Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי רכב יד שנייה שמותקן בו חיישני רברס מקדימה ומאחורה.

החיישנים עובדים רק בשילוב הילוך רברס, זאת אומרת כשאני נוסע בהילוך ראשון ומתקרב למכשול החיישנים לא מצפצפים.

האם ההתקנה שלהם תקינה או שהם אמורים לעבוד גם בהילוך קדמי (לדעתי זה יכול לשגע בפקק).

תודה

פורסם

אני הייתי מעדיף להתקין את החיישנים הקדמיים ללא קשר להילוכים אלא עם מתג אצל הנהג. ככה הם לא ישגעו בפקק אבל יהיו שימושיים בחניות צפופות. אני לא מבין מה ההגיון לקשור את החיישנים הקדמיים להילוך רוורס.

פורסם

תבדוק טוב, אולי החיישנים מקדימה מחוברים לברקס ולא לרוורס.

זאת אומר, רק כאשר אתה לוחץ על הבלמים, הם נכנסים לפעולה.

האם הרכב שלך אוטומטי או ידני?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היי,

רכשתי רכב יד שנייה שמותקן בו חיישני רברס מקדימה ומאחורה.

החיישנים עובדים רק בשילוב הילוך רברס, זאת אומרת כשאני נוסע בהילוך ראשון ומתקרב למכשול החיישנים לא מצפצפים.

האם ההתקנה שלהם תקינה או שהם אמורים לעבוד גם בהילוך קדמי (לדעתי זה יכול לשגע בפקק).

תודה

נשמע שעובד מצויין.

תחפש מפסק שאמור להפעיל לך את החיישנים הקדמיים.

(או שתטלפן למוכר ברכב כדי שיספר לך איכן המפסק מותקן

פורסם

היי

לא מצאתי מפסק.

הם עובדים רק ברברס.

האם כדאי לגשת לחשמלאי שישנה שיעבדו גם בראשון?

פורסם
אני הייתי מעדיף להתקין את החיישנים הקדמיים ללא קשר להילוכים אלא עם מתג אצל הנהג. ככה הם לא ישגעו בפקק אבל יהיו שימושיים בחניות צפופות. אני לא מבין מה ההגיון לקשור את החיישנים הקדמיים להילוך רוורס.

הרעיון הכי טוב בנושא הזה.

הגעת לחניה שבה אתה רוצה להפעיל את החיישנים, מפעיל כפתור והחיישנים נדלקים.

הגעת לחניה שבה אתה חונה מול קיר או מול מדרכה ואתה לא מעוניין בחיישני הרוורס ללא כפתור אין לך דרך לכבות את הצפצוף הזה.

• תוכן חדש...