Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע של המנוע של Honda Type R?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגולף (1370) שוקלת 100 ק"ג יותר מהטייפ אר, מה שמתפרש ב 7 כ"ס לטונה לזכותה של ההונדה .

כשתתבגר תבין שלא רק הכ"ס מביא אותך ליעד אלא גם החוויה ,ואין כמו מנוע שמגיע ל 9000 או 8000 סל"ד ומזמזם בהורדת הילוך כמו רכב מרוץ אמיתי .

לא צריך להתנשא, אני שאלתי בשביל ללמוד, ושכחתי מהפרמטר הכל כך חשוב הזה באמת, תודה שהזכת לי :wink:

פורסם
ב8 שניות אם סבא שלי נוהג ומעביר לשישי ב60 קמ"ש

ממש 1.8 שניות הבדל מנתון יצרן, זה נשמע לך הגיוני?

תראה לי סיויק אחת שעושה 0-100 יותר לאט.

בטבלת זמנים של מגזין אוטו הטייפ R עשתה את ה-0-100 ב-8.8 שניות, הגיעה ל-400 מטר תוך 16.7 שניות וב-137.3 קמ"ש.

ה-GTI MK6 ידנית עשתה את ה-0-100 ב-6.9 שניות, הגיעה ל-400 מטר תוך 14.6 שניות וב-155.2 קמ"ש.

פורסם
אני בדיוק כאן כדי ללמוד.

אני רוצה להשתדרג לרכב עם יותר כוח.

שקלתי GTI או Audi 1.8t/2.0t, על סיאט כרגע אין מה לדבר כי הלאון עוברת שינוי משמעותי (יש לי איביזה ולא רוצה עוד אחת).

כמה המנוע עושה לקמ?

שוב תודה

לדעתי כדי לך ללכת על GOLF GTI או עם אתה רוצה רכב קטן יותר וחסכוני יותר לך על POLO GTI מנועים חזקים וחסכוניים מפיקים כוח רב

פורסם

כל זה טוב ויפה אבל האם שווה לרכוש את הרכב?

אני יודע שאני רוצה להתקדם לרכב עם יותר כוח. בנסיעות עירוניות הוא צורך כמו רכב רגיל? אני שואל בגלל המנוע המיוחד.

שוב תודה

פורסם

אני חייב להגיד שיצא לי לנהוג על הטייפ R במסלול מירוצים בספרד - וממש לא אהבתי אותה.

לא את המנוע, לא את הגיר ולא את ההתנהגות כביש - תת היגוי זוועתי, זויות גלגול גדולות מדי בסיבובים,

לא מתקשרת ולא מהנה בכלל. העדפתי לנהוג שם על כל רכב אחר שנתנו לי רק לא על זה, פשוט לא כיף.

לא הבנתי מה מתלהבים מהרכב הזה...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כשתתבגר תבין שלא רק הכ"ס מביא אותך ליעד אלא גם החוויה ,ואין כמו מנוע שמגיע ל 9000 (s2k) או 8000(typeR) סל"ד ומזמזם בהורדת הילוך כמו רכב מרוץ אמיתי .

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

תקשיב:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני חייב להגיד שיצא לי לנהוג על הטייפ R במסלול מירוצים בספרד - וממש לא אהבתי אותה.

לא את המנוע, לא את הגיר ולא את ההתנהגות כביש - תת היגוי זוועתי, זויות גלגול גדולות מדי בסיבובים,

לא מתקשרת ולא מהנה בכלל. העדפתי לנהוג שם על כל רכב אחר שנתנו לי רק לא על זה, פשוט לא כיף.

לא הבנתי מה מתלהבים מהרכב הזה...

הדור הישן עדיף משמעותית מהדור החדש ,מבחינת שלדה והתנהגות,גם TOPGEAR ציינו את העניין:oops:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

הדור השני היה מוצלח לעומת הדור של הסיוויק היוצאת.

נתוני היצרן מספרים על 6.6 שנ' 0-100 ולא 6.2 כמו שטען פותח השרשור.

הרכב קשיח מאד ומבחינת ביצועים לא עומד עם כל ההוט האץ' המוגדשות.

נכון שהמנוע האטמוספרי נחמד אבל אי אפשר להשוות את הסיוויק ל-S2000, הרכבים שונים והפער גדול.

• תוכן חדש...