Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

D208 או Corsa?

mitzi99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רכבתי עם ה-208 ולכן יכול להעיד רק על הקורסה:

נ-י-פ-ל-א-י-ם.

למעשה, אני מכיר רק צמיג אחד טוב יותר (לטעמי האישי מובן) - מישלין פיילוט רייס 1 או 2.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני הרכבתי זוג דיבלו קורסה לפני איזה שבועיים על האופנוע, אחרי שנה על פיילוט ספורט (אחורי 190)

(שמתי מאחור 180/55 הפעם ופשוט אי אפשר להשוות.)

הקורסה פשוט צמיגים מדהימים. נותנים גריפ מצויין בכל זוית ובכל מהירות (שניסיתי) ומה שמדהים זו המהירות בה הם מתחממים. חבל על הזמן.

נותנים ים של בטחון גם בלקיחת פניות בסל"ד גבוה ויש הרגשה של רכיבה על משטח של סופר-גלו. :lol:

עושה רושם שלא ישארו יותר מדי. (יגמרו מהר) אבל שוב, תלוי איך אתה רוכב.

יקרים. אך מומלצים בחום.

מצטער עם חזרתי על עצמי בדברים אבל זה מה שאני מצליח בלכתוב על צמיגים. אני בהחלט מעדיף לרכב עליהם.

שווה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

הוא מסתפק בצמיגים ארציים יותר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
יש המלצות? בעד או נגד? :shock:

208 היה נחמד.

איזה קורסה אתה מדבר?

דרגון קורסה EVO?

דיאבלו קורסה?

אופל קורסה?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אני הרכבתי זוג דיבלו קורסה לפני איזה שבועיים על האופנוע, אחרי שנה על פיילוט ספורט (אחורי 190)

(שמתי מאחור 180/55 הפעם ופשוט אי אפשר להשוות.)

הקורסה פשוט צמיגים מדהימים. נותנים גריפ מצויין בכל זוית ובכל מהירות (שניסיתי) ומה שמדהים זו המהירות בה הם מתחממים. חבל על הזמן.

נותנים ים של בטחון גם בלקיחת פניות בסל"ד גבוה ויש הרגשה של רכיבה על משטח של סופר-גלו. :lol:

עושה רושם שלא ישארו יותר מדי. (יגמרו מהר) אבל שוב, תלוי איך אתה רוכב.

יקרים. אך מומלצים בחום.

מצטער עם חזרתי על עצמי בדברים אבל זה מה שאני מצליח בלכתוב על צמיגים. אני בהחלט מעדיף לרכב עליהם.

שווה.

אתה חוזר על עצמך?

כRובי פה כמו תקליט שבור על הפיילוט רייס 2 שלו...

מישהו מוכן לתרום לי איזה זוג כדי שאני אדע גם על מה הוא מדבר.

עשה לי חשק החלאה ירוקת העלים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

בתחילת הקיץ החלפתי את הM1 בזוג DIABLO קורסה והתלהבתי מאד מהאחיזה ומההיגוי אבל דבר 2 דברים הפריע לי :

1. בימים חמים וברכיבה אגרסיבית האחורי מתחמם מדי ומתחיל לאבד אחיזה.

2. האחורי נגמר מהר מדי (4300KM)

לאחר שנגמר הצמיגה אחורי החלפתי אותו ב DIABLO רגיל ואני ממש מרוצה מהשילוב של הCORSA מקדימה והרגיל מאחורה פשוט האחורי לא מתחמם מדי ותמיד נותן פידבק חיובי , אני מקווה שגם אורך החיים יהיה יותר מ 4300KM .

יש המלצות? בעד או נגד? :shock:
  • תוכן חדש...