Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה להתרשם מהרכב חיצונית דרך התמונות אך לגביי פנים הרכב , ללא ספק ההשראה של המעצבים הגיעה מדגמיי סאב האחרנים (9-5) שלטעמי זה מצויין , ניראה הרבה יותר טוב ומעניין מהעיצובים המצועצעים בטעם רע של דגמי יונדאי או אפילו קדילאק/שברולט.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

נהפוך הוא. יונדאי הוא המותג היותר יוקרתי בעוד קיה הוא המותג היותר צעיר וספורטיבי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ספורטיבי.

מממ... (שלוש נקודות מוצדקות בהחלט!)

:wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפלסטיק בקונסולה המרכזית נראה פשוט וזול מידי.

פלסטיק פשוט מטויוטה של שנות ה 90, ולא של רכב "יוקרתי" מתקופתנו.

אבל זה רק מעיון בתמונות, אולי במציאות ההרגשה תהייה שונה.

מגאן 265

פורסם

שמתי לב שכולם מגיבים על איך היא נראית. (יפה-כן, מעניינת-כן, אבל עם הגבהה מוזרה של הפנסים ולא סולידית לקהל היעד).

אין שום התעניינות אם הסוסים שמושכים אותה מגיבים בצהלה או נעירה, מה הרגישו הישבן והגב, מה סיפרו הצמיגים בסיבובים

ומה הרגישו הידיים האוחזות בהגה.

לדעתי ההגה עמוס יותר מידי בכפתורי הפעלה. גם המיקום יגרם לנהג להרים יד ולא לאחוז בהגה, ולהשפיל מבט אל

הכפתורים הצבעוניים. אני לא אוהב את זה. מעדיף את השיטה המצויינת, לדעתי, שיש ברנו, שם השמע מופעל מתחת ההגה, עם הקמיצה והזרת - בקלות ובבטיחות רבה, כי תמיד ההגה לפות עם שתי אצבעות. נכון שאולי לא רואים מהחלון ולא עושה רושם על החברה, אבל אני מעדיף את תחושת השליטה והבטיחות שלי על פני הפוזה.

אני בספק אם לרכב יש סיכוי הצלחה, בלי קשר לעיצוב ולתכונות הדינמיות שיש או אין. לקיה יש דגמים משובחים בקטנות והמשפחתיות, אבל ככל שעולים, כך שם המותג הוא שיקול בבחירה, לפעצים יותר מהתכונות. יהיו אנשים פרטיים שירצו לשדרג רכב מנהלים שיש בבית, אם תג המחיר יהיה נמוך כדי לשכנע, אבל לא יהיו הרבה מנהלים שיבקשו את הרכב הזה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני מתנייד על האחות התאומה מבית יונדאי בחודש האחרון, שם בגרסת הבסיס בסיס יש המון פלסטיק בכל מקום אבל הכל יושב טוב ומהודק, מנוע הבסיס בארה"ב הוא 4 צילנדר 2.4 עם 200 כ"ס והוא ממש נמרץ רק יש לו רעש אנמי משהו (טוב אני רגול לנהימה של הקיימן והאינפיניטי), צריכת הדלק הממוצעת במהלך החודש האחרון שבמהלכו הרכב נסע כ3500 ק"מ עומדת על 11.84 ק"מ לליטר וזה כולל נסיעות ארוכות במהירות גבוהה (שם הצריכה הייתה 14 ק"מ לליטר) והמון שעות של עמידה במקום עם מנוע דולק ומזגן. אז מבחינת צריכת הדלק אני ממש ממש מבסוט.

אהבתי את הסרטון על האופטימה מה שהפריע לי זה שהבוחן הוא ערס אמיתי שממש מתעקש לשים את היד על החלון במקום על משענת היד, גם בקיימן זה לא ממש נוח אבל אם מתעקשים אז אין בעיה, לגביי הראות לאחור, הסונטה סובלת מאותה הבעיה, אך מראות הצד הענקיות מחפות על הבעיה.

מעבר לזה מבחינת איכות נסיעה הרכב נוח, מרווח מאוד, ההגה רך מאוד אך מדוייק , לקח לי קצת זמן להתרגל, לאחר שבועיים שבהם לא נסעתי על האינפיניטי חשבתי שמשאבת ההגה ביפנית התקלקלה.

אל תשללו לפני שנסעתם, לטעמי האישי היא מהווה תחרות ראויה לקאמרי, אלטימה, מאזדה 6 וסובארו לגאסי.

והלוואי שתגיע לישראל גרסת הטורבו :)

עוד נקודה קטנה, שמתי לב בתמונות מישראל שאכן הרכב מגיע עם דש בורד מפלסטיק ולא מצופה עור כמו בשוק האמריקאי, אולי בדגם המאובזר המצב הוא שונה :/

הנה סרטונים חביבים:

http://www.youtube.com/watch?v=vkWRkEl7s1E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=hHOjkpwWyhs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

ממש ברגעים אלו סיימנו נסיעת מבחן ארוכה וממצה באופטימה החדשה.

כל הרשמים יפורסמו לקראת סוף השבוע במבחן דרך שנפרסם, עד אז טיזר קטן של האופטימה הראשונה בישראל שהגיעה לאילת (ולא על מובילית):

attachment.php?attachmentid=290672&stc=1&d=1338881489

DSC_0771.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא מבין איך אין מערכת מולטימדיה ברכב מנהלים, זה ניהיה כבר סטנדרט !

ולדעתי תג מחיר מאד גבוה ! לחמניות לא יהיו פה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם
ארה"ב שורצת בכאלה. טוב לראות שהביאו אותה גם לארץ.

בארה"ב הרכב נימכר כמו לחמניות ובהחלט מדובר ברכב מצויין

וכמובן שאם היא נמכרת כמו לחמניות בארה״ב, היא בוודאי מצוינת כי האמריקאים ידועים באנינות הטעם שלהם כשזה מגיע לשוק המוטורי... :roll:

• תוכן חדש...