Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת - מישהו יכול לתת דעה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שכנעתם אותי , לייזר משולבת .

עכשיו לחלק האומנותי , יש המלצות ספציפיות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

צודק, שום דילר לא מתעסק עם קיוסרה כי יזמקו מחזיקים את המותג קצר ,מחירי החלפים בשמים וגם לא מוכנים לשחרר ידע טכני.הסמסונג לא ידועות כמדפסות אמינות במיוחד ובתחום המשרדי סידרת ה4xxx של HP נחשבת הכי טובה וראיתי לא מעט מדפסות שעברו את מיליון ההדפסות.

פורסם

נטשתי את הHP לא מזמן, דרייברים הזויים, בשביל לצלם או לשלוח פקס צריך להיות מהנדס תכנה. חיפשתי מדפסות כמו שהיו פעם(שאתה לוחץ על כפתור סרוק וזה אשכרה סורק) קניתי מדפסת של קנון MX360 דרייברים מעולים, ממש פשוטה, עושה את העבודה כמו שצריך בלי התחכמויות, בנויה טוב לא כמו הצעצועים של HP בדגש על סדרה 4.

מומלץ! לגבי לייזר הסאמסונג טובות, מנסיון עם הלקסמרק בצבא כל יומיים תקלה.

פורסם
שחור או צבע?

אשמח להמלצה לשחור וגם לצבעוני .

עם נראה אם ההפרש מצדיק :wink:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

האמת?

יש לי בבית מדפסת לייזר של זירוקס שחור לבן שקניתי לפני עשור כשהייתי סטודנט בתואר הראשון. אני הדפסתי בה בתואר הראשון, אישתי הדפיסה בה בתואר הראשון, הדפסתי בה בתואר השני ורק פעם אחת החלפתי מיכל טונר.

אפס תקלות כמובן.

אני רואה שמוכרים אותה סביב ה-300 ש"ח בזאפ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...