Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני קורא פה בפורם,זה הרכב הכי גניב כרגע בארץ,ואולי הכי גניב בכל הזמנים!

ואני שואל למה? הרכב חדש,מי כבר צריך חלקים לרכב הזה?

מה הקטע? הגנבים פשוט מצאו פטנט להניע את הדגם הזה ספציפית ב2 דקות?

אם מישהו יכול לשפוך קצת אור או היגיון,אני אשמח!

ולא,אין לי את הרכב הזה,סתם מסקרן אותי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מה זאת אומרת מי צריך חלקים, יש מלא איביזות חדשות על הכביש מאיפה החלקים אליהן יגיעו...

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תוסיף לעניין שהיא חולקת מכלול עם פולו-פאביה והכפלת את הביקוש.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

התשובה שקיבלתי מנציג שירות של ביטוח ישיר -

שברשות הפלסיטינאית, קנו רכבי איביזה לעובדי הרשות, ולכן יש צורך בחלפים של הרכב הזה ספציפית.

אין לי מושג אם המידע הזה אמין או לא.

פורסם
התשובה שקיבלתי מנציג שירות של ביטוח ישיר -

שברשות הפלסיטינאית, קנו רכבי איביזה לעובדי הרשות, ולכן יש צורך בחלפים של הרכב הזה ספציפית.

אין לי מושג אם המידע הזה אמין או לא.

LIKE!

תחשבו מחוץ לקופסה. הם גונבים עכשיו כדי שיהיה להם חלקים מוכנים לשנים הבאות :D

מה שנקרא - "סוף מעשה במחשבה תחילה".

אתמול היה לנו פריצה לרכב במעיין עין מבוע. הרכב במקרה היה איביזה חדשה. הבעלים בדיוק הגיעו אז הפורצים ברחו. הם התעסקו בחיווט וניסו להניע.

הסטטיסטיקה של המשטרה אומרת שהרכב נגנב לחלקים ולא לדברים אחרים. הכל עובר לגדה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ברור שלחלקים, הכל עובר לרשות לפירוק, ומשם סוחרים בחלקים הגנובים.

גם פה וגם שם.

עוד תוצאה של מבצע האיביזה, אבל אני שואל את עצמי את השאלה, למה מאזדה 3 לא הייתה ככה גניבה? הרי הייתה תקופה שהמאזדה הייתה נפוצה כמו נמלים? אולי בגלל שרובם היו ליסינג..

פורסם
גם דיי קל להם להגות את הם "איביזה",יש "ב" בשם,אז הכל זורם :wink:.

זה גם אפשר לומר לומר על "סיאט" לא רק על הדגם הספציפי.

אבל מה שכן, עכשיו הבנתי מההסבר שלך למה הם לא גונבים פיאט או אם לדייק: ביאט...

הכי הצחיק אותי זה באנצ'רייה :D

פורסם
ברור שלחלקים, הכל עובר לרשות לפירוק, ומשם סוחרים בחלקים הגנובים.

גם פה וגם שם.

עוד תוצאה של מבצע האיביזה, אבל אני שואל את עצמי את השאלה, למה מאזדה 3 לא הייתה ככה גניבה? הרי הייתה תקופה שהמאזדה הייתה נפוצה כמו נמלים? אולי בגלל שרובם היו ליסינג..

ניחוש פרוע שלי אומר

שכדי שיוכלו להראות רצף טיפולים שלם בעת מכירה

הם תיקנו במוסכים מורשים ולא אצל עזיז הנפח בכפר מוצמוץ.

404

פורסם

גניבות הרכב יפסקו כשהיהודים יפסיקו לקנות חלקי חילוף זולים. תסתכלו על הפרק הראשון של "עבודה ערבית" ותבינו לבד. כל אחד מתפתה לשלם פחות על חלקי החילוף שלו ולא מבין שברגע שהוא קונה חלקים זולים מחאפרים הוא בעצמו מעודד את המשך הגניבות. כל זמן שיהיה ביקוש ודרישה יהיה היצע וישתלם לגנבים ולסוחרי החלקים לעסוק בזה. האיביזה גניבה כי זה רכב מאוד פופולארי בדיוק כמו שהיה בזמנו עם סובארו, מאזדה או מיצובישי מאגנום. להאשים את המבצעים של איביזה זה כמו להאשים בחורה שאונסים אותה. אל תקנו חלקי חילוף זולים ממקורות לא ידועים ואז לא יגנבו פה מכוניות. אבל הרי זה יכנס לכולם מאוזן אחת ויצא מהשנייה והעיקר לחסוך 100 שקל. אז בגלל זה נמשיך לשלם מחירי ביטוח מטורפים.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז וזה באמת פשע לקנות חלקי חילוף גנובים. אבל במחיר שהיבואן מוכר חלקי חילוף מקוריים זה פשוט חזירות! אז נשאר או לשלם המון, או לקנות חלק סיני דפוק או לקנות "מפירוק".

פורסם
אתה צודק במאה אחוז וזה באמת פשע לקנות חלקי חילוף גנובים. אבל במחיר שהיבואן מוכר חלקי חילוף מקוריים זה פשוט חזירות! אז נשאר או לשלם המון, או לקנות חלק סיני דפוק או לקנות "מפירוק".

הזול הוא הביוקר ולא אני המצאתי את זה. מה שווים החלפים הסינים כולם יודעים ולקנות חלקים גנובים אז זה באמת יוצא זול יותר ואז את ההפרש אנחנו משלמים במחירי הביטוח שעולים. אם יעבדו רק עם מוסכים מורשים וחוקיים לא יהיו גניבות ומחירי הביטוח ירדו. אנשים לא מבינים שההוצאות שיש ליבואן הם לא כמו של מוסך מדרכה והוא צריך לגלם הכל במחיר החלק כדי לא להפסיד כסף וכן, גם להרוויח. יבואנים זה לא מוסד פילנטרופי ואף אחד לא עובד לשם שמיים. יש ארנונה על המקום הגדול ומשכורות לעובדים כולל הפקידה והמנקה. בפנצ'ריות זה יכולצ לעבוד שמי שמחליף לך את הגלגל הוא גם המחסנאי וגם הפקידה אבל במוסך זה לא יכול לעבוד ככה. אז הכל נכנס בתוך המחיר של החלק פלוס רווח ובגלל זה יוצא הרבה יותר יקר אבל אתה יודע מה שמים לך ובעיקר יש לך אחריות על החלק והעבודה. גם לזה יש מחיר.

פורסם
גניבות הרכב יפסקו כשהיהודים יפסיקו לקנות חלקי חילוף זולים. תסתכלו על הפרק הראשון של "עבודה ערבית" ותבינו לבד. כל אחד מתפתה לשלם פחות על חלקי החילוף שלו ולא מבין שברגע שהוא קונה חלקים זולים מחאפרים הוא בעצמו מעודד את המשך הגניבות. כל זמן שיהיה ביקוש ודרישה יהיה היצע וישתלם לגנבים ולסוחרי החלקים לעסוק בזה. האיביזה גניבה כי זה רכב מאוד פופולארי בדיוק כמו שהיה בזמנו עם סובארו' date=' מאזדה או מיצובישי מאגנום. להאשים את המבצעים של איביזה זה כמו להאשים בחורה שאונסים אותה. אל תקנו חלקי חילוף זולים ממקורות לא ידועים ואז לא יגנבו פה מכוניות. אבל הרי זה יכנס לכולם מאוזן אחת ויצא מהשנייה והעיקר לחסוך 100 שקל. אז בגלל זה נמשיך לשלם מחירי ביטוח מטורפים.[/quote']

מה שאתה אומר לא סביר.

רוב הרוכשים רכב חדש מהחברה מבטחים אותו בביטוח מקיף, ובעת הצורך מממשים את הביטוח לרכישת חלקי חילוף חדשים.

אני לא רואה מצב שבו רוכש אדם איביזה חדשה והולך לחפש לה בקלית בכפר ערבי.

• תוכן חדש...