Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ישנן שתי בעיות, האחת היא שהמדחס נכנס ויוצא מפעולה כל 10 שניות.

והשניה היא שהחוטים של הפיוז מזגן והפיוז מתחממים נורא, יש לציין שהחיבורים של חוטים אלו לא נראים טוב, ויש מצב שצריך

להחליפם.

השאלה שלי היא, האם ישנו אולי ממסר לא תקין שיכול להיות הגורם לשני הבעיות?

או אולי יש למישהו כיוון אחר?

כרגע יש חוסר בגז, אבל גם לאחר מילוי גז לפני שנה בערך, המזגן היה מקרר, אמנם מעט מפני שהמדחס היה מגמגם כל 10 שניות.

תודה מראש לכולם.

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק אם 2 המאווררים עובדים בהפעלת מזגן,שנית בדוק כאשר סל"ד המנוע עומד על 1500 המדחס יוצא ונכנס גם כן וחזור לעדכן.

אורן

פורסם

אורן תודה רבה על התגובה קודם כל

בדקתי מה שאמרת, וכן גם ב1500 סל''ד וכל סל''ד אחר המדחס נכנס ויוצא כל כמה שניות, כאילו בזמן קבוע

ושתי הוונטות דולקות.

פורסם

תבדוק אם לא מדובר בבעייה במדחס עצמו שניתפס ומישתחרר כל פעם. הייתה לי בעייה דומה שלבסוף גיליתי שהמייסב שם פשוט תפוס ומקשה על פעולת הדחיסה וזה יצר ניתוק כל פעם של המדחס.

פורסם

לא נראה לי שזו בעיה של מייסב הייתי צריך לזהות איזשהוא עומס על המנוע

חוץ מזה נראה שהקלאצ נתפס ומשתחרר טוב

וגם יש בעיה שהחוטים של הפיוז והפיוז מתחממים נורא וזה נראה לי קשור לבעיה איכשהוא

• ספונסר פורום
פורסם

איזה חוטים מתחממים?של המדחס או של המאווררים?

לחץ גבוה יגרום לניתוק וחיבור מחדש.

בעל מקצוע שמכיר את הדגם יפתור את התקלה בקלות.

אורן

פורסם

מהבית פיוז יוצאים שני חוטים קצה אחד מגיע לממסר, אלו החוטים שמתחממים

וברגע שאני מוציא את הפיוז אז הכפתור AC באוטו לא מתפקד

והייתי אצל בעל מקצוע אמנם לא איזה מקצוען והוא לא עלה על הבעיה ושלח אותי לחשמלאי רכב

• תוכן חדש...