Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות רצועת לדים לשים מתחת לדוושות, עכשיו השאלה היא אם אני מחבר את הלד לחוטי המצת עדיין צריך פיוז?

וכמה כאלה רצועות לדים אני יכול לחבר שם על מנת לא להעמיס יותר מדי על הרכב (פיאט פנדה 2006) ?

פורסם

לי יש לדים במקום שאתה רוצה.

אין צורך בפיוז, כל הלדים כמעט ולא צורכים חשמל אז אתה יכול לשים חופשי כמובן בלי הגזמה.

אם אתה צריך יש לי מישהו מאזור אשדוד שמתעסק עם זה ביום יום ממש מקצוען.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

למרות האמור לעיל והצריכה הקטנה יש לשים פיוז להגן על הקו מפני קצרים בכדי למנוע שריפה במקרה של קצר

פורסם

ושניה אני לא חייב לנתק את החוטים של המצית סופית אלא רק לפתוח את הבידוד כמה ס"מ לפפני המצית וללפף שם את הלדים נכון? ואז כמובן לבודד אותם היטב.

ועוד שאלה עם איזה חוט רצוי להאריך את אורך של הכבל של הלדים?

פורסם

חוטים דקים מספיקים, לא צריך להשתגע עם זה ולא צריך לקנות משהו יקר.

קח חוטים מהבית מה שיש, של רמקולים קטנים או כבל חשמל דק.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אז ככה פתחתי את המקום של המצית ואני רואה שמתחברים אליה 3 חוטים הכי שמאלי הוא צהוב האמצעי הוא כחול והכי ימני הוא מן חום שחור, איזה מהם זה הפלוס ואיזה המינוס? :\

פורסם

קראתי אחי ולא הבנתי עדיין איזה חוט מהם אני צריך לבחור?

*אני לא רוצה לקנות מתאם כזה שנכנס לחור של המצת וממנו מתפצלים הלדים.

ועוד שאלה הבנתי שהלדים חייבים להיות 12V אבל כמה וואט הם צריכים להיות על מנת להאיר בצורה מאוד חזקה?

פורסם

מה זאת אומרת זה לוקח כמה שזה צריך אין מגבלה באוטו.

במידה ואתה שואל בשביל פיוז אז אתה צריך פיוז של 0.8A או 1A במידה ויש לך פס של מטר.

בדרך כלל בפס של 120 לדים למטר ההספק הוא 9.6W, האמת אצלי בבית אני מדליק על 1.5W וזה חזק.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

לדעתי החוט הכחול שהוא מחובר באמצע זה הפלוס. והשנים האחרים זה מינוס.

כך את הפס לדים את החוט האדום לחוט הכחול ואת החוט השחור תנסה בצדדים עד שידלוק, לא אמור להישרף לך הפס.

רב מודד יפתור לך את החידה בשניה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אוקי תודה אני ינסה, אז אתה אומר שגם אם אני יחבר את הלדים בטעות מינוס לפלוס הם לא יישרפו נכון ?

• תוכן חדש...