Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 206+ 14000 ק"ם יולי2011 מפורסמת ביד 2 ועוד אתרים כבר כמה חודשים ,מחיר:57000 שזה כ-20% מתחת למחירון לוי יצחק.הרכב ממש חדש וקשה לתאר זאת כאן במילים! כמעט ללא טלפונים מלבד כאלה שמנסים לתת הצעות מצחיקות ,כמו 50000 ש"ח למשל,וגם כאלה היו רק2. אני מוכן ב55000 ש"ח .מה המחיר שממנו אסור להתקפל יותר?

פורסם

תראה בסופו של דבר זאת החלטה שלך. השאלה היא מה הסיבה למכירה המהירה הזאת. אם זה סתם כי בא לך להתקדם (לגיטימי לחלוטין, שלא תבין אותי לא נכון) ואתה לא לחוץ זה משהו אחד. אם זה כי מחרתיים אתה עוזב לחו"ל זה סיפור אחר לחלוטין.

מה שאני מציע לך זה לנסות להיות לרגע אחד הקונה - יש היום מכוניות סופר-מיני ידניות מקבילות (ושבמובנים מסויימים טובות מהפז'ו שלך) בכ-70K שקלים. אם היית קונה, לא היית מעדיף להוסיף 13K שקלים על מנת לקבל רכב חדש "מהניילונים"? וגם אם אין לך את ה-13K האלה, לרכב חדש יש תוכניות מימון מאוד אטרקטיביות (בטח ובטח אם רק חסרים לך 13K שקלים) שאתה בתור מוכר פרטי כמובן לא יכול להציע. אז תשאל את עצמך - האם אתה היית קונה ממך?

לצערי, אני יודע שזה לא נותן לך תשובה. אין לי מספר לתת לך. מה שאני כן יודע זה שאתה חייב ליצור פער גדול יותר בין מחיר מכוניות דומות חדשות לבין המחיר שאתה דורש. כמו שראית, הפער הקיים לא מספיק. הכי גרוע יהיה להתעקש עד שהמחירון ירד עוד ובסוף להסכים בעוד כמה חודשים למחיר שסרבת לו היום.

הצעה אופרטיבית אחת - תוסיף במודעה את המילה "גמיש". אז נכון שיהיו כמה סוחרים שיתקשרו עם הצעות מעליבות אבל אל תתרגש מהם. אם לעומת זאת יהיה מישהו רציני שיבוא לראות את האוטו ולדבר ברצינות אז לדעתי לא שווה להתעקש על כמה אלפים, שיכול מאוד להיות שבעוד כמה שבועות או חודשים תתחרט שלא התגמשת עליהם בזמנו.

פורסם

אתה רוצה 57. 50 זאת הצעה הגיונית לדעתי.

תחשוב על זה באופן אחר. אם היו לך היום 57 מה היית קונה?

רוב הרכבים בסכומים הנ"ל לא נמכרים טוב כי אנשים במחיר הזה מעדיפים אולי לרדת קצת בגודל הרכבו ללכת על מיני חדשה, או להוסיף 10K וללכת על סופר מיני חדשה.

פורסם

לדעתי ה 206+ זה רכב ללא שוק כול כך,הרבה אנשים יודעים שזה לא דגם חדש אלא מתיחת פנים ל206,מה גם היא לא נחלה הצלחה כמו ה206,יכול להיות שאנשים שמים לב גם לזה.

אם אתה מנסה כבר כמה חודשים למכור אין בררה אלא להוריד עוד קצת את המחיר,אל תשכח שבשנה הראשונה גם ככה היא הירידה החזקה,לכן כול חודש שאתה מתעקש למכור במחיר שאין אנשים שמתקשרים אתה מפסיד כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה רציני עם ההודעה הזו? "רכב ממש חדש", "במצב תצוגה"...

קצת אירוני כשזה מגיע ממישהו שפרסם את המודעה הזו וגם את זו.

ולגבי הביקוש באופן כללי: בניגוד למה שנאמר כאן, 50 אלף זה לא מחיר הגיוני. המחיר שאתה ביקשת הגיוני באופן כללי, ורק אם הקונה המתעניין לא יקשר את הרכב שלך לתיאורים המלבבים שנתת לו כאן. קח בחשבון שהביקוש שאתה חווה הוא נמוך גם מכיוון שאתה מאילת, ובאופן טבעי לרוב האוכלוסיה אתה פשוט רחוק מדי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

טוב,אולי זאת הסיבה שה206+לא נמכרה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה יש לי הרגשה חזקה שלפי תגובתך אתה נמנה יחד איתי ועוד 20 חבריה שפרסמו 206+ למכירה ועדיין תקועים עם הרכב?טוב! לאחרונה הוצע לי להחליף עם סוזוקי ספלאש ידנית חדשה מהסוכנות בתוספת של 19000 ש"ח. אני לא לחוץ כל כך למכור,אלה צריך רכב אמין שלא עושה את כל השטויות האלה שאתה כבר מכיר מהכתבות שלי ושל אחרים!השכרתי את הספלאש והוא עולה על פגיו מבחינה מכנית במאות אחוזים ובגדול.מבחינת יופי חיצוני פגיו מנצחת אך מכנית ואמינות זה סוזוקי!בחנתי את הרכב בתנאי חום קיצוניים בעליות קשות עם מזגן וזה לא מזיז לה בכלל.את הפגיו לא יצא לי להשכיר לפני הקנייה וזה היה טעות!כי פשוט לא היה ניתן. אבל...תשאל את עצמך למה אף חברת ליסינג ,השכרה,או גוף כזה לא קנה את הרכב?רק אנשים פרטיים!!משתמשים בסקודה, קליאו,ויתר הקטנות אבל לא ב206+ אני עדיין חושב על העסקה עם סוזוקי. היא כדאית?

פורסם

זה יוצא שהם נותנים לך 50K,באותו המחיר של 69 יש לך גם את הסיאט ולא רחוק משם סקודה,אם אתה מסתדר עם הגודל של הספלאש היא יכולה להיות אופציה טובה וזריזה.

פורסם

בלי שום קשר ללימון במצב תצוגה שאתה מנסה למכור - להוסיף 19 ו"לשדרג" לספלאש זה לא פחות מאידיוטי.

יש המון רכבים הרבה יותר מוצלחים מ206+ ומספלאש בסגמנט הזה, ממליץ לך בחום הפעם לעשות נסיעת מבחן לפני הקניה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שוק המשומשים די חלש ותשאל את עצמך אם שווה לך לא למכור במחיר שאתה רוצה או למכור במחיר שאתה לא רוצה. הקונים הם כרגע אלה שקובעים את השוק בגלל ההיצע שעולה בהרבה על הביקוש. אם אתה לא לחוץ למכור וחבל לך להתפשר על כמה אלפיח שקלים, תשאר עם הרכב אבל אם זה מעכב ותוקע אותך, חבל להתעקש. זה לא עניין של מליונים ולא של גורלות. ככה זה ועל רכב משומש בדרך כלל מפסידים.

פורסם
אתה רציני עם ההודעה הזו? "רכב ממש חדש", "במצב תצוגה"...

קצת אירוני כשזה מגיע ממישהו שפרסם את המודעה הזו וגם את זו.

ולגבי הביקוש באופן כללי: בניגוד למה שנאמר כאן, 50 אלף זה לא מחיר הגיוני. המחיר שאתה ביקשת הגיוני באופן כללי, ורק אם הקונה המתעניין לא יקשר את הרכב שלך לתיאורים המלבבים שנתת לו כאן. קח בחשבון שהביקוש שאתה חווה הוא נמוך גם מכיוון שאתה מאילת, ובאופן טבעי לרוב האוכלוסיה אתה פשוט רחוק מדי.

כנראה שגם בתצוגה היא מתפרקת :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יש את העובדה שהדבר הזה שאתה מנסה למכור נשמע כמו לימון רציני ואתה תשמח להפטר ממנו.

ויש את העובדה שאתה גר באילת לכן קהל הקונים הפוטנציאלים שלך מצומצם בהרבה. אנשים לא יירדו לאילת כדי לראות רכב.

אז אם נחבר את העובדות הללו נגיע למסקנה שלמרות שזה מבאס, אני לא חושב שעל כמה אלפי בודדים (ההבדל בין 50 ל55) שווה להפיל מכירה.

V5

פורסם

מבחינה כלכלית עדיף לך להשאר לסבול את הפיג'ו.

כמו שכבר אמרו, בתוספת של כמה אלפים אתה מביא מיני ידנית מהניילונים.

מה לעשות, אלה החיים, היית צריך לקרוא את העתיד. (כבר עכשיו אני אומר, לדעתי נגיע למצב כמו אמריקה, לא יהיו רכבים עממיים עם יותר מ5 שנים על הכביש, תוך 5 שנים נזרקים למגרש ונמכרים בכמה אלפים או עשרות בודדות).

סך הכל מבחינה מכאנית זה אולי כבר לא הצד החזק של פיג'ו (חבל, פעם הם היו מבין הכי אמינים), אבל תראה את הייתרונות, אני בטוח שהיא יפה, נוחה, מפנקת, חסכונית מכל יפנית אחרת. (לגבי השוואה לאירופאיות אחרות, יותר נוחה.)

וגם, אם זה עדיין כמו פעם, מקווה שהטיפולים שלה זולים מאוד. (לפחות ב406 שלי הם כן זולים, עד שמגיעים לגיר.)

פורסם

תעיף את ה"נבלה" לכל הרוחות! כשרכב מביא "מנחוס", צריך להיפטר ממנו. כמו ביחסים עם בנות המין השני: פורשים כשכבר אין הבנה, אין התאמה, אין משיכה, ואין שום תכנון - אפילו לא בחלומות - להזדקן יחד...

ולכן אני אומר, 50 אלף הוא סכום שעליך להתפשר ולקבל על מנת להיפטר מהפיג'ו שלך. וחבל שלא עשית זאת עם השניים שכן התקשרו.

בנוסף למצב השוק ולשאר הצרות, גם העובדה שאתה מתגורר באילת לא מוסיפה לאטרקטיביות או לכמות הטלפונים שתקבל. עצה שלי: שים את הרכב אצל קרוב משפחה או חבר בבאר שבע או במרכז הארץ, והיא תימכר הרבה יותר מהר. גם באזורים אלה, תיאלץ לתת מחיר אטרקטיבי, מן הסתם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...