Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש ימים עשיתי טיפול גדול הכולל טיימיג וטיפול באופן שיגרתי. הטיימיג האחרון היה לפני 4 שנים (לפני 50,000 ק"מ) .

כרגע שמתי לב שהמונע לא עובר הילוך המהירות מעל 100 קמ"ש. בתוך העיר אין שום בעיה והאוטו חלק . לפני הטיפול הייתי נוסע כביש 6 ב130 בלי שום בעיה היום אני מרגיש שהמונע עובד מאד קשה

פורסם

אצלי בAL4 בנסיעה רגועה הוא לא מכניס הילוכים אחרי ה100 קמש (הוא נמצא על בין 2K ל3K סלד ב100 קמש).

מה אתה מרגיש במעבר בין הילוך 3 ל4?

לדעתי אפשר לבדוק את הילוך 4.

תנעל על הילוך 3 בתיבה, תגיע ל100 ותעביר לD בזהירות. (הוא פשוט צריך להעלות הילוך חלק ורגיל).

ואז תחזור תספר מה היה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי כמה פעמים שהיה תקלה בגיר דהיינו ארבע ציפצופים והמצג הופך מD ל קו הבאתי את האוטו למוסך מורשה של פוג'ו הם בדקו במחשב ואמרו להחליף שתי שסתומים אלקטרוניים הם החליפו אותם (עלות 1600 כולל מע") אבל אחרי נסיעה קצרה חזר אותו תקלה.

הוא כרגע חושש שזה הגיר עצמו עלות של שיפוץ ~ 8000 שקל

חוץ מהתקלה האוטו נוסע תקין

עצות ?

תודה

פורסם

קצת איבדתי אותך.

יש לך תיבה חדשה יותר משלי (הם אותו עיקרון).

אחרי ה4 צפצופים, ההילוך נתקע? (הילוך 3 ליתר דיוק).

אם כן, זה דומה לתקלה שאצלי קוראת לפעמים (מנורות שלג+S מהבהבות וההילוך נתקע על 3, ריסט פותר את זה).

במקרה של התקלה הזו, אתה צריך להחליף את הבורר הילוכים (משהו כזה, שחכתי שם).

רוב המוסכים יעשו שיטת מצליח!

יחליפו פה שסתום, שם שסתום, ובקיצור עד שיפתרו את הבעיה יפול לך הרבה כסף מהכיס.

עצה שלי, אם אתה אוהב את הרכב, ושווה להשקיע בו, תעשה שיפוץ, יש פה בעלי מקצוע מומלצים עם חוות דעת טובות (לי אין ניסיון איתם, אבל מה שבטוח הם הרבה יותר מקצועיים ממוסכים כלשהם שיעשו שיטת מצליח).

(עלות השיפוץ היא בערך5K אבל אני לא יודע במדוייק, צור איתם קשר.)

פורסם

חבל שנתת למורשה יבואן לטפל לך ברכב בשיטת ניסוי והטעייה.

המתן לתשובות כאן מפי אנשים כמו ספי, אורן בן סימון ואחרים.

מנסיון, גם לא הייתי שש להוציא 8000 על שיפוץ.

שורה תחתונה, דבר עם מומחים ולא עם מוסך מורשה יבואן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

8 זה יקר. קרוב משפחה שלי שיפץ גיר כזה בדיוק בא״ת ב״ש ב 4.5 תבדוק טוב מחירים לפני שאתה מתחיל לחשוב על שיפוץ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אכן נכון סתם התקשרתי למוסך גירים בירושלים ואמרו לי שיפוץ עולה 5.5 אבל הוא לא בטוח שצריך בכלל וצריך בדיקה יותר לעומק

• ספונסר פורום
פורסם

אכן צריך לבדוק בזמן אמת פרמטרים כדי להחליט מה התקלה, כמה ק״מ הרכב עבר?

אורן בן סימון

פורסם

כמו שאמרתי אוטו יד שניה מליסיג שנת 2005 אצלי 4.5 שנים עשה 147,000 כמו שציינתי החליף שסתומים ושמן והמצב יותר גרוע

פורסם

בדרך כלל ב307 אם הנסיעה מחוץ לעיר מרגישה "משונה" לנהג - בדרך-כלל מתג ברקס לא תקין גורם לממיר מומנט שלא להינעל, ולכן המנוע בסל"ד גבוה יותר מהרגיל.

עולה כ 100 שקל, וניתן להחליף לבד ב35 שניות.

לפני כמה שבועות כתבתי על איך לבדוק את זה איזשהו פוסט. יואילו בטובם תותחי הפורום לעשות קופי-פייסט יען כי עייפתי מלתקתק..

פורסם

למה אתה הולך עם הראש בקיר? דבר ישירות עם ספי או אורן ותאם איתם בדיקה וטיפול!

כמה כסף עוד אתה רוצה לתת למוסכניק שלך סתם?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...