Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על חוקים בכדורסל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לנו ויכוח בשכונה במהלך משחק כאשר שחקן רץ להתקפה בדרך עמד שומר והוא כדרר תוך כדי הוא איבד שליטה על הכדור ודרך בחוץ כאשר אינו אוחז בכדור מותר לו לקחת את הכדור או שהוא דרך בחוץ אז הוא ״ שרוף ״ עד ששחקן אחר יהיה בשליטה?

פורסם

אם הוא הספיק לדרוך שוב במגרש לפני שהחזיר לעצמו את השליטה בכדור - מותר.

אם שתי הרגליים שלו היו בחוץ והוא קפץ משם בשביל לתפוס את הכדור בלי לדרוך במגרש - אסור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להבדיל מכדורגל, בכדורסל חוץ זה כאשר השחקן שבשליטה נמצא בחוץ, לא כאשר הכדור עצמו. אם השחקן איבד את הכדור, יצא החוצה וחזר למגרש לפני שהשתלט עליו שוב, הכל תקין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור אחד שהיה מומחה בתרגיל העה בעבר, לעקוף שחקנים מבחוץ כשהכדור נשלח למרכז המגרש, חובה לחזור עם 2 רגליים לתוך המגרש לפני נגיעה בכדור.

מזל שאני מהיר כמו שד:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בתור אחד שהיה מומחה בתרגיל העה בעבר, לעקוף שחקנים מבחוץ כשהכדור נשלח למרכז המגרש, חובה לחזור עם 2 רגליים לתוך המגרש לפני נגיעה בכדור.

במקרה של מסירה, לפני שהכדור יצא מהיד של השחקן המוסר.

הבעיה במקרה שתיאור פותח השרשור היא שאלת השליטה. כלומר, אם שחקן ההתקפה אכן איבד את הכדור, חזר למגרש ואז השתלט עליו מחדש או שהוא למעשה היה כל הזמן בשליטה, וכדרר כשהוא חלק מהזמן בחוץ.

את זה קשה לקבוע בלי לראות את המהלך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל עוד הכדור לא נגע באף אחד אחר חוץ ממך והכדור היה בשליטתך, גם אם ברח לך מהיד זה נחשב תחת שליטתך.

כמו שגלגול הכדור על המגרש נחשב פעם צעדים.

לא יודע למה היו עושים את זה פעם, הרבה יותר קל לחטוף ככה (אזמה אם זה עוצר שעון)

פאלו, הייתי עושה את זה כשהכדור בשליטתי, יש לי צעד ראשון שקשה לנצח וזה הלך איתי גם לפוטבול

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

פאלו, הייתי עושה את זה כשהכדור בשליטתי

אם כך, המהלך אינו חוקי.

יציאה מתחומי המגרש כשהכדור בשליטתך = חוץ.

פורסם

חלק מהעונים לא הבינו את שאלת פותח השרשור.

לדוגמא שחקן X מחזיק את הכדור ומסר אותו לשחקן Y, שחקן X מבצע מהלך מחוץ לתחום המגרש(יצא מהקו הלבן לגמרי), השחקן הזה שרוף עד שהכדור עובר לשליטת שחקן אחר, כלומר אסור לשחקן X לקבל מסירה משחקן Y ברגע חזרתו של X למגרש, הכדור חייב לעבור דרך צד ג'.

כל זו היא דעתי בלבד משום שבזמן ששיחקתי כדורסל איפושהוא שמעתי על החוק הזה, לא יכול לענות בוודאות מוחלטת.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

יורי, הכדור לא היה אצלי, תחשוב כך, כדור נשלח אל משמאל לשחקן למרכז המגרש, אני עוקב את השחקן מימין וחוזר למגרש לתפוס את הכדור.

לפני 12 שנה כשחקן ליגה זה לא היה חוץ.

אולי אני לא מעודכן, אבל במשחק רחוב זה תופס עד היום

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כנראה שהבנתי אותך לא נכון, אם אתה מקבל מסירה משחקן אחר אחרי שחזרת למגרש זה אכן חוקי.

אני חשבתי שאתה "מוסר" לעצמך ובדרך להשתלטות חוזרת על הכדור אתה יוצא החוצה וחוזר.

osher4441 - לפי מה שאני יודע- שחקן X יכול לקבל מסירה משחקן Y ואין צורך בצד ג' (זה בדיוק מה שאליקו תיאר)

פורסם
יורי, הכדור לא היה אצלי, תחשוב כך, כדור נשלח אל משמאל לשחקן למרכז המגרש, אני עוקב את השחקן מימין וחוזר למגרש לתפוס את הכדור.

לפני 12 שנה כשחקן ליגה זה לא היה חוץ.

אולי אני לא מעודכן, אבל במשחק רחוב זה תופס עד היום

זה הסיטואציה בדיוק אבל אני מדבר בסטריט בול אין בעיה השאלה לגבי 5X5 אולם, מותר לבצע המבלך הנ"ל?

האם בנאדם שדרך בחוץ יכול לגעת בכדור לפני ששחקן אחר נוגע?

• תוכן חדש...