Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או . קיי הבנתי וגם תיקנתי את התשובה הקודמת שלי.

את הכבל של הרמקול השמאלי אתה מעביר מאחורי הדשבורד (דרך הצינור שנמצא בדלת השמאלית,עם החוטים של החלונות חשמל וכ"ו ...) לתעלה הימנית שבה אתה מעביר גם את הכבל של הרמקול הימני וה RCA.

במידה ואין לך כוח בלהעביר כבלים בצינורות הדלתות, אתה יכול להשתמש בכבלים של הרמקולים המקוריים של הרכב (אלה שהולכים לרדיו דיסק).

כן, עכשיו הבנת למה שהתכוונתי.

איך שאמרת אפשר להעביר את הכבל של הדלת השמאלית קדמית. הבעיה אם הדלת השמאלית אחורית, החוטים יוצאים באמצע המסילה השמאלית ואם אני מושך אותם לכיוון הדש-בורד עדיין זה יהיה בצמוד ל כבל מתח. האם יש איזה דרך להתגבר על העניין?

אני לא בטוח שיש חיווט מקורי, כשאני אפתח את הריפוד של הדלתות אני אבדוק את זה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תראה , אולי יהיו לך רעשים ואולי לא. כבלים של רמקולים זה לא קריטי כמו RCA.

הכל תלוי עד כמה טוב הסיכוך של הכבל מתח ...

אתה תמיד יכול להעביר דרך מתחת לשטיחים ליד המסילה השמאלית (איפה שבדרך כלל עוברים הכבלים לחלק האחורי של הרכב בשביל הפנסים האחוריים ) ...

פורסם

שום דבר לא קריטי. כל עוד הכבל RCA הוא משהו נורמלי (ואני לא מדבר על משהו יקר אלא על משהו סביר) רוב הסיכויים שגם אם תעביר אותו ביחד עם הכבל מתח לא יהיו רעשים. עשיתי כבר ניסויים עם זה וגם קראתי ניסויים יותר רציניים עם מקורות רועשים יותר מכבל מתח ולא הייתה השפעה, זה לא אומר שבטוח לא תהיה אבל זה אומר שכנראה שלא יהיה, זה עוד אחד מחוקי הוודו הישנים.

אם יש לך רעש במערכת סביר להניח שזה יותר בגלל הארקות לא טובות.

פורסם

בדרך כלל ההמלצה היא להעביר את הכבל rca והכבל מתח בנפרד כי אי אפשר לדעת אם יהיה השראות ביניהם עד לאחר החיבור וההפעלה ,נכון שכבל שיש לו סיכוך טוב יהיה מוגן מכניסת רעשים-אבל איך נשפוט ?על סמך מחיר? זה לא פונקציה, נתקלתי כבר בכבלים שמצהירים שיש להם סיכוך כפול או משולש והם לא שווים כלום-אז להעביר בנפרד,הדרך הכי טובה (לדעתי) היא במרכז הרכב כי שם אין חוטי חשמל ואין סיכוי לכניסת רעשים.

הרעשים יכולים גם להיות כתוצאה מהארקות לא טובות.

לגבי השאלה אם אפשר להעביר יחד איתו כבל צ'נג'ר או חוטים לרמקולים של הרכב אז כן אפשר.

לגבי הצלבות שלהם במגבר יש דרך פשוטה מאוד והיא להעביר אחד מהם מעל המגבר עד לנקודה שלו ואת השני מתחת למגבר ואז אין ביניהם הצלבות.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...