Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב משפחתי עדיפות לחדש מהחברה בתקציב של 120 אלף

חשוב לי הצריכת דלק הנוחות ואם כבר משקיעים אז שיראה גם טוב

חשבתי על היונאדי i35,אשמח לקבל עוד הצעות והסברים...

תודה

פורסם

בקטגוריה הזאת יש לך גם את פורד פוקוס החדשה ושברולט קרוז.

אך החסכונית ביותר בקטגוריית המחיר הזאת היא רנו פלואנס דיזל. מכונית שצריכת הדלק שלה עומדת על משהו כמו 20 קילומטרים לליטר, מרווחת, נוחה והמחיר שלה כחדשה רק קצת יותר יקר מהסכום שכתבת.

פורסם

תודה על התגובה, בנוסף לזה מה אתה אומר על היונדאי,הבנתי שהביצועים שלו לא משו האם היא שווה תמחיר?

פורסם

סקודה יטי ידנית... השבוע היתה עוד כתבה על הרכב ונאמר כי בטווח של 120 אלף זה הרכב הכי כדאי...ואפילו ישאר לך עודף

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני לא יודע מה המחיר העדכני של הסקודה אוקטביה מנוע 1800, אבל בתור הגירסא המאובזרת היא מהווה את המשפחתית הטובה ביותר בקטגוריה.

חסכונית, מרווחת ומאובזרת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
תודה על התגובה, בנוסף לזה מה אתה אומר על היונדאי,הבנתי שהביצועים שלו לא משו האם היא שווה תמחיר?

היונדאי היא מכונית טובה והרבה מאוד מהלקוחות אוהבים אותה למרות שהביצועים לא מדהימים. רוב המכוניות בקבוצה הזאת של המחיר לא מראות ביצועים מאוד מרשימים, כך שהיונדאי לא חריגה כאן במיוחד.

האוקטביה שהזכירו כאן תתאים לתקציב רק אם תמצא רכב משומש בן שנה פחות או יותר. אינני יודע אם רכב משומש זה הכיוון שלך אבל אם כן אז זאת בהחלט אופציה טובה. היטי ב-120 אלף ש"ח היא הידנית לדעתי. האוטומט יקר יחסית ואין עליו מבצע בסדר גודל כזה.

• תוכן חדש...