Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 משנת 04-06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אני מעונין ברכב משפחתי אמין נוח מרווח וסחיר (בסדר הזה)

התקציב -35000

המליצו לי על מאזדה 3 משנים 04-06

רציתי לדעת, 1. האם הרעיון סביר

2. עד איזה ק"מ כדאי לקנות , כי רוב הרכבים האלו עם ק"מ מאד גבוה

3.אם למישהו יש רעיון יותר טוב

תודה רבה

פורסם

המאזדה אמינה. מאד מאד.

נוחה ומרווחת? נו שוין. שני כסאות בטיחות מאחורה ונגמר המקום.

את הפתח של תא המטען אתה תקלל בפעם הראשונה שתצטרך להכניס לשם חבילה רחבה או גבוהה.

התא גדול- הפתח קטן. המהנדס שתכנן אותו צריך לעשות חרקירי דחוף.

מלפנים תנוחת הנהיגה נוחה. גם לאנשים גדולים כמוני. הכיסא אוחז אותך היטב ויש לך את כל הכווננים המקובלים (גובה ונטיית מושב, הגה זז קדימה/אחורה ולמעלה למטה וכו')

סחיר? היום כלום לא סחיר. פעם מאזדה היתה כמו כסף מזומן. היום תחכה הרבה שהטלפון בכלל יצלצל.

רעיונות טובים יותר?

בשפע:

יונדאי אלנטרה מאותן שנים תעלה לך 10K ש"ח פחות ותתן לך תמורה טובה יותר מבחינת מרווח פנימי.

גם מיצובישי לנסר החדשה תהיה מרווחת יותר ותוכל לרכוש בתקציבך אחת מ2008 (אם תוסיף 5K ש"ח, תוכל לקנות אחת יד ראשונה מליסינג).

טויוטה קורולה מ-2004 תהיה סחירה יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

טויטה קורולה 03 אכן הורכבה בטורקיה.

לא מכיר בעיות עם עצם ההרכבה בטורקיה.

יש לדגם הזה (עד 08.) בעיה אחת ידועה של בוצה במנוע, שאם טופלה לא אמורה להוות בעיה עבורך.

אני לא מת על הרכב הזה (בלשון המעטה) ולראייה אני נוהג במאזדה 3 למרות החסרונות שציינתי.

אבל שאלת לגבי רכב סחיר- תפתח יד 2 ותתקשר. תגלה שהקורולות (השמורות) נמכרות כאילו אין האטה בשוק הרכב.

אני אישית במערכת השיקולים שלך הייתי עושה מאמץ של עוד 5-7K ש"ח וקונה מיצובישי לנסר יד ראשונה ,מחברת ליסינג גדולה ומוכרת,עם ק"מ סביר, ועם אחריות לשנה וביטחון שהרכב לא משועבד/מעוקל/ממוחזר אחרי תאונה קשה וכו'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...