Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב חניתי בחניון באיזור אבן גבירול, על השלט הגדול היה רשום "חניה חופשית לציבור".

לאחר שמצאתי חניה בחניון (הקטן יש לומר) יצאתי לכרבע שעה, כשחזרתי גיליתי הודעת תשלום קנס בסך 100 ש"ח מאגף הפיקוח בעיריית ת"א-יפו.

מסתבר שב-2 שלטים קטנים יותר רשום כי מ-17:00 החניה היא לבעלי תו איזור 2 בלבד, מכיוון שאינני מהאיזור לא כ"כ מוכרים לי הנהלים האלה ובאמת חשבתי כי החניון "חופשי לציבור".

כעת לשאלה, הרכב בו נהגתי הוא של אבי, בצבע ירוק כמוגדר ברישיון. לעומת זאת בדו"ח רשום צבע "שחור". האם ניתן לבטל איכשהו את התשלום?

יובל.

פורסם

קודם כל - תתעלם.

אחר כך, אם יגיע הדו"ח הביתה בדואר רשום - תתחיל לחשוב מה לעשות.

במקרה כזה יש סיכוי שיבטלו לך את הדו"ח.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
תטען שזה לא הרכב שלך

כהוכחה תראה את הרשיון, הרכב ירוק

באיזה שעה ניתן הקנס?

חשוך ?

בדיוק מה שיעזור...:? אם אתה נותן עצות,לפחות תברר אם הן נכונות :evil:

יובל,

צלם את המקום , רצוי בשעות החושך שיראו את האפשרות לפספס את השלטים הקטנים ,וחכה לדו"ח שיגיע בדואר.

אם כן בקש לבטלו עקב הטעייה בשילוט ,אתה לא מהאזור וכו'...

פורסם
קודם כל - תתעלם.

אחר כך, אם יגיע הדו"ח הביתה בדואר רשום - תתחיל לחשוב מה לעשות.

במקרה כזה יש סיכוי שיבטלו לך את הדו"ח.

צודק. תן לזה זמן.....

אם באמת יגיע אז תערער.

אני חושב שש סיכוי שתבטל אותו מכיוון שטעות ברישום הדוח גורמת הרבה לביטולו.

יום טוב.

ROVER=~~

פורסם

כיוון שזהו דו"ח לא מהמשטרה אלא מהעיריה יהיה הרבה יותר קל לבטלו ועל כל טעות בדו"ח ניתן לבטלו אך על תיקפוץ על זה עכשיו תחכה לדו"ח בדואר אם בכלל יגיע...

פורסם
כיוון שזהו דו"ח לא מהמשטרה אלא מהעיריה יהיה הרבה יותר קל לבטלו ועל כל טעות בדו"ח ניתן לבטלו אך על תיקפוץ על זה עכשיו תחכה לדו"ח בדואר אם בכלל יגיע...

לפי מה שהבנתי הדו"ח לא תקף אלא אם אני מקבל אותו בדואר, שכן אין כל אסמכתא לנותן הדו"ח שקראתי אותו אלא אם הוא הגיע בדואר רשום.

למישהו יש מושג מניסיון מה הכי מומלץ לעשות?

בינתיים אני בכיוון של שמר, הכי מהימן, תודה שמר.

יובל.

פורסם

תבצע את ששמר רשם.

לכל ה"קופצים בראש" הטעות ברשום הצבע אינו קרדינאלי כל-כך, צבע ירוק(במיוחד אם הוא כהה) בלילה במקום שאינו מואר דיו יכול להחשב בקלות רבה כשחור.

אי לכך אין כאן כל עילה לביטול עקב טעות זיהוי זו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קרה לי אותו דבר לא מזמן.

קיבלתי דו"ח חנייה מהעיריה (רעננה) ובצבע הרכב היה רשום כחול כאשר צבע הרכב הוא שחור.

חיכיתי שהקנס יגיע בדואר ולאחר שהגיע שלכתי מכתב לעיריה בצירוף צילום של הדו"ח ושל הרשיון רכב.

במכתב דרשתי לבטל את הדו"ח בגלל הטעות.

לאחר כשבוע שבועיים קיבלתי בחזרה מכתב בדואר שעכשיו מונח לידי ואני מצטט:

"הריני להודיעך כי התובע העירוני,עו"ד גליק בן ציון,לאחר שבחן את ערעורך החליט על ביטול דו"ח החנייה שבנדון".

בהצלחה

טל

פורסם
לפי מה שהבנתי הדו"ח לא תקף אלא אם אני מקבל אותו בדואר, שכן אין כל אסמכתא לנותן הדו"ח שקראתי אותו אלא אם הוא הגיע בדואר רשום.

למישהו יש מושג מניסיון מה הכי מומלץ לעשות?

בינתיים אני בכיוון של שמר, הכי מהימן, תודה שמר.

זו פעם אחרונה שאתה קורא לי בשמות האלה ! :twisted:

בקשר לדו"ח -אכן , חכה קודם כל לדו"ח בדואר רשום , גבעתיים (למתקשים - GIVE IT TIME :-) ).

בקשר לצבע - לטל שיחק המזל ,אבל ברוב המקרים אם כל שאר הפרטים נכונים , יקבל בית המשפט (אם תגיע אליו) את ההנחה שיכולה להיות טעות בזיהוי הצבע , וירשיע אותך.

אגב ,הרבה עיריות ציידו את פקחיהן במצלמות דיגיטליות , ואלה מצלמים את המכוניות במקום ביצוע "הפשע" והתמונה מצורפת לדו"ח ,לידיעת כל מבטלי הדו"חות...:idea:

• תוכן חדש...