Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע של המנוע של Honda Type R?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אטמוספרי (?), ללא טורבו, אבל מה ההבדל תכלס? ולמה ללכת על מנוע כזה ולא מוגדש?

הבנתי שבעיר כביכול הוא מתנהג כמו רכב רגיל אבל בגדול הוא עדיין עושה 1 ל-10-11 לא?

תודה

פורסם

מי שקונה TYPE R זה בגלל שהוא רוצה יותר כח, ולא בגלל שהוא רוצה חיסכון בדלק, וכן המנועים האלו הרבה יותר חזקים ממנועי VTEC רגילים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני בדיוק כאן כדי ללמוד.

אני רוצה להשתדרג לרכב עם יותר כוח.

שקלתי GTI או Audi 1.8t/2.0t, על סיאט כרגע אין מה לדבר כי הלאון עוברת שינוי משמעותי (יש לי איביזה ולא רוצה עוד אחת).

כמה המנוע עושה לקמ?

שוב תודה

פורסם

אלו הם מנועים אטמוספרים חזקים, בנויים לעבוד על טורים גבוהים במיוחד, בדר"כ המנתק נמצא סביב ה-9000 סל"ד ששיא הכוח והמומנט מתקבל גם הם בטורים גבוהים.

בהשוואה למנועים אטמוספרים אחרים הם מאוד חזקים ומגיבים הייטב, כמו כן מצריכים גם יותר טיפול והשקעה!

בטורים נמוכים הם מתנהגים כמו רכבים רגילים מכיוון שרצועת הכוח של הרכב נמצאת גבוה בשעון הסל"ד.

הונדה סיויק 98 1.6 ידנית בעבר:-)

סיאט לאון 2.0TFSI 2007 בהווה:twisted:

פורסם
אטמוספרי (?), ללא טורבו, אבל מה ההבדל תכלס? ולמה ללכת על מנוע כזה ולא מוגדש?

הבנתי שבעיר כביכול הוא מתנהג כמו רכב רגיל אבל בגדול הוא עדיין עושה 1 ל-10-11 לא?

תודה

מנוע לא עושה ק"מ לליטר. נהג עושה ק"מ לליטר. אם אתה נוסע רגוע בדר"כ, ככל הנראה ברכב כזה תצליח להוציא צריכה סבירה. כנראה טובה יותר משל מנוע 2.0 ל' מוגדש. הוא גם חלש יותר ממנוע 2.0 ל' מוגדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מנוע לא עושה ק"מ לליטר. נהג עושה ק"מ לליטר. אם אתה נוסע רגוע בדר"כ, ככל הנראה ברכב כזה תצליח להוציא צריכה סבירה. כנראה טובה יותר משל מנוע 2.0 ל' מוגדש. הוא גם חלש יותר ממנוע 2.0 ל' מוגדש.

רוני

אני יודע שמנוע לא עושה ק"מ לליטר, כנראה לא התנסחתי כמו שצריך.

כמה זה צריכה סבירה בעינייך?

ואם אני מעמיד את הרכב מול מנוע 2.0T של אאודי, אני מניח שלאור האמור הצריכה באאודי תהיה גבוהה יותר מצד אחד אך המנוע חזק יותר כפי שציינת.

פורסם
שים לב לקג"מ שהמנוע הזה מפיק בהשוואה לקג"מ שמפיקים ה-1.8\2.0 טורבו.

רמז- נמוך משמעותית.

מה שכמובן אומר,שטווח הסל"ד המרגש נמצא אי שם מעל 5000,זאת אומרת שבישביל להנות מהמנוע אתה צריך למשוך ולמשוך כל הילוך,שזה אחלה בנהיגת מסלול,אבל בחיי היום יום,אתה כנראה תגיע למהירות לא חוקית מהר מאוד,בישביל לקבל קצת מומנט ובדרך גם תעיר את כל השכונה.

Porsche 944 turbo

פורסם

רוני

איך הגולף GTI MK6 עושה 6.9 ל100 והTYPE R עושה 6.2 עם פחות מומנט וכ"ס?

פורסם
על הנייר זה יפה. בפועל ה-TYPE R עושה את זה ב-8 שנ' במקרה האופטימי.

ב8 שניות אם סבא שלי נוהג ומעביר לשישי ב60 קמ"ש

ממש 1.8 שניות הבדל מנתון יצרן, זה נשמע לך הגיוני?

תראה לי סיויק אחת שעושה 0-100 יותר לאט.

פורסם

הגולף (1370) שוקלת 100 ק"ג יותר מהטייפ אר, מה שמתפרש ב 7 כ"ס לטונה לזכותה של ההונדה ,לא זה מה שעושה את ההבדל .

כשתתבגר תבין שלא רק הכ"ס מביא אותך ליעד אלא גם החוויה ,ואין כמו מנוע שמגיע ל 9000 (s2k) או 8000(typeR) סל"ד ומזמזם בהורדת הילוך כמו רכב מרוץ אמיתי .

• תוכן חדש...