Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לרדת לאילת סופ"ש בשבועות משישי בבוקר עד ראשון בערב.

הייתי שמח לקבל מספרי טלפון של מקומות שהייתם ואתם ממליצים עליהם, הדרישות לא יותר מדי:

מטבח נורמלי

בריכה

בערך 3 חדרי שינה

אנחנו איזה 7-8 אנשים אז שיהיה מקום לכולם.

תודה רבה אנשים.

פורסם

במלון אורכידאה יש וילה עם באטלר צמוד. כשמחלקים את העלות הכוללת שלה במספר האנשים שממילא אמורים לבוא איתך, זה אפילו יוצא במחיר סביר מאוד.

שווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני חודשיים השכרתי בגנים ב' (קרוב למלון מרידיאן) וילה עם בריכה ב-4500 ללילה (מסיבת רווקים של חבר).

זאת היתה אבל וילה עם מקום ל-20 אנשים (10 מיטות זוגיות), אבל אני יכול לברר לך על וילות יותר קטנות באותה שכונה.

הוילה כללה גם מטבח מעולה, חיבור לאינטרנט (כולל מחשב), מערכת קולנוע ביתית בסלון, LCD עם כבלים בכל חדר, גריל גז, בריכה וג'קוזי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פורסם

לפני חודש השכרנו את וילה תלתן ברחוב התלתן אילת (חפש וילה תללתן בגוגל)

7 חדרי שינה הכוללים מיטה זוגית, ארון ומקלחת צמודה

זקוזי בתוך הבית, זקוזי בגינה וגם בריכה

יש גריל גז, אינטרנט, סטריאו וכו׳

המיקום שלה במרחק הליכה מהקניון

תאכלס אמרו לנו לא לעשות על האש ומוזיקה בשבת ומוזיקה לתוך שעות הלילה

אבל כמו כל ישראלים נורמאלים (ושיכורים) דילגנו על המלצה זו ולא העירו לנו = שכנים טובים :wink:

זה היה ל 2 לילות, חמישי , שישי ושבת עד הלילה = 7000 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המלצה, או יותר נכון אזהרה:

חבר לעבודה השתתף בשבוע שעבר במסיבת רווקים. כמה מהחברים הנלהבים שלו תפסו אותו וזרקו אותו לתוך הג'קוזי.

האיש נחת על המדרגה שבתוך הג'קוזי וסדק אחת מהחוליות בגב. כרגע הוא בבית עם 50 ימי מחלה, ובעוד כשלושה שבועות הוא מתחיל פיזיותרפיה.

איזו פעילות סוערת שלא תעשו בג'קוזי, אל תזרקו אף אחד לתוכו כי זה יכול להסתיים רע מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ישראלי אמיתי היה תובע את בעל הוילה בטענה שאין שלט "זהירות ג'קוזי" בכניסה לג'קוזי

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
לפני חודש השכרנו את וילה תלתן ברחוב התלתן אילת (חפש וילה תללתן בגוגל)

7 חדרי שינה הכוללים מיטה זוגית, ארון ומקלחת צמודה

זקוזי בתוך הבית, זקוזי בגינה וגם בריכה

יש גריל גז, אינטרנט, סטריאו וכו׳

המיקום שלה במרחק הליכה מהקניון

תאכלס אמרו לנו לא לעשות על האש ומוזיקה בשבת ומוזיקה לתוך שעות הלילה

אבל כמו כל ישראלים נורמאלים (ושיכורים) דילגנו על המלצה זו ולא העירו לנו = שכנים טובים :wink:

זה היה ל 2 לילות, חמישי , שישי ושבת עד הלילה = 7000 שח

נראה לי שהשכרנו את אותה וילה

לפותח השרשור, תחפש בפייסבוק meir levi מאילת, שם יש את הטלפון שלו....זה יחצן שמכיר מלא בעלי וילות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...