Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת קולנוע ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שבחיים לא הייתה לי מערכת רצינית בבית(חוץ ממערכת ב-300 שקל שמחוברת למחשב כבר כמה שנים ומספקת אותי) ולכן אני לא מבין גדול בתחום.

הגיעה לידי זוג רמקולים קדמיים וסראונד של חברה WESTRA מדגם MELODY:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=32631

התלהבתי נורא והחלטתי לחפש רסיבר במחיר שפוי.

יום שישי שעבר פתחתי עיתון וראיתי שבאג מוכרים רסיבר של פיונר ב-200$ בדיוטי שעולה פה 1400 שקל.:shock:

מזל שאבא שלי טס יום למחרת והיום קיבלתי את הרסיבר:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=VSX421&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

חיברתי הכל ופתאום התגלה שחסר אלמנט ברמקול סנטר:-(,פשוט יש חור עם 2 חוטים:-(.

את האלמנט אני לא מאמין שאמצא ולא כזה מתאים לי לקנות גם רמקול סנטר עכשיו,אז מה עושים?

אפשר לחבר פשוט נגד 8 אוהם ולסגור עניין?

בנוסף חסר לי גם זוג רמקולים אחוריים,ופה נדרשת עזרתכם והמלצותיכם לזוג סראונד שיתאים למשתמש מתחיל שרוב הצפייה היא טלוויזיה פשוט והשאר זה מוזיקה וסרטים.

תודה מראש לכול החברים!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה תמיד יכול להעביר את הרסיבר למצב סטריאו, ולעבוד עם הרמקולים הקיימים עד שתוסיף עוד.

בכל מקרה, למוזיקה עדיף סטריאו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה המצב שאני עובד בו כרגע.

אני רוצה מערכת שלמה לסרטים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא לקחת את הסנטר הישן שלי חינם חינם (לא הKEF כן? :wink: )

?????.JPG

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תתחיל בלצלם לנו את הרמקול החסר.

ולבחור שמוסר את הסנטר. לפחות תספר לנו איזה סוג הוא.?

במידה ואתה מעוניין בסראונד חביבים במחיר זנות

רמקולים של ימהה. תקינים עבדו אולי 10 סרטים בחייהם. לא עבדו כי בזמנו לא היה לי סנטר וסאב.

ולכן ראיתי תמיד במצב סטריאו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רמקול ג'נרי ולא רשום עליו כלום.. כמו שאומרים WYSIWYG

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בקיצור לחפש ביד 2 משהו בתקציב שלי .:-D

איך אני יכול להפעיל את הסנטר שלי אם אלמנט חסר? אפשר פשוט לשים נגד 8אוהם?

פורסם

אנשים נפטרים מהסנטרים שלהם בפרוטות, אל תתעסק עם זה.

יש מאות סנטרים ביד שנייה או מתצוגה בחנויות וכיו"ב.

(הוכחה לא רעה לכך שלא ממש צריכים את הרמקול הזה...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה עובד בסוראונד, אין לך ברירה חוץ מאשר להשתמש בסנטר או שתאבד את מרבית הדיבור בסרט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברמקולים קדמיים טובים אתה יכול להשמיט את הסנטר

ועדיין יבקעו דיבורים בדיוק במרכז המסך,

(בתנאי שאתה מבקש מהרסיבר שיעשה DOWNIX ויעביר את ערוץ הסנטר לקדמיים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי בסלון יש מערכת מעניינת לסטריאו ולקולנוע ביתי.

פתחתי שרשור בנושא.

בקדמיים שלי שומעים טוב מעוד. אבל בגלל מיקום (גובה 1.80 מהרצפה.) לתת להם לנגן סנטר לא יוצא טוב.

אצל חבר טוב יש מערכת של B&W. יקרה ומכוונת טוב. וגם שם הרמקולים הקדמיים (לפי הספר) גובה אוזניים. מרחק מדוייק.

ולשמוע את הסנטר מהקדמיים. לא נותן הרגשה של סנטר טוב.

ולכן אני עדיין ממליץ להתקין סנטר איכותי. ושישמע דומה לקדמיים מבחינת אופי סאונד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני משתמש בסנטר ובעת הרכישה התלבטתי מאוד אם לרכוש אותו ישר או להמתין קצת (מפאת תקציב), שמעתי את אותה מערכת עם ובלי סנטר, יש הבדלים בסאונד, זה מה שגרם לי בסופו של דבר להשקיע את האקסטרא ולא לוותר על הסנטר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרי ברור שהשמעת סנטר מהקידמיים היא פשרה שגוררת הורדה באיכות ולא איזה רעיון מבריק שחוסך כסף/ מקום ומעלה את איכות המערכת.

במיוחד לאור המחירים המגוחכים של סנטרים לא רעים, חבל לא להשתמש בו במערכת סוראונד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...