Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר לחידוש מגבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר הזה קיבל תגובות גרועות באמזון מאנשים שרכשו אותו.

אני מנקה את המגבים בקביעות במגבונית ודואג לניקיון השמשה - זה מקטין את השחיקה של המגבים ומאריך את חייהם.

כל המגבים מתייבשים בקרינת UV ובחום. אפשר למרוח אותם בגריז סיליקוני, זה רק מאט את התהליך.

קניתי מגבים גמישים ב- Ebay אבל לצערי הם לא היו איכותיים.

פורסם

אבל בשביל כמה עשרות שקלים כולם קונים חדש.. אגב, מישהו הזמין פעם מגבים מאיביי?

אני :wink:

המגב האחורי ברכב שלי לא הוחלף מעולם ע"י הבעלים הקודמים. על פי מק"ט ניתן להזמין REFILL, כלומר את הגומי בלבד בעלות של 4$ (או שזה היה 2$, לא זוכר), ואני מדבר על חלק מקורי עם מק"ט יצרן וכיתוב made in japan. אם המגבים המקוריים היו ברשותי הייתי עושה את אותו הדבר גם איתם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ממש מובן איך הדבר הזה עובד , ואם זה באמת חוסך, כי מגבים חדשים זולים עולים לא יותר מ 30 שיקל , והם מחזיקות לפחות כל עונת החורף , שלא נדבר על משהו מקצועי יקר יותר שיכול להחזיק לך הרבה הרבה יותר זמן.

פורסם

אני הצלחתי לתקן את המגבים הקרועים בגרנדה שלי עם סיליקון לבן, פשוט לימרוח על האצבע ולהעביר את כל הגומי,

לצערי תיקנתי כל כך טוב שמניגוב אחד הוא היה כבר מייבש ללא סימנים ואז ממשיך לנגב על יבש=הרס למנוע (והסיליקון לא ממש מצליח להחליק על יבש)

לכן רצתי ליקנות בוש מקורי ב200 שקל- כן דפקו אותי :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא ממש מובן איך הדבר הזה עובד , ואם זה באמת חוסך, כי מגבים חדשים זולים עולים לא יותר מ 30 שיקל , והם מחזיקות לפחות כל עונת החורף , שלא נדבר על משהו מקצועי יקר יותר שיכול להחזיק לך הרבה הרבה יותר זמן.

זה עובד בדיוק כמו נייר זכוכית עדין .

פורסם

אפשר לחדש מגבים בדיוק כמו שאפשר להעיר מתים.

לנסות אפשר, עם ההצלחה אפשר להתווכח..

מגבים מסילון אינם טובים יותר ממגבי גומי רגילים, מהטעם הפשוט שעדיפותו היחידה של הסיליקון הוא עמידות בטמפרטורות גבוהות ותו לא.

ןאם במגבים עסקינן, דעו שזהו מוצר מאד מסובך לפיתוח, יותר מכל מוצר גומי אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...