Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי בעיה עם אורות הבלם (כנראה סיפור נפוץ למדי):

כאשר האורות דולקים אור הבלם דולק קבוע, כאשר הם כבויים - אור הבלם דולק כמו שצריך (רק עם בלימה).

אולי זה בעל משמעות לדיאגנוזה:

1. החלפתי נתיך מס 26 (של היוניט) - זה לא פתר.

2. נורת אור דרך הייתה שרופה, הוחלפה - לא פתר.

3. נסיתי ללחוץ את המפסק שמפעילה הדוושה עד הסוף - האור לא נכבה (וגם נראה לי שהפעולה המכנית שלו בסדר, כי הוא עובד כאשר אורות הדרך והחנייה כבויים). יש לציין כי זה יוניט חליפי.

4. נורות תקלת מנוע ו EPC דולקות (לא יודע אם מזה, הן נדלקו אחרי שהאוטו עמד שבוע. בעבר הן נדלקו ונכבו אחרי שהוחלף יוניט אור בלם).

5. בשום שלב בבדיקות שעשיתי לא איפסתי את המחשב לביטול החיווי לתקלה (כי אני לא יודע איך).

אני מנסה להבין אם זה משהו פשוט שאוכל לפתור בעזרתכם, כי אני לא אוהב להכנס לצ'מפיון. הייתי קופץ לרון ,אבל זה סיפור להגיע לת"א לדבר שנראה לי קטן...

תודה!

פורסם

אם אני מבין נכון את השאלה, אז הבעיה קיימת בכל הצדדים - שלושת אורות הבלם עובדים כל הזמן.

פורסם

אז אני אמקד את השאלה.

יכול להיות שהיוניט תקול בצורה כזו שכשאר האורות דרך דולקים גם אור הברקס דולק קבוע, וכאשר אורות הדרך כבויים היוניט עובד רגיל?

או שבכלל יש קצר בין האורות דרך לאורות ברקס איכשהו?

פורסם

בקשר לאור בלם, לשם השלמות אני אדווח שהסיפור היה נורת בלם שרופה (זו נורה עם חוט להט כפול גם עבור אור דרך אחורי).

עדיין קיימת הבעיה של נורות תקלת מנוע ו-EPC (שלא נכבו לבד).

בעבר הן דלקו בגלל נורת ברקס שרופה, ובגלל יוניט אור ברקס תקול. לא יודע מה עכשיו...

אולי צריך לאתחל את המחשב -איך אפשר לבד? ניתוק של המצבר יעשה את העבודה?

אני אחפש את החיישן של הדוושת גז שהציע דניאל בכל אופן.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן תקלה מוכרת כאשר נורה כפולה מקצרת .

במצב כזה נרששמת תקלה במחשב על מתג אור בלימה לא תקין

ויש לאפס אותה עם סורק .

אצלנו במוסך פעולה כזאת לא כרוכה בתשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...