הראשונה שלהם שגם אשכרה מדפיסה לפעמים מתוך כל אלה שהיו לי. מה שכן, כנראה בגלל שהיא מוכנה להדפיס, היא הייתה צריכה "לבקר במוסך" פעמיים כבר מאז שקניתי אותה, במסגרת האחריות.

אחרי שזה נאמר, זו מדפסת אחלה ביחס למחיר שלה, עובדת כמו שצריך והטיוטות קריאות לחלוטין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק לייזר.

לפי המלצתי כבר מספר קרובי משפחה עברו ללייזר וכולם מרוצים.

אם אתה מוכן לוותר על הצבע אז לייזר ש/ל כולל פקס+סורק+מכונת צילום+מזין דפים תעלה לך סביב 800 ש"ח.

תמונות ממילא עדיף לתת לחנות צילום להדפיס, יוצא הרבה יותר איכותי ובעלות יותר נמוכה מאשר דיו צבעוני.

אם אתה מתעקש על צבע אז יש מדפסות לייזר צבע עם פקס וכו' בסביבות 1400 ש"ח.

בדוק דגמים של סמסונג.

אצל דודים שלי יש אחת כזו כבר שנתיים+ ואפס תקלות.

הטונר במדפסות לייזר הוא אבקה ולכן הוא לא יכול להתייבש - כי הוא כבר יבש :lol:

מעולה למי שמדפיס מעט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על בראדר,אכות הבנייה התמיכה הטכנית ועלויות הדיו היו השיקולים שלי כשקניתי.HP יותר חזקים במדפסות לייזר משרדיות,אני נותן שרות למדפסות HP אבל לבית העדפתי את הבראדר.

פורסם

אאל"ט ברדר וסמסונג משתמשים באותם טונרים, לפחות בחלק מהדגמים.

פורסם

מצטרף לאלו שתומכים בלייזר ולאלו שממליצים להימנע מ-HP.

המדפסת שלי שחור לבן בלבד - אני צריך מקסימום 3 דפים צבעוניים בשנה (וגם זה בהגזמה, לא הדפסתי צבעוני שנים) - ואז אני מוצא פתרון בדמות הדפסה בבית עסק לדוגמא או אצל חבר (יש המון בתי עסק שיסכימו להדפיס לך דף צבעוני בשקל או שתיים).

פורסם

אם אתה מתעקש על צבע אז יש מדפסות לייזר צבע עם פקס וכו' בסביבות 1400 ש"ח.

במחירים האלו, אני ממליץ דווקא על קיוסרה. כל מדפסת- תענוג. סוס עבודה שלא עוצר לנוח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השרות של קיוסרה בעייתי. למעט אצל היבואן, אין חלפים בשוק. מחירי השרות, אתם יכולים לנחש.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...