Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור סרוק לכאן מה שקיבלה אז והיום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאור כל הפרטים כנראה שבכל מקרה היא היתה צריכה לעשות רישיון מחדש (בכל זאת נהגת חדשה שדורסת מישהו תוך ביצוע עבירת תנועה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בהכרח שזה אמצעי התיקון שהיה ניתן לה , אבל אפשרי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תראו, לתבוע נזיקין זאת לא בעיה ובמידה ואכן יומצאו 2 פסקי דין שאחד מציין בגזר הדין 3 חודשים ובשני 3 שנים אז ברור לכולם פה שתביעת נזיקין היא OPEN AND SHUT CASE.

לדעתי לפני כל תביעת נזיקין צריך לנסות דוקא לתקוף את העניין מזוית אחרת ולדאוג שבית המשפט יחזיר לגברת את הרשיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא לגבי זה אני חולק עליך, וגם היא.

אחרי 3 שנים ללא רישיון נהיגה, תאוריה וטסט מחדש הם בגדר חובה, ואני מדבר על עצם התהליך שיחזיר לה את המיומנויות נהיגה.

התייעצנו עם עורך דין שאומר שלדעתו אפשר להוציא בקלות בין 100 ל 150 אלף שקל. ודורש 15% + תשלום התחלתי של 2000 ש"ח. נשמע הוגן?

פורסם

אתה יודע כמה יעלה לה רשיון חדש?

קח לדוגמא ממוצע של עלות 60 שיעורים + הפסד שעות עבודה על ה 60 שעות האלה + עלות 3 טסטים פנימיים + 3 טסטים חיצוניים +2 תאוריות, זה יקח הרבה זמן ויעלה הון שאותו היא תראה במקרה הטוב עוד 10 שנים (כשיגמר המשפט) או שלא תראה גרוש!

כידוע לך, בית המשפט אתה יודע איך אתה נכנס, לא איך אתה יוצא.

יבוא בא כח המדינה, יטען ש"עקב זלזול במוסד בית המשפט היא לא טרחה להגיע למשפט או לשלוח נציג מטעמה, אם הייתה מגיעה הייתה מקבלת את פסק הדין בע"פ ובכתב והטעות הייתה נחסכת, מה מלין עכשיו מי שמזלזל במערכת על זה שהוא לא הגיע כלל למשפט?"

שכנע אותך?

אותי לא ממש שכנע אבל גרם לי לרגע לעצור וחשוב, אולי זה יגרום גם לשופט לחשוב שניה והוא ישלח אתכם החוצה להגיע לפשרה כואבת (לכם).

שמע לי, קודם כל לתקן את הדרוש תיקון כתוצאה מהטעות, קודם כל שיחזירו לה את הרשיון (שוב, אני בכלל לא בטוח שזה אפשרי), אח"כ תדיינו במשך 17 שנים אם מגיע לכם 104,728 ש"ח או 103,489 ש"ח.

פורסם

אור

אני לא מבין

מה היא קיבלה הביתה את המסמך הימני בו כתוב במפורש 3חודשי שלילה או משהו אחר.

כי את המסמך השמאלי היא קיבלה כאשר היא הלכה להפקיד את הרשיון .

על סמך מה היא הלכה להפקיד את הרשיון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

את הטופס שבו רשום את פסק הדין של 3 חודשי שלילה היא שיחזרה עכשיו, זה לא הטופס שהגיע אליה הביתה.

הטופס שהגיע אליה הביתה בזמנו היה ממשרד הרישוי ובו דרישה להפקדת רישיון עקב פסק דין שהתקבל מבית משפט שמורה על 3 שנות שלילה.

כשהפקידה את הרישיון קיבלה את טופס מספר 2 שגם בו מצויינת תקופה של 3 שנות שלילה.

אנסה להשיג ממנה את הטופס המקורי שקיבלה הביתה שבו מופיעה הדרישה להפקדת הרישיון ל3 שנים ואעלה אותו לכאן.

פורסם

בגזר דין הראשון שהעלת כתוב 3 חודשים.

נראה לי שכל ההתנהלות של הפקידים היא שגרמה לכל המהומה הזו.

ל'

גזר.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ללא ספק, מדובר בטעות של פקיד/קלדנית אבל אותה לא אמור לעניין אם הטעות היא של קלדנית זוטרה או של נשיא בית הדין הגבוה לצדק, עדיין מדובר בטעות של בית המשפט והוא חייב לשפות אותה ו(סליחה שאני טרחן) ולהחזיר את המצב לאחור.

פורסם

אור

לטופס האחרון לא צורף גזר הדין ? שוב טעות !!

בקיצור , אם העו"ד טוב קח אות,ו אם הוא מאמין בתביעה אז שיוותר על ה 2000 תשלום ראשון, ויעבוד רק על אחוזים.

זו גם בדיקה כמה הוא מאמין בכך.

והוא יקבל את כספו רק לאחר שאתה תקבל אותו ליד ולא בעת קבלת פסק דין.

ובינתיים מול משרד הרישוי נראה לי שלא יהיה מנוס אלא כל התהליך מתחילתו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא הבנתי אותך, איפה שוב יש טעות?

צריך עורך דין שמתמחה בתביעות נזיקין ולא בתעבורה, אני צודק?

15 אחוז זהו אחוז מקובל בתביעות מהסוג הזה?

יש למישהו שם של עורך דין מומלץ?

• תוכן חדש...