Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, המנורה מורכבת מ2 חלקים, לבודד בניהם. לפרק לגמרי מהבסיס, ולבודד בפנים. לי זה הוריד רעש ב100%. אני מבין שיש חומר כזה גם בישראל. צריך חתיחה קטנה, לי נשאר רק בעובי 10מ"מ. אם ישאר לי אחרי שאני אשיים את הדיפונים, אני יוכל להביא לך חתיכה קטנה שתספיק לך לפנס.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
לא, המנורה מורכבת מ2 חלקים, לבודד בניהם. לפרק לגמרי מהבסיס, ולבודד בפנים. לי זה הוריד רעש ב100%. אני מבין שיש חומר כזה גם בישראל. צריך חתיחה קטנה, לי נשאר רק בעובי 10מ"מ. אם ישאר לי אחרי שאני אשיים את הדיפונים, אני יוכל להביא לך חתיכה קטנה שתספיק לך לפנס.

מאיפה אני משיג את זה .?

פורסם

אין לי מוסג איפה קונים את זה בארץ, מה שיש לי, הביא את זה ממוסקבה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
אין לי מוסג איפה קונים את זה בארץ, מה שיש לי, הביא את זה ממוסקבה.

איך קוראים לזה בדיוק וכמה זה עולה בערך .?

פורסם
הלוחית רישוי ,המדף נראלי גם ובחלון יש תאור ברקס שהוא ממש רועד ועושה רעש.

בכל הדברים האלה אפשר לטפל בעזרת חומרים זולים מאוד שעולים גרושים.

לוחית רישוי - דב"ק דו-צדדי על בסיס אקרילי - מוריד את הלוחית - בחלק האחורי שלה עובר סביב המסגרת ובמרכז עם כמה פסים טובים של דו"ץ - אם אתה רוצה שהיא ממש תידבק לרכב אז תוריד את פס ההדבקה של הצד השני - תבריג את הלוחית למקום שלה כי אחרי זה כשזה נתפס, זה באלאגן.

המדף האחורי - פסי גומי לאטימה של חלונות יכולים לעשות פלאים. קצת ספוג - שלום שלום.

אור בלם אחורי - קצת ספוגים (חומר שצריך להיות לא דליק) על הפלסטיקה הפנימית וסיימת.

כל הדברים האלה יכולים לעלות גרושים בודדים - חלק אתה יכול למצוא בחינם - פסולת של מרפדיות, מפעלים וכו'

עריכה - שאקים - שיזומניק??? מה? מי איפה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...